Bildirim
O sene bu sene ! İngiltere Dünya şampiyonu #ThreeLions
Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Dijital Sürüm : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN48Z569?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_60PR6X3H2T03S2BPSFE8
5 sa. önce paylaşıldı
Baseus Superior Hızlı Şarj Özellikli 100W Type-C Kablo 2m-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CWZCJV2M
8 sa. önce paylaşıldı
Instant Duo Plus Whisperquiet/Sessiz Çok Amaçlı Pişirici, 5.7 Litre Düdüklü Tencere, Yavaş Pişirici, Pilav Pişirici, Buharlı Pişirici, Sos Tavası, Sterilizatör, Yoğurt Hazırlayıcı, Sous Vide Cihazı : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYT67H2S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İmkansız görüyorum, Kolombiya ile bile %50 görüyorum çeyrek final şansını, hatta Kolombiya'nın son maç performanslarını ve İngiltere'nin de kolay grubunu düşününce Kolombiya 1 adım daha öne cıkıyor benim için.
Bir de sırf Brezilya ile eşleşmemek için Belçika'ya bilerek yenilmesi de İngiltere futbolu için rezilliktir. -
Bu akşam elenir -
İmkanı yok -
Ingiltere kadrosu çok deneyimsiz,belki kolombiya engelini bir şekilde geçebilirler ama daha sonraki turlar için yetersiz kalacağını düşünüyorum. -
kolombiayi gecerlerse
ceyrek finalde= isvec isvicre galibi ile
yari finalde = hirvatistan rusya galibi ile oynayacaklar
finale kadar o kadar da zor kuralari olmadigi goruluyor. -
Çokta takılmamak gerek. Şu anda sahip oldukları kadro oldukça genç. Bu Dünya kupasını alamasalar dahi, gelecek Dünya kupasında daha deneyimli ve daha olgun bir şekilde mücadele edecekler. Ben İngilizlerin Bu Dünya kupası ve bundan sonra ki 2 Dünya kupasından birisini alacağını düşünüyorum. -
Hepsi düzenli üst seviye futbol oynayan adamlar, genç olsa ne olur zaten 20 yaş altı kaç oyuncu var ilk 11'de.
Biraz gayret etseler imkansız değil. -
+ diğer dünya kupasında gelen rakipler daha zorlu olacak belki de. Bu dünya kupası tam fırsat oldu -
Dünya nın en balon ligi ve milli takımına sahip İngiltere den bir halt olmaz Hırvatistan çakar geçer bunlara yarı finalde. (Yarı finale kalabilirlerse tabi) -
Sampiyonluk geliyor :) -
Bugünkü tahminim: 2-1 İngilizler alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: fuujitsu
Dünya nın en balon ligi ve milli takımına sahip İngiltere den bir halt olmaz Hırvatistan çakar geçer bunlara yarı finalde. (Yarı finale kalabilirlerse tabi) -
O sene bu sene ! İngiltere süt şampıyonu . -
hangi ust seviye bu? fikstur sansiyla dahi bir sey yapamadilar. brezilya, almanya ve ispanya elenmisken birde.quote:
Orijinalden alıntı: Marty.McFLY
Hepsi düzenli üst seviye futbol oynayan adamlar, genç olsa ne olur zaten 20 yaş altı kaç oyuncu var ilk 11'de.
Biraz gayret etseler imkansız değil.
balonlari iyi sisiriyorlar. -
kaliteli yorum.quote:
Orijinalden alıntı: fuujitsu
Pazarlama League gururla sunar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X