Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Soma'dan bir tanıdıkla az önce ev arkadaşım konuştu. Cengiz Ergün 157 dedi, bakan rakam veremedi ama aşağıdaki işçi sayısı 750-800'e ulaşabilir. Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama o madeni bilen ve şu an o çevrelerde olan arkadaşın söylediğine göre şu an madende olan emekçilerin yaklaşık %90'ının oradan sağ çıkma ihtimalinin olmadığını söyledi.

Tekrar birisinden onaylattık. Kırkağaç'ta soğuk hava depoları kapatılmış. Ayrıca saat 18.00 gibi çiftçilere sera-kurutma işlerinde kullanılan muşambaları kesip vermeleri söylenmiş ceset torbası olarak kullanılmak üzere.

Çok yazık. umarım yanlış çıkar bu yazdıklarım ama pek sanmıyorum. bir tane olumlu haber gelmedi henüz.
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • İnşallah daha da yükselmez ölü sayısı 157 ölü gerçekten çok acı
  • Kendi ailemden birini kaybetmişim gibi üzüldüm lan! Lanet olsun
  • yazık günah. arkadaşlar lütfen bu olay üzerinden siyaset yapmayın. bende hükümete oy vermedim ama siyaset şuan yapılacak en son şey. ilk öncelik insanlık.

umuyorum ölü sayısı daha artmaz. 157 can 157 aile,çocukları eşleri. gerçekten üzücü
  • seçim sonuçlarını paylaşıp kendi düşen ağlamaz moduna girenler; hepiniz şerefsizsiniz. karşımda olsanız bi an bile tereddüt etmeden hepinizi gebertirdim.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Öyle işte malesef..bakanlıgı bu kadar..
    Belli etti kendini,sıkıntı büyük rakam veremem dedi..
    Ona göre emir almıştır,YUKARİDAN..!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kaynayabilir Manisa BB olayın grizu patlaması olduğunu söyledi, TRAFO ile alakası YOK.
  • 1.Bazı arkadaşlar ölünün siyaseti olmaz diyor ama bu ayrımı yapan bizzat övündüğünüz Başbakan.

2.Tabiki üzüldük daha doğrusu üzüldüm ama son seçim sonuçlarınada bakınca bir yerden kendi düşen ağlamaz diyorum,kendilerini 3 kuruş maaş için çalıştıran zihniyetlere hala tam destekler.

3.Şimdi burada ahkam kesenler en fazla 1 hafta içinde unutacaklar ne yazık ki gene ateş düştüğü yeri yakacak.

Sonuç olarak toplumu ayrıştırma üzerine siyaset yapanları destekleyenler gelip burada 'iyi oldu' diyenlere hiçbir söz söyleme hakları yok.Herkesin sözü kendini bağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Şerefsiz basın hala tvlerde neyin eğlencisini yapıyorsunuz,90lı yıllarda Zonguldak ta 3 kişi öldümü 1 hafta yas olurdu be, ruhunuzu paraya ve akp ye satmış şerefsizler.

+1

Artık sayıları kaldırdılar.
  • Allah yardımcıları olsun. Şuradan atıp tutanlar, ölen masum insanların üzerinden siyaset yapanlardan tiksiniyorum.

Ulan o kadar can gitmiş , asagida o kadar insan var.adamlarin derdine bak!!

Ölenlere allah rahmet eylesin, inşallah kurtulurlar
    ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam 500 katrilyon doları götürdü örtpas ettide şurda 350 kişi ölse istifamı etcek çokda umrunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Kendi düşen ağlamaz

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Ben akp'li değilim ama bu da yapılmaz şimdi

Neden ? Üzülmediğimi yorum atarak belirtmek istedim.Ben öldürmedim sonuçta.Üzülmek zorunda değilim

Belirtme arkadaşım küfür yemek istemiyorsan

• ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.

ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANLARI CENNET OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

öbürgün kimse bunu düşünmez,unutulur gider,daha öncede aynısı oldu,devlet denetim yapmıyor
    insanlar oy vererek seçiyor halk memnun,boşuna uğraşmayın,ben yatıcam hiç biri umrumda değil,içlerinde mutlaka denetim yapmayan akp ye oy veren vardır
    kendi düşen ağlamaz

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Yaralı kurtulan İşçi ORHAN ÖZGÜR:
    AŞAĞIDA 1000 KİŞİ VARDI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil şifalar versin Allah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Sırf iktidardan değil muhalefetten de istifalar gelmesi lazım böyle bi rezillik olamaz.

değil 300 1000 kişide ölse bu ülkede siyasiler koltuklarını bırakmaz
  • Son izlenimlere işçilerin yüzlerine kıyafetlerine bakıldığında ve ölümlerin çoğunun co2 co gazları olması nedeni bizi %99.9 Grizu patlamasına götürüyor.Yani trafo kaynaklı bir yangın çıkmamış olması çok büyük olasılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

1.Bazı arkadaşlar ölünün siyaseti olmaz diyor ama bu ayrımı yapan bizzat övündüğünüz Başbakan.

2.Tabiki üzüldük daha doğrusu üzüldüm ama son seçim sonuçlarınada bakınca bir yerden kendi düşen ağlamaz diyorum,kendilerini 3 kuruş maaş için çalıştıran zihniyetlere hala tam destekler.

3.Şimdi burada ahkam kesenler en fazla 1 hafta içinde unutacaklar ne yazık ki gene ateş düştüğü yeri yakacak.

Sonuç olarak toplumu ayrıştırma üzerine siyaset yapanları destekleyenler gelip burada 'iyi oldu' diyenlere hiçbir söz söyleme hakları yok.Herkesin sözü kendini bağlar.

Helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.