Şimdi Ara

madem ki 2 yıl avrupada yokuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük ihtimal onlarla oynarız çünkü ben en az 3 yabancının kendi isteğiyle gideceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

Sen bu yılda galatasarayı şampiyon yaparsan, en az 3 sene daha tutamazsın galatasarayı.

Sampiyon yapmasaniz bile galatasaray CL ye direk gittigi icin yine arayi acicak fenerle

şampiyon olmayan takım direk gidemiyor ŞL'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

CL'den gelen paradan fazlası Süper Lig'den şampiyon olursak geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şampiyonluğundan 80 milyon lira elde etmiştik. Ama içined CL'den gelen para da olabilir tam bilmiyorum

+ Maddi olmasa bile Manevi değeri var.

Ne demek Şl yok ligin maddi değeri yok ne demek ? Metin'ler Lefter'ler Bartu'lar ne için ter döktüler Yeri geldi Avrupa yeri geldi Lig Yeri geldi Türkiye kupası. Gs 3 sene daha şampiyon olsun o zaman Fb her sene Şl de oynasın bunu hiç bir fenerli kabul etmez.
  • Takımda yüksek yıllık ücret alan yabancı oyuncuları gönderecekler ve genç oyuncularla yeni bir yapılanma olucak iyi bir fırsat bu 2 yıl yapılanma için yeterli ama ne yazikki olmayacak. Sow-Meireles-Kadlec-Kuyt-Webo-Baroni-Krasic acilen bu adamların hepsini satardım. Genç ve yetenekli oyuncu kaynıyor oyuncu mu yok anasını satim kaldık bu yaşlı adamlara. Bu adamlardan çok daha yetenekli tonla 20 yaş oyuncular var her sene avrupada orta halli bir takıma gelip 2 sene sonra 40 milyonlara gidiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0130

tek derdiniz Galatasaray olmuş futbol oynadığınız yok tek rakip Galatasaray azizbeyinliler yazık yazık azcık kafaları değiştirin 4. yıldızı taktırmayacazda bilmemne uyanın la artık uyanın alooooo 4'üde takıcaz 5'ide takıcaz hey allahım ya !

takarsınız koçum evet 5.yıldızı da takarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

quote:

Orijinalden alıntı: 0130

tek derdiniz Galatasaray olmuş futbol oynadığınız yok tek rakip Galatasaray azizbeyinliler yazık yazık azcık kafaları değiştirin 4. yıldızı taktırmayacazda bilmemne uyanın la artık uyanın alooooo 4'üde takıcaz 5'ide takıcaz hey allahım ya !

takarsınız koçum evet 5.yıldızı da takarsınız

rahat ol aslanım biz nereye takacağımızı biliriz yıldızları yani....
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

güzel kardeşim maddi olarak bi faydası olmaz evet ama 4. yıldız olayı var.şampiyonluk işe yaramaz olurmu..

4. yıldızı taktı bile Galatasaray haberiniz yok galiba? Bu oynanan futbol ile Fenerbahçe'nin ilk 3'e girebileceğini mi sanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

Sen bu yılda galatasarayı şampiyon yaparsan, en az 3 sene daha tutamazsın galatasarayı.

Sampiyon yapmasaniz bile galatasaray CL ye direk gittigi icin yine arayi acicak fenerle

Fener 1. Galatasay 2. Olsa yine direk gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl beceriyorsunuz o işi bi anlat bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz ceza aldıgımız için onlar gidiyor işte.

yok hayır üstlerde beşiktaştan falanda bahsedilmişte o yüzden yani bjk şampiyon olsa bile direk katılıcaz gibi anladım. eğer yanlış anlamadıysam açıklasın diyorum

• mantıklı bir seçenek ama uygulayacak adam yok ve taraftarda yok zaten. eğer aziz yıldırım devam ederse (kongreye gitsek bile büyük ihtimalle seçilecektir) şampiyonluk isteyecektir bu durumda uygulaması zor olacaktır eğer aziz yıldırım yerine başka birisi gelse yine kendi durumunu sağlama almak adına şampiyonluk isteyecektir yine uygulanmayacaktır.
  • Yahu ne genci ne yapılanması..

Önünde bu sene 32 tane lig maçı kalmış.Tüm maçları kazanmak için oynayacaksın,2 sene sadece lige konsantre olup 4. yıldızı takacaksın.sanki Fenerbahçenin ilk hedefi hep Avrupaymış gibi konuşuyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz ceza aldıgımız için onlar gidiyor işte.

yok hayır üstlerde beşiktaştan falanda bahsedilmişte o yüzden yani bjk şampiyon olsa bile direk katılıcaz gibi anladım. eğer yanlış anlamadıysam açıklasın diyorum

Fener 1. Galatasaray 2. Olsa yazdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

CL'den gelen paradan fazlası Süper Lig'den şampiyon olursak geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şampiyonluğundan 80 milyon lira elde etmiştik. Ama içined CL'den gelen para da olabilir tam bilmiyorum

süper ligte şampiyon olacak kapasite var mı ? varsa zaten helal olsun. muhtemelen 3. ya da 4. bitireceksiniz

Fenerbahçe son 10 yılda ligi kaç kere ikincilikten daha kötü bitirdi biliyor musun? Fenerbahçe'nin forması ilk ikiye oynar. Bana göre de şampiyonluk şansımız GS'nin yarısı kadar ama en kötü ikinci oluruz. FB'nin şampiyonluk kapasitesi daima vardır

ben eskilere bakmam bu seneki performans gerek ligte gerek avrupada orta halli bi anadolu takımı ;) onun için bu sene 3 yada 4 olsanız öpte başınıza koyun . cidden bu sene forma vs de işinize yaramayacak rezalet ruhsuz bi takım var. ben de isterim fener eski gücünde olsun ama gerçekler bu..

yav hehe sizi örnek alalım olmdı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.