Şimdi Ara

madem ayrılcaksın insan not yükseltme sınavını bekler egoist varlık(iyi dileklerinizi eksik etmeyin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Orjinalden alıntı: CaqiR

bu dh'de hiç kız arkadaşını bırakan yok mu ya hep kızlar postayı koyuyo arkadaş.yapılır mı bu bizegeçmiş olsun arkadaşım tecrübe oldu işte.ders çıkarırsın umarım

Ben varım hocam ama kimseye durduk yere bunu yapmam ben kızlara değer veririm. Dün gece 2 de eski sevgilim mesaj attı keşke ayrılmasaydık seni özledim sana bakarak gülmeyi özledim falan filan dedi. Diyebildiğim tek şey ''ONLAR ESKİDE KALDI''. Sadece bu sözler çıktı yoksa neler demezdim ki. Sabah aradığında telefonu açtım sırf üzülmesin diye. Rahatsız etmiyeceğini söyledi ve birdaha aramıyacağını söyledi aramaz artık.

Eğer Hala Seviyorsan Ve Hatasını Anlamışsa Kız Bir Konuşun Bence Buluşup Ama Arkadaş Gibi Git ..Eğer Gerçekten Seviyorsa Seni Buluşunca Anlarsın..

• ahh emre olamadık ki biz senin gibi
  • eee burdan ona birşeyler söylemek isteyen kimse yokmu?
  • Kıza gösterdin mi sayfayı ?
  • yoook dolsunda ben göstermiycem zaten göstericek bir arkadaş buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Orjinalden alıntı: CaqiR

bu dh'de hiç kız arkadaşını bırakan yok mu ya hep kızlar postayı koyuyo arkadaş.yapılır mı bu bizegeçmiş olsun arkadaşım tecrübe oldu işte.ders çıkarırsın umarım

Ben varım hocam ama kimseye durduk yere bunu yapmam ben kızlara değer veririm. Dün gece 2 de eski sevgilim mesaj attı keşke ayrılmasaydık seni özledim sana bakarak gülmeyi özledim falan filan dedi. Diyebildiğim tek şey ''ONLAR ESKİDE KALDI''. Sadece bu sözler çıktı yoksa neler demezdim ki. Sabah aradığında telefonu açtım sırf üzülmesin diye. Rahatsız etmiyeceğini söyledi ve birdaha aramıyacağını söyledi aramaz artık.

Eğer Hala Seviyorsan Ve Hatasını Anlamışsa Kız Bir Konuşun Bence Buluşup Ama Arkadaş Gibi Git ..Eğer Gerçekten Seviyorsa Seni Buluşunca Anlarsın..

Sevmiyorum artık çok denedim peşinden koştum 3 kez beni çok üzdü. Ona demiştim ben 1 kez üzerim diye. Üzülecek artık napalım Sevgimi kendisi tüketti.

Bakmayın böyle durduğuma zamanla alışıyorsunuz asla bi kız için kendini koyuverme arkadaşım ne kızlar gelip geçiyo inan bana.Her seferinde bu sefer özel bu çok farklı diyorsun ama inan bana hepsi aynı.

• işte bu son söylediğinde haklısın bu sefer çok özel çok farklı demiştim ama aynı hatta daha beter çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tozlu raf

bu çocuk ne hallere düşer nolur sınavı etkilenirmi düşünmek yok artık yapamıyorum daha fazla zorlaşmadan bitirelim herşey bu kadar kolay dimi sonrasını düşünmek yok yarın sınavım var ve sınıf geçmem için bu dersi vermem lazım şimdi ben bu kafayla napıcam?bu şekilde davranan bütün insanlar allahından bulsun kız erkek ayırmıyorum hayatı oyun olarak görür bu beyinsizler

Hacı bak sana Mansur Ark ne diyo

üzdü mü gazla gitsin
    o seni çok üzülüyor zannetsin
    kırdı mı (şangırr) unut gitsin
    unuttuğunu görüp dellensin

geldi mi gazla gitsin
    o seni çok üzgün zannetsin
    yordu mu unut gitsin
    o seni evde uyuyor zannetsin

Takma hayatından önemli değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: LostLight

quote:

Orjinalden alıntı: tozlu raf

bu çocuk ne hallere düşer nolur sınavı etkilenirmi düşünmek yok artık yapamıyorum daha fazla zorlaşmadan bitirelim herşey bu kadar kolay dimi sonrasını düşünmek yok yarın sınavım var ve sınıf geçmem için bu dersi vermem lazım şimdi ben bu kafayla napıcam?bu şekilde davranan bütün insanlar allahından bulsun kız erkek ayırmıyorum hayatı oyun olarak görür bu beyinsizler

Hacı bak sana Mansur Ark ne diyo

üzdü mü gazla gitsin
    o seni çok üzülüyor zannetsin
    kırdı mı (şangırr) unut gitsin
    unuttuğunu görüp dellensin

geldi mi gazla gitsin
    o seni çok üzgün zannetsin
    yordu mu unut gitsin
    o seni evde uyuyor zannetsin

Takma hayatından önemli değil.

saolasın kardeşim

• Kızdan intikam almak istiyorsan bu konuyu göstermek yerine daha iyi bir çözüm var. Hiç takmıyormuş gibi davran, zaten o ayrılmasa ertesi gün sen ayrılacakmışsın gibi rahat davran. Ayrılmasına çok memnun olmuş gibi görün. Bu yönteme güvenebilirsin, test edildi onaylandı. Seni sürekli böyle görünce kafayı yiyecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Kızdan intikam almak istiyorsan bu konuyu göstermek yerine daha iyi bir çözüm var. Hiç takmıyormuş gibi davran, zaten o ayrılmasa ertesi gün sen ayrılacakmışsın gibi rahat davran. Ayrılmasına çok memnun olmuş gibi görün. Bu yönteme güvenebilirsin, test edildi onaylandı. Seni sürekli böyle görünce kafayı yiyecektir.

teşekkürler kardeşim bu banada mantıklı geldi çok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.