Şimdi Ara

Made in Chına yazan her telefon çakmadırı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaş kafamı kurcalayan bir sorun var yeni bir ce telefonu aldım samsung galacy ace 2 telefnun arka batarya kısmında made in chına yazıyor. telefnu aldıım firmayla görüştüm telefon orijinal samsung türkiye garantisi var diyorlar ama benim içim rahat etmedi :( acaba bu tür ürünlerin orijinal olup olmadığını nasıl öğreniriz internetten böyle bir sorgulama sistemi var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_80 -- 16 Ocak 2014; 10:59:39 >

• hocam cinde is gucu fazla oldugu ve isci ucretleri az oldugu icin bazi firmalar fabrikalarini oraya kuruyor yani mesela samsung parcalari cinde uretip birlestiriyor yani samsumg cin malidir anlamina gelmiyor bu. iciniz rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de Çin malına karşı bir tabu oluşmuş durumda.Çin'de Iphone de üretiliyor,kanserojen etkisi bulunan dandik oyuncaklarda.Çin nüfus bakımından kalabalık olduğundan işçilik maliyetleri ucuzdur.Serbest pazar vardır,her türlü marka kopyalana bilir,hükumet buna önlem alıyormu bilemem.Kısacası Çin de 10 liralık üründe yaptırabilirsin,100 liralık üründe.Tüketici olarakta herhangi bir ürün aldığında sırf malzeme kalitesinden ve işçiliğinden o ürünü değerlendirebilirsin.Misal malzeme kalite hissiyatı,çapaksız ürün,aşırı plastik kokmayan ürün gibi..
  • tamam samsung çin malı değil kore malı doğru ama dediğiniz gibi türkiye de helede cep telefnlarında çin çakma diye bir muhabbet var.
    yani made in chına yazan herürün çakma değil mi diyorsunuz ?
    misal bosch alman malı ama bazı ürünlerde çin de üretiliyor.
  • hayır her ürün çakma değildir made in chine yazıyor diye her söylenene inanmayın telefonu nerden aldın ve hangi firmadan
  • iphonelar da made in china
  • arkadaşlara katılıyorum için rahat olsun
  • tlefonu hepsi burada.comdan aldım valla arkadaşlar Allah sizi inandırsın o madein chına yazısını okuyunca öyle kötü oldum ki telefonu hemen alıp geriyollamayı bile düşündüm ama IME numarasını sorglatınca bu çıkıyor ?

IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GALAXY ACE 2 GT-I8160 Model Bilgileri: Samsung GALAXY ACE 2 GT-I8160
  • teşekkür ederim arkdaşlar içimi rahatlattınız vlla zaten hepsiburada.com yetkilileride söyledi telefon samsung türkiye garantisi altında dırdedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.