Şimdi Ara

madem ayrılcaksın insan not yükseltme sınavını bekler egoist varlık(iyi dileklerinizi eksik etmeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu çocuk ne hallere düşer nolur sınavı etkilenirmi düşünmek yok artık yapamıyorum daha fazla zorlaşmadan bitirelim herşey bu kadar kolay dimi sonrasını düşünmek yok yarın sınavım var ve sınıf geçmem için bu dersi vermem lazım şimdi ben bu kafayla napıcam?bu şekilde davranan bütün insanlar allahından bulsun kız erkek ayırmıyorum hayatı oyun olarak görür bu beyinsizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozlu raf -- 30 Haziran 2009; 13:44:31 >

• Bağlanmayacaksın kimseye heleki o yaşlarda..
  • alışırsın evlat
  • çok doğru diyosunda kim başarmış ki bunu hep aynı kafayla çıkıyosun yola sonra bir bakıyosun beklentilerinin çok uzağında kalmışsın
  • Kendi Ayıbıyla Yaşasın..
  • eski kız arkadaşıma güzel dileklerdede bulunabilirsiniz bu konuyu görmesini sağlayabilirim
  • Vay ruhospu ne yapmış sana geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takam kafana
  • bu yaptığımı gerçekten çocukca bir davranış olarak algılamayın çok severek çıkmaya başladım ama insan biraz düşünür attığı adımları tepkimi sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr LoneLy

Vay ruhospu ne yapmış sana geçmiş olsun.

Kıza Konuyu Göstercem Diyor.. Ama Kızın Yaptığıda Yani

Mutsuz Eden Mutsuz Olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 30 Haziran 2009; 13:53:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

Bağlanmayacaksın kimseye heleki o yaşlarda..

• Kız mı önemli yoksa not yükseltme sınavı mı ? Hayatının bir yılını boşa atmak istemiyorsan kızı salla ve sınavına odaklan.
  • doğru diyo 17 en deli yaşlar
  • Sevgilinin adı N.G.Ö mu?
  • bu dh'de hiç kız arkadaşını bırakan yok mu ya hep kızlar postayı koyuyo arkadaş.yapılır mı bu bizegeçmiş olsun arkadaşım tecrübe oldu işte.ders çıkarırsın umarım
  • Bende hoca emekliye ayrılacak sandım. Ve seni erken sınav yapıyor diye anladım hay Allah'ım.

Hocam bırak gitsin ufacık bir değer bile vermemiş sana baksana seni hiçe saymış. DEĞERSİZ VARLIĞA neden DEĞER BİÇESİNKİ
  • @Oğuzkaan hayır B.E.C ama ikimizde kocaelideyiz galiba?

@CaqiR gerçekten çok iyi bir ders oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tozlu raf

@Oğuzkaan hayır B.E.C ama ikimizde kocaelideyiz galiba?

@CaqiR gerçekten çok iyi bir ders oldu

Evet Atılımdayım ben..:)
  • bende 24 kasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaqiR

bu dh'de hiç kız arkadaşını bırakan yok mu ya hep kızlar postayı koyuyo arkadaş.yapılır mı bu bizegeçmiş olsun arkadaşım tecrübe oldu işte.ders çıkarırsın umarım

Ben varım hocam ama kimseye durduk yere bunu yapmam ben kızlara değer veririm. Dün gece 2 de eski sevgilim mesaj attı keşke ayrılmasaydık seni özledim sana bakarak gülmeyi özledim falan filan dedi. Diyebildiğim tek şey ''ONLAR ESKİDE KALDI''. Sadece bu sözler çıktı yoksa neler demezdim ki. Sabah aradığında telefonu açtım sırf üzülmesin diye. Rahatsız etmiyeceğini söyledi ve birdaha aramıyacağını söyledi aramaz artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.