Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: jnic

adam ol da yazdıklarını iki dk silmeden dur iki gündür milleti tahrik etmek için yapamdığın maymunluk kalmadı.

Yazdıklarımı hiçbir zaman silmedim. Adam olun da doğruyu söyleyin..

Asıl maymunluk yapan ben değilim, sizsiniz.. Orada 274 insan ölmüş.. Siz burada siyaset konuşuyorsunuz..

Hedefiniz Sadece HÜKÜMET !!

Orada ölenlere zerre kadar acımıyorsunuz..

'Hükümeti nasıl deviririz? Nasıl yıpratırız?' derdindesiniz...

senin gibi mahluklarla muhattap olmam son kez yazıyorum. bilgisayar başında hükümeti mi devirecez bizim yaptığımız göte göt demek senin gibi yalakalık peşinde değiliz. şirketin yönetim kurulu akp meclis üyesi olacak, meclise gelen önergeler şarlatanların daha fazla sıralarda uyuması için görüşülmeye değer bulunmayacak sonra da siyasi olmayacak ha? o yazıp sildiğin senaryolar senin sevdiklerinin başına gelir inşallah sen de çekersin bu insanların çektiğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

GEZİ OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜNDEN 2 HAFTA ÖNCE SOMA FACİASI...

SOMA FACİASINDAN 2 HAFTA ÖNCE SOMA İÇİN ÖNERGE VEREN CHP...

ÖNERGE VERDİĞİ HALDE OYLAMAYA 9 MİLLETVEKİLİ İLE KATILAN CHP...

ÖNERGE REDDEDİLDİKTEN 2 HAFTA SONRA SOMADA PATLAYAN TRAFO...

SOMA OLAYI İÇİN ''HÜKUMET İSTİFA'' DİYEN GEZİCİLER VE PARALELCİLER..!!

Böyle birşey olamaz.Hiçbir varlık rant için bu denli canice bişiye girişemez.Böyle birşeyi aklım kabul etmiyor.

Adamlar rant için kulelerini patlattı yüzlerce vatandaşını öldürdü,savaşa girdi şehirleri dümdüz etti,on binlerce sivili katletti,yüzbinlerce adam öldürdü,kendi askerlerine bile acımadı...

Biliyorum uç bir komplo teorisi ama neden olmasın.Düşünün dün tam mesai değişimi sırası ocağın en yoğun olduğu zamanda bir adam trafoya gizlice patlayıcı yerleştirdi sonrası malum.Gezi parkından beri zorlama bir chp ye oy verme algısı yaratılıyor;cemaat açıkça chp safına geçtiğini duyurdu şimdi önümüzde yeni seçimler var gezi eylemlerinin yıl dönümündeİstanbul un karışacağı zaten malum 1 ay öncesinden chp nin eline bu kozu sıkıştırıyorlar 9 kişi ile chp meclise gelip eski Akp li bir adamın maden ocağı hakkında durduk yere önerge veriyor ki bu ocak girdiği tüm denetimlerden başarıyla geçmiş Türkiye nin en güvenli sayılan ocaklarından biri.Ne oluyor sonra önerge reddediliyor.2 hafta sonra acı haberi alıyoruz kim suçlu Akp.Hesap ne zaman sorulacak 2 hafta sonraki gezi yıldönümünde.

Belki komplo belki gerçek yorum sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 14 Mayıs 2014; 23:09:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

Cahillerle tartışmaya girerseniz kaybeden hep siz olursunuz.

O yüzden sessizliğinizi koruyun arkadaşlar.

Aynen, aynen, aynen. Nasil bir ulkeyiz, lanet olsun..
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Buda onun karısı
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 14 Mayıs 2014; 23:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Olay facialiktan cikmis politik tartismaya donmus. Burada siyasiler yuzunden birbirimize girmek varken kim sorgulasin ihmalleri, kim dusunsun yer altinda vardiya degisimini, kim merak etsin sehirlerde bile kendisine ayri bina yapilan ve evlerden uzak konumlandirilan trafonun madenin icinde kurulmus olmasini?

Bu konu aldinda siyasilerin resim ve videolarini gordukce aciyorum halimize. Biz guya kardestik, tek bir ulusun altinda yasayan 75milyon kardestik, 274 kardesimiz birkac umursamaz insanin ihmali, birkac cikarci is adaminin para hevesi yuzunden vefat etmisken onlara olan saygimizi siyasiler uzerinden birbirimizle tartisarak paylasir olmusuz. Boyle kardeslik dunyanin neresinde var ey genclik.

Acin artik gozlerinizi 274 kardesimiz oldu orada, siz hala parti pesinde kosuyorsunuz. Sanki siyasiler cikartacak orada kalan insanlari, sanki sizin paylastiginiz sacma resim ve videolar geri getirecek o ekmegi ugruna canini ortaya koyup calisanlari.

Konuda gördüğüm az sayıdaki doğru mesajlardan birtanesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Bunların hepsi aynı..babaları aynı ondan sanırım...

Ben aynı şeyleri sarfetmekten usandım lakin dedikleri artık tekrarlamak yerine artık direk sövdürtmesin kimse , şu tabloya bakınca midem bulanıyor tövbe tövbe nedir bu ilahlaştırma ? Bana kimse dinden bahsetmesin çok biliyorsan(çok bilen hocalar bilir ki dini insan kendinde yaşar bu yüzden)bahsetmezsin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

Böyle birşey olamaz.Hiçbir varlık rant için bu denli canice bişiye girişemez.Böyle birşeyi aklım kabul etmiyor.

Adamlar rant için kulelerini patlattı yüzlerce vatandaşını öldürdü,savaşa girdi şehirleri dümdüz etti,on binlerce sivili katletti,yüzbinlerce adam öldürdü,kendi askerlerine bile acımadı...

Biliyorum uç bir komplo teorisi ama neden olmasın.Düşünün dün tam mesai değişimi sırası ocağın en yoğun olduğu zamanda bir adam trafoya gizlice patlayıcı yerleştirdi sonrası malum.Gezi parkından beri zorlama bir chp ye oy verme algısı yaratılıyor;cemaat açıkça chp safına geçtiğini duyurdu şimdi önümüzde yeni seçimler var gezi eylemlerinin yıl dönümündeİstanbul un karışacağı zaten malum 1 ay öncesinden chp nin eline bu kozu sıkıştırıyorlar 9 kişi ile chp meclise gelip eski Akp li bir adamın maden ocağı hakkında durduk yere önerge veriyor ki bu ocak girdiği tüm denetimlerden başarıyla geçmiş Türkiye nin en güvenli sayılan ocaklarından biri.Ne oluyor sonra önerge reddediliyor.2 hafta sonra acı haberi alıyoruz kim suçlu Akp.Hesap ne zaman sorulacak 2 hafta sonraki gezi yıldönümünde.

Pensilvanya'dan gelmiş bomba öyle diyorlar.

• @serdügeşt
    Doktorlarda isimlerini bilmiyorum.

@A.J. Pacino
    Başbakana toz kondurmayan hiç bir şey söylenmesine izin vermeyen birileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 14 Mayıs 2014; 23:13:58 >
  • Kendinden olmayanlara vatan haini, ermeni dölü, şerefsiz kansız gibi daha niceleri ile hakaret edenler bugün SOMAda vatandaşa şut çekerken görüntülendi

İnsanlığa atılan bu tekme ile inanıyorum ki bir grup insanın içindeki yağlar erimiştir ve bunlar da kendilerine eminim Müslüman diyorlardır, Allah onları ıslah etsin.

Kendini vatan server, Müslüman namuslu görenler asker, polis koruması eşliğinde vatandaşa şut çekiyor, çok şükür üzerinde takım elbise varmış, birde spor kıyafetleri olsaymış demek ki ne gibi akrobatik hareketler yapardı varın siz düşünün.

Yazıklar olsun bu gibi adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 14 Mayıs 2014; 23:11:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

Cahillerle tartışmaya girerseniz kaybeden hep siz olursunuz.

O yüzden sessizliğinizi koruyun arkadaşlar.

Sessizlik her şeyden kötüdür. Vicdan hiç bir zaman susmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: jnic

adam ol da yazdıklarını iki dk silmeden dur iki gündür milleti tahrik etmek için yapamdığın maymunluk kalmadı.

Yazdıklarımı hiçbir zaman silmedim. Adam olun da doğruyu söyleyin..

Asıl maymunluk yapan ben değilim, sizsiniz.. Orada 274 insan ölmüş.. Siz burada siyaset konuşuyorsunuz..

Hedefiniz Sadece HÜKÜMET !!

Orada ölenlere zerre kadar acımıyorsunuz..

'Hükümeti nasıl deviririz? Nasıl yıpratırız?' derdindesiniz...

• https://pbs.twimg.com/media/BnnkM6VIEAIXulx.jpg:large

Burada görünene göre sayı 424'e kadar çıkabilir maalesef :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercelik -- 14 Mayıs 2014; 23:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

Böyle birşey olacağını aklım hala kesmiyor.Ama eğer böyle birşeyse bu saf ve temiz insanları yok edenlere diyecek kelime bulamam..

• beyler siyasete filan hiç girmeye gerek yok bari burda tayip filan demeyin sizin yapcağınız tek görev dua etmek başka hiç bir şey değil lütfen duyarlı olalım bu nedir ya hep siyaset siyaset bıktım lan bu ülkeden
  • Sana chp grubunun meclise önerge vereceği gün 9 kişi ile gelmesi mantıklı geliyorsa başka sorum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canımız yanıyor nedenini SOrMa...
  • Bugün bu forumdan ban yemezsem daha yemem herhalde........................................
    .........................................
    Ulan bu yazıyı bile yazamıyorum yahu.O şahıslara nasıl hitap edeceğimi bulamıyorum,yok yani onlara forum kurallarına uygun bir şekilde hitap cümlesi kuramıyorum.
  • Birileri evlerine milyonları sığdıramazken, aç - muhtaç bırakılmış maden işçileri ayağına çorap alamıyor..Utanma duygunuz var mı ak troller ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 14 Mayıs 2014; 23:19:57 >
  • Başımız sağolsun.
    O değil de şurda kendi evladının babasının kocasının ismini göreneme üzülürsün görmeyenimi Allah hepsine sabır versin. Zor durumdalar.
  • bu konuyu favori yapayım. 1 ay sonra çok değil bir ay sonra bakacaksınız ki. bu da sıradan bir olay olmuş. zaten artık sıradan olmayan bir olay yok. artık her şeye alıştık. 275 yiğit değil 500 yiğit olsa değişmez. Bu kadar sıkıntı varken insanlar yürüyüş yapıyor başbakan Amerika da 150 yıl önce olan şeyleri anlatıyor. Ölenler Allah'ın izni ile şehit oldular. Onlar için üzülmeye gerek yok. Fakat cenaze sahiplerine Allah sabır versin.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.