Şimdi Ara

madem ki 2 yıl avrupada yokuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman şampiyon olmamızında maddi açıdan bir faydası olmayacak. ben diyorum ki salih, alper, recep gibi futbolcuların şu dakikadan itibaren banko oynaması gerekir. hatta stochunda direk mümkünse geri alınması taraftarıyım.

• güzel kardeşim maddi olarak bi faydası olmaz evet ama 4. yıldız olayı var.şampiyonluk işe yaramaz olurmu..
  • Sen bu yılda galatasarayı şampiyon yaparsan, en az 3 sene daha tutamazsın galatasarayı.
  • açıkcası bu halimizle şampiyon olacağımıza da pek imkan vermiyorum. gerek teknik kadro gerek bu yönetimle. tek istediğim bu gençlerin harcanmaması şuanda. 2 sene sonrasının kadro alt yapısını şimdiden hazırlarsak varsın gs taksın 4. yıldızı pekte umrumda değil.

ben artık salihle alperi ilk 11de sürekli görmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

Sen bu yılda galatasarayı şampiyon yaparsan, en az 3 sene daha tutamazsın galatasarayı.

Sampiyon yapmasaniz bile galatasaray CL ye direk gittigi icin yine arayi acicak fenerle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL'den gelen paradan fazlası Süper Lig'den şampiyon olursak geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şampiyonluğundan 80 milyon lira elde etmiştik. Ama içined CL'den gelen para da olabilir tam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

CL'den gelen paradan fazlası Süper Lig'den şampiyon olursak geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şampiyonluğundan 80 milyon lira elde etmiştik. Ama içined CL'den gelen para da olabilir tam bilmiyorum

süper ligte şampiyon olacak kapasite var mı ? varsa zaten helal olsun. muhtemelen 3. ya da 4. bitireceksiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

Sen bu yılda galatasarayı şampiyon yaparsan, en az 3 sene daha tutamazsın galatasarayı.

Sampiyon yapmasaniz bile galatasaray CL ye direk gittigi icin yine arayi acicak fenerle

Ayrica trabzonspor a sampiyonluk verilecek 17 ye duscek sampiyonlugu 4. yildiz cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

CL'den gelen paradan fazlası Süper Lig'den şampiyon olursak geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şampiyonluğundan 80 milyon lira elde etmiştik. Ama içined CL'den gelen para da olabilir tam bilmiyorum

süper ligte şampiyon olacak kapasite var mı ? varsa zaten helal olsun. muhtemelen 3. ya da 4. bitireceksiniz

Fenerbahçe son 10 yılda ligi kaç kere ikincilikten daha kötü bitirdi biliyor musun? Fenerbahçe'nin forması ilk ikiye oynar. Bana göre de şampiyonluk şansımız GS'nin yarısı kadar ama en kötü ikinci oluruz. FB'nin şampiyonluk kapasitesi daima vardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Fenerbahçe son 10 yılda ligi kaç kere ikincilikten daha kötü bitirdi biliyor musun? Fenerbahçe'nin forması ilk ikiye oynar. Bana göre de şampiyonluk şansımız GS'nin yarısı kadar ama en kötü ikinci oluruz. FB'nin şampiyonluk kapasitesi daima vardır

ben eskilere bakmam bu seneki performans gerek ligte gerek avrupada orta halli bi anadolu takımı ;) onun için bu sene 3 yada 4 olsanız öpte başınıza koyun . cidden bu sene forma vs de işinize yaramayacak rezalet ruhsuz bi takım var. ben de isterim fener eski gücünde olsun ama gerçekler bu..

• ligde kazandığın maç başına dünyanın parasını alıyorsun. ben anlamıyorum bu avrupada yokuz yatırımları azaltalım ayağını. sanki her sene avrupadan 50 milyon € geliyor anasını ellerinden öpeyim.
  • Çocuk maddiyat olarak görüyor şampiyonluğu, hey Allahım kimlerle aynı takımı tutuyoruz

• Şampiyonluğun gelirini cl nin gelirinden az sananlar var
  • Fenerbahce her zaman bu ligde ilk 2 ye oynar yukarida troll kendini kandirmaya devam etsin.Orta halli anadolu takimiymis

• yayın havuzdan gelen paradan kimse bahsetmemiş gs 19 milyon euro aldı geçen sene bizde sanırım 6.5 7 felan
    şimdi önümüzde avrupa arenasıda yok sadece lig ve ztk var takım daha çok asılıcak ne olursa olsun.
  • ilk 2 garanti
  • bari gençler as oynasında piyasa yapsınlar Bjk gibi olak bizde
  • tepkilere göre baroni, kuyt, emreyle devam o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

biz şampiyon beşiktaş ikinci (yada tam tersi) siz nasıl direk gidiyosunuz CL ?
    bide neyin arası açılacak CL giderseniz ? sanki her gittiğinizde kupayı alıyonuz
  • tek derdiniz Galatasaray olmuş futbol oynadığınız yok tek rakip Galatasaray azizbeyinliler yazık yazık azcık kafaları değiştirin 4. yıldızı taktırmayacazda bilmemne uyanın la artık uyanın alooooo 4'üde takıcaz 5'ide takıcaz hey allahım ya !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.