Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üzüntüden sinirden televizyon izleyemiyorum. Gördükçe içim parçalanıyor..
  • Bu olayda Akp nin bir baglantisi yok diyen arkadaslara bir soru sormak istiyorum. Akp nin dogrudan baglantisi yoktur fakat dolayli olarak vardir. Faruk Celik atesciler icin antistatik elbiselerin eksik oldugu tespit edilmistir seklinde aciklama yapmis hani bu yer surekli denetleniyordu belki dogrudur denetlendigi zaman elbiseler tam sayilmis olabilir peki o kadar isi bilen insan tv de konustu trafo disi yanmayan malzemeden olmalidir filan diye simdi ise olayin nedeni olarak trafo patlamasindan dolayi cikan yangini konusuyoruz. Madem denetleniyordu bu trafonun standartlara uygun olmadigi veya dis kaplamasi standartlarin disina ciktigi tespit edilmemis mi? Iste bunu denetleyenler eger gormediler veya goz yumdular ise bunun sorumlulari denetleyicileri gonderen kurum ve kuruluslardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaset ne karın doyuruyor nede can kurtarıyor artık bırakın tartışmayı.Olayı siyasete çevirmekten önemini kaybettirdiniz.Bu arada Hepimizin başı sağolsun 274 kişi az değil
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    Yahu siz okumayı tam olarak beceremiyormusunyz anlamıyorum.Bak oraya ne yazmışım BELKİ DE AŞIRI UÇ BİR KOMPLO TEORİSİ yahu ben bu gerçek demedim ki sadece binde 1 bile olsa olma ihtimali var bunun belki çok saçma ama ihtimal dahilinde.Şimdi akp nefretini bir kenara koy ve söyle bu olayın milyonda 1 bile olsa benim kafamda kurguladığım gibi olma ihtimali var mı yok mu söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Arkadaşlar vardiya ekipleri 3-4 saat dinleniyor diyorlar doğrumu ? Doğruysa bu şaka mı ? Yani onların dinlenmesi şakamı değil.

Ulan madem dinleniceklerki onlarda çok yoruldu istanbuldan ankaradan türkiyenin 4 bir yanından hem yardım kuruluşları hemde gönüllü olarak 100lerce gidecek insan var.

Bu madende adam kurtarmak biraz bilgi ustalık felan gerekiyor sanırsam en ağır olay bu ama ne bileyim niye destek ekipler gitmiyor ? 2-3 saat değil 10 dakkada belki orada dayanan bir insan var o insan o yardım gelmedi diye ölücek ? 1 kişi 1 kişidir.

112 de a.t.t. çalışıyorum ben oradan söyleyeyim 24 saat vardiya şeklinde çalışıyorlar ve sabah 8 den beri görev değişimi olmamıştır büyük ihtimal ve bu insanların yorulması normal, bu bi ekip işi olduğu için hepsinin dinlenmesi bi yemek vs molası vermesi gerekiyor mutlaka.

Tabiki hocam o insanlara saygım sonsuz çok ağır iş yaptıkları ve dinlenme uyku yemek daha diri çalışmaları için şart ama 3-4 saat dinlenicek habei niye çıktı o zaman ? şuan yardım veya destek ekip yokmu ben bunu merak ediyorum şuan.

bir sorum daha olucak normal gönüllü insanlar o madende insanları kurtarabilirlermi yoksa prof eğitimli insanlarmı yapabilir sadece ?.

• Ben düne kadar Türkiye'de nükleer enerji santrallerinin kurulmasını savunurdum ama artık kesinlikle karşıyım. Ciddi güvenlik kurallarını uygulanması gereken işlerde malesef millet olarak hep çuvallıyoruz. Kazalar oluyor, insanlarımız ölüyor. Madenlerini çok düşük ölüm oranlarıyla işleten ülkeler var fakat biz beceremiyoruz. İnsan yapımız ve kültürümüz nükleer santral gibi çok ciddi güvenlik gerektiren bir tesisi işletmeye uygun değil.
    Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnşallah suçlular cezalandırılır bir daha da böyle bir felaket yaşamayız.
  • bu gerçek mi?

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/70570/007554c9-d2bd-419a-9235-959f2616e79d.jpg
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 14 Mayıs 2014; 23:33:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Yahu siz okumayı tam olarak beceremiyormusunyz anlamıyorum.Bak oraya ne yazmışım BELKİ DE AŞIRI UÇ BİR KOMPLO TEORİSİ yahu ben bu gerçek demedim ki sadece binde 1 bile olsa olma ihtimali var bunun belki çok saçma ama ihtimal dahilinde.Şimdi akp nefretini bir kenara koy ve söyle bu olayın milyonda 1 bile olsa benim kafamda kurguladığım gibi olma ihtimali var mı yok mu söyle.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• Şili'deki çökmeden 27 gün sonra kurtarılmıştı ama bu yangından dolayı karbondioksit zehirlenmesi olduğundan dolayı ölü sayısı dahada artabilir. Allah yardım etsin.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Gerçek..

• quote:

Orijinalden alıntı: shegonos

Toplanan protestocu arkadaşların arasındaki haysiyetsiz vatan haini pkk lı ... Çocuklarina ne demeli peki.. arkadaş çıkalım bagiralim protesto edelim ama insanın zoruna gidiyor pkk li ile ayni yerde durmak bide bayrak felan açınca

İşte en nefret ettiğim şey bunların işine geliyor,nerede gerçek anlamda bir protesto yapılacak bu pkk ve diğer artıkları hemen orada bitiyor...

Gezi olaylarında Adana kanalı gece bir binanın catısından veya balkonundan canlı yayın yapıyordu,normal protestocular ellerinde Türk Bayrakları ile geçiyor,onlar gidince de pkklılar gelip sağı solu yakıp yıkıyor slogan atıyordu,

• ----------------@@@@@@@@@@@@@@-------------TEKRAR EDİYORUM-----------------@@@@@@@@@@@--------------------

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3-4 SAAT HEMDE ''EN RİSKLİ'' ALANLARDAKİ KİŞİLERİ BEKLETMENİN HİÇ BİR CEVABI YOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------@@@@@@@--------------HERKEZ TRT HABER'deki AFAD İSTANBUL BAŞKANININ RÖPORTAJININ TEKRARINI İZLESİN---------@@@@@@@@@@@-----------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

GEZİ OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜNDEN 2 HAFTA ÖNCE SOMA FACİASI...

SOMA FACİASINDAN 2 HAFTA ÖNCE SOMA İÇİN ÖNERGE VEREN CHP...

ÖNERGE VERDİĞİ HALDE OYLAMAYA 9 MİLLETVEKİLİ İLE KATILAN CHP...

ÖNERGE REDDEDİLDİKTEN 2 HAFTA SONRA SOMADA PATLAYAN TRAFO...

SOMA OLAYI İÇİN ''HÜKUMET İSTİFA'' DİYEN GEZİCİLER VE PARALELCİLER..!!

Böyle birşey olamaz.Hiçbir varlık rant için bu denli canice bişiye girişemez.Böyle birşeyi aklım kabul etmiyor.

Adamlar rant için kulelerini patlattı yüzlerce vatandaşını öldürdü,savaşa girdi şehirleri dümdüz etti,on binlerce sivili katletti,yüzbinlerce adam öldürdü,kendi askerlerine bile acımadı...

Biliyorum uç bir komplo teorisi ama neden olmasın.Düşünün dün tam mesai değişimi sırası ocağın en yoğun olduğu zamanda bir adam trafoya gizlice patlayıcı yerleştirdi sonrası malum.Gezi parkından beri zorlama bir chp ye oy verme algısı yaratılıyor;cemaat açıkça chp safına geçtiğini duyurdu şimdi önümüzde yeni seçimler var gezi eylemlerinin yıl dönümündeİstanbul un karışacağı zaten malum 1 ay öncesinden chp nin eline bu kozu sıkıştırıyorlar 9 kişi ile chp meclise gelip eski Akp li bir adamın maden ocağı hakkında durduk yere önerge veriyor ki bu ocak girdiği tüm denetimlerden başarıyla geçmiş Türkiye nin en güvenli sayılan ocaklarından biri.Ne oluyor sonra önerge reddediliyor.2 hafta sonra acı haberi alıyoruz kim suçlu Akp.Hesap ne zaman sorulacak 2 hafta sonraki gezi yıldönümünde.

Belki komplo belki gerçek yorum sizin

Böyle birşey olacağını aklım hala kesmiyor.Ama eğer böyle birşeyse bu saf ve temiz insanları yok edenlere diyecek kelime bulamam..

Evet hocam belki de aşırı uç bir iddia ama neden olmasın.Bu kadar olayın üst üste gelmesi tesadüf olabilir mi diye sormadan edemiyor insan.Bilmiyorum inşallah yanılıyorumdur ama Dünyada bu caniliği gözünü kırpmadan sırf çıkarları adına yapacak o kadar çok insan var ki.

Neyse umarım şehit sayısı daha da artmaz (ki devletin infiale fırsat vermemek için sakladığını ve yavaş yavaş arttırarak söylediğini düşünüyorum).Allah şehitlerimize rahmet eylesin.Ailelerine de sabır versin.Üstüne diyecek başka söz yok sanırım.

Siyaset gözlerini kör etmiş kendine müslüman diyorsan utanmalısın!!!

İyi de Müslümanlıkla ne alakası var ? Dünyada olup biteni hiç mi takip etmiyorsun ? Yapılan pislikler öyle ince düşünülüyor ki doğrusunu öğrenince vay anasını diyoruz. Neden olmasın bana bunu bi açıkla ? Bak onlar yaptı demiyorum neden olmasın diye soruyorum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_91868111/tm.htm

Yeni konudan devam edelim lütfen.Ayrıca tartışma içerikli ve hakarete varan mesajlardan lütfen kaçınalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.