Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caractare

GEZİ OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜNDEN 2 HAFTA ÖNCE SOMA FACİASI...

SOMA FACİASINDAN 2 HAFTA ÖNCE SOMA İÇİN ÖNERGE VEREN CHP...

ÖNERGE VERDİĞİ HALDE OYLAMAYA 9 MİLLETVEKİLİ İLE KATILAN CHP...

ÖNERGE REDDEDİLDİKTEN 2 HAFTA SONRA SOMADA PATLAYAN TRAFO...

SOMA OLAYI İÇİN ''HÜKUMET İSTİFA'' DİYEN GEZİCİLER VE PARALELCİLER..!!

Kaç tane blok yedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

bacagın kopsun

Hiç mi vicdan yok arkadaş bu nedir nasıl bir insanlıktır.. Gavura vurur gibi vuruyor şerefsiz.

bunlar bızım ınsanımız kardesım

gerçek olduğuna inandır bizi bir resim koyupta gitme

oha oha oha kanım dondu, yoruma bak, ne olur ironi desin biri......

hocam böyle yoruma ancak bu şarkı dinlenir.

http://www.youtube.com/watch?v=gGw9pwJQCQU

Ağladııımm deliceeeee, elimde boooşş bi şişeee

• Ya beyler tamam Allah aşkına yeter bu acılı günde siyaset yapmak olmuyor o ona laf atıyor o ona laf atıyor bunun sonu gelmezki.İnşallah ölü sayısı daha da yükselmez....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSentry

quote:

Orijinalden alıntı: TVuzmani

quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Eğer CHP'nin önergesi kabul edilseydi bu seferde Soma'da deprem olurdu ve eceli gelen işçi kardeşlerimiz yine ölürdü. Ölümden kaçılmaz, tedbirle bilimle olmaz bu işler.
    Beynimi tuvalete attıktan sonra yazdım.

Ölen öldü kalan bizim mi diyelim?Hakaret etmek istemiyorum inan bana.
    Niye para kazanıyorsun nasıl olsa öleceğin zaman belli değil mi ? İnsan evladının gücü sadece karar verebilir, (2 seçenek vardır
    a) bunu yapmaya karar verir
    b)bunu yapmamaya karar verir(haliyle başka bir şey yapar o sırada)sadece ALLAH her istediğine ol der olur.Neyse insan evladının seçemedikleri sadece akrabalarıdır dünyada.
    Ha ayrıca önlem almazsan ne olur uğraşır durursun elin 5 para etmez gavuru uçaklarla seyehat eder,mustakil evlerde yaşar.Senin sırtında top taşıyan ne evlatlar doğurmuş nicelerini kaybetmiş ve hala vatanına kurban etmeye hazır annelerde fakirlikten(önlemi almadık 5 lira kar yapak diye ne oldu kaza oldu zarar 5trilyon çaktın mı ? bu sadece parasal kayıp manevi kayıbın elle tutulur bir değeri olmadığından yazamıyorum zaten) daha telefon alamasın 20tl ye aldığı telefona 10liralık kontör bulamasın tamam mı ?hıhıhııyy seni varya şimdi söyletecen.

Uyarı : Tamam her ne kadar Türkiye teknoloji bakımından geri gelsede genel olarak bu kullanılmadığı anlamına gelmez benim evime 4g 2015te gelir japonyaya 2007 de ama şirketlere zaten çözümler var her konuda illa benim evime gelmesi gerekmiyor, burdan demek istediğim 1900lerdeki Amerika nın nesiyle şuanki Türkiye eşit acaba şu anda bile sadece 3sene gerideyizdir en fazla o da işte yaygınlaşmayla alakalı bizim Türkiye'de 4k tv yi kim ne yapsın misal orda millet oyun monitörü olarak kullanıyor Amerika'nın bizden üstünlüğü bu teknolojik anlamda ben kalkıpta Ülkelerin ürettiklerinden bahsetmiyorum kullandıkları teknolojiden bahsediyorum iş üretmeye gelince Çin bütün devletleri besliyor a kaliteden z kaliteye kadar.Kalkıpta kimse bana 1900deki olayla şimdiki olayı kıyaslamasın.TBMM nin kendi resmiyetlerinde CHP'nin Soma önergeside kabul edilmedi diye açıklaması var Başbakan'da benim mal gibi dinleyen anneannem in dedemin kalkıpta tbmm nin sitesini açıp önergelere bakmayacağını bildiğinden ''Önergede Soma'dan bahsetmiyordu'' diyo şimdi bir şey de demek istemiyorum.Bu sözler benim rengimi belli edemez salak gibi şapşap şapşal yorumlar yazmayın.Ben Obama bu sefer bu işi kötü yaptı diyince Obama'ya karşı olan partiyi mi tutmuş oluyorumda Başbakanın yalanını tekrar yazınca başka partili oluyum ? Ha niye açıklama yaptın o zaman diyeceksiniz eğer yapmasaydım çoktan ağır bir cehalet kokan cevaplar yazmışlardı aklı ermeyen kişiler.

hocam arkadaş ironi yapmış beyaz yazdığı için görmemişsiniz: "Beynimi tuvalete attıktan sonra yazdım"

sözüm bu kişiyi yanlış anladığım için komik mi oluyor ? bahsettiğim yazılarım hakikattir bu arkadaş işin bu tarafındadır ama öbür tarafta daha çok insan var atlaması gereken ben onlarıda insan gözüyle bakmak ve orada mahsur kalmalarını istemediğimden bu tarafa atlamaları için yazdım bu yazıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 14 Mayıs 2014; 23:15:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bu konuyu favori yapayım. 1 ay sonra çok değil bir ay sonra bakacaksınız ki. bu da sıradan bir olay olmuş. zaten artık sıradan olmayan bir olay yok. artık her şeye alıştık. 275 yiğit değil 500 yiğit olsa değişmez. Bu kadar sıkıntı varken insanlar yürüyüş yapıyor başbakan Amerika da 150 yıl önce olan şeyleri anlatıyor. Ölenler Allah'ın izni ile şehit oldular. Onlar için üzülmeye gerek yok. Fakat cenaze sahiplerine Allah sabır versin.

Malesef öyle..Ateş düştüğü yeri yakıyor
  • Bir ağır sanaayi işçisi olarak şaşırmadığım fakat çok üzüldüğüm bir olay. Yazık manisa memleketim sayılır. Sendikalar hükümetin götünü yalamayı bırakıp ülke genelinde iş bırakma grevine gitmeli. Gerçi 1 hafta sonra unutulur / unutturulur bu olay ölen öldüğüyle kalır ciğeri yanan yandığıyla.
  • Böyle bir trajedinin yaşandığı her ülkede sorumlu Devlet kademesidir, bu sorumluluğu üstlenmesi ve gerekeni yapmaları gerekir..en azından birdaha olmaması için bir umut olur.zaten böyle bir durumda istifa etmeleri gerekirken aksine pişkin açıklamalar yapıp insanların acılarını körüklüyorlar...yazık...

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    ihmalleri kimin yaptığını sorgulayinca ucu siyasete çikiyor , sizce çikmiyor mu?

birkac cikarci is adami kimdir ? bu işadamlarını tanımak zorunda değil burda ki kimse , bu adamları tanımak zorunda olan oy verdiğimiz insanlar , oy verdiklerimizde maşallah çok güzel tanımışlar.

şu durumda siyaset konuşmamak mümkün değil , normal bir ülke olsaydık ilk siyasiler istifa ederdi , illa sorgulamamız gereken birşey varsa bunu sorgulayalim.bizim burda bu olayların tekrar olmaması için yapmamız gereken şey siyasilere neden görevlerini doğru yapmadıkları sormak.çünkü bizim o iş adamları üzerinde bir yaptırımımız yok biz ancak bu kişilere yaptırım yapacak insanları seçeriz.
  • o zaman bundan bir yıl once akp hükümeti zam yaptığı gün şehit haberleri alıyorduk buna ne diyeceksin tesadüf mü?
  • Basimi yastiga koydum ama yok arkadas uyuyamiyorum. Bogazim dugumlendi cozulmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

GEZİ OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜNDEN 2 HAFTA ÖNCE SOMA FACİASI...

SOMA FACİASINDAN 2 HAFTA ÖNCE SOMA İÇİN ÖNERGE VEREN CHP...

ÖNERGE VERDİĞİ HALDE OYLAMAYA 9 MİLLETVEKİLİ İLE KATILAN CHP...

ÖNERGE REDDEDİLDİKTEN 2 HAFTA SONRA SOMADA PATLAYAN TRAFO...

SOMA OLAYI İÇİN ''HÜKUMET İSTİFA'' DİYEN GEZİCİLER VE PARALELCİLER..!!

Böyle birşey olamaz.Hiçbir varlık rant için bu denli canice bişiye girişemez.Böyle birşeyi aklım kabul etmiyor.

Adamlar rant için kulelerini patlattı yüzlerce vatandaşını öldürdü,savaşa girdi şehirleri dümdüz etti,on binlerce sivili katletti,yüzbinlerce adam öldürdü,kendi askerlerine bile acımadı...

Biliyorum uç bir komplo teorisi ama neden olmasın.Düşünün dün tam mesai değişimi sırası ocağın en yoğun olduğu zamanda bir adam trafoya gizlice patlayıcı yerleştirdi sonrası malum.Gezi parkından beri zorlama bir chp ye oy verme algısı yaratılıyor;cemaat açıkça chp safına geçtiğini duyurdu şimdi önümüzde yeni seçimler var gezi eylemlerinin yıl dönümündeİstanbul un karışacağı zaten malum 1 ay öncesinden chp nin eline bu kozu sıkıştırıyorlar 9 kişi ile chp meclise gelip eski Akp li bir adamın maden ocağı hakkında durduk yere önerge veriyor ki bu ocak girdiği tüm denetimlerden başarıyla geçmiş Türkiye nin en güvenli sayılan ocaklarından biri.Ne oluyor sonra önerge reddediliyor.2 hafta sonra acı haberi alıyoruz kim suçlu Akp.Hesap ne zaman sorulacak 2 hafta sonraki gezi yıldönümünde.

Belki komplo belki gerçek yorum sizin

Pensilvanya'dan gelmiş bomba öyle diyorlar.

o da bir şey mi gezide atom bombası atacaktık incirlikten nükleer baslıklar gelmedi.

• Akpliler artık nasıl şey oldularsa bunun bile hükümeti düşürmek için komplo olduğunu iddia ediyorlar.
    Söylenecek söz yok.Yazık.Peygamber mi bu adam?

• İçim parçalandı ya...
  • Tebessüm etme sebebim o arkadaşın yaptığı şey aslında, yoksa yazdığın yazıya tek bir kelime etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bu konuyu favori yapayım. 1 ay sonra çok değil bir ay sonra bakacaksınız ki. bu da sıradan bir olay olmuş. zaten artık sıradan olmayan bir olay yok. artık her şeye alıştık. 275 yiğit değil 500 yiğit olsa değişmez. Bu kadar sıkıntı varken insanlar yürüyüş yapıyor başbakan Amerika da 150 yıl önce olan şeyleri anlatıyor. Ölenler Allah'ın izni ile şehit oldular. Onlar için üzülmeye gerek yok. Fakat cenaze sahiplerine Allah sabır versin.

Senin inancına göre allahının izniyle şehit oldular benim hayata bakışıma göre ise pisi pisine ihmalden, değersiz görülmekten, tedbirsizlikten ''öldürüldüler'' .. Ne demek lan üzülmeye gerek yok taşmı kesilelim

• Offf Offfffffff
  • Arkadaşlar kurtarma ekipleri arasında Akut Yok galiba. Adı hiç geçmedi. Normal de her olayda Akut yer alırdı ve mutlaka olay yerinden bir yetkilisi de belli aralıklarla çalışmalar hakkında bilgi verirdi.
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Hülogamber tayyo ve muritleri zeka seviyesi yine yerlerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristran

quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

@MyWorldLife

@Leo Minor

Malezya uçağında ki konu şuydu sayın vatandaşımız !

O uçağın teknik donanımını bilen birileri o uçağın radarlara yaydığı sinyali kapatmıştı bilerek ve maksatlı bir nedenle.

O yüzden o uçak radarlara görünmez oldu ve nereye gittiği veya düştüğü saptanamadı.

Ancak o uçakta ki teknolojiler devrede olduğunda o uçak hiç sorunsuz metresi metresine nerede olduğu hemen bulunurdu.

http://biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=20&soru_id=878

al buda radara yakalanmaması için yapması gereken işlem

http://sanalpilot.blogspot.com.tr/2013/08/hayalet-ucak-f-117-radara-nasl.html

ayrıca radar uçağın yaydığı sinyali yakalamaz uçaktan dönen sinyali yakalar

ve bu teknoloji kaç ülkede var

muhabbeti gördüm geldim.

yolcu uçakları yerleri belli olsun diye belli zaman aralıklarıyla sinyal yolluyorlarmış uyduya. ama sanırım düşen uçak sinayalini kapatmış ya da 3 sinyal varmış da sadece biri açıkmış. yani uçağın yerini tespit etmekde zorlanılmasının sebebinden biri de buymuş.

radarların menzilleri var. her radar, her mesafeyi algılayamaz. ucağın uctuğu güzergahta adam gibi radar sistemi yoksa ya da hiç radar yoksa uçağın takip edilememesi de normaldir. bunların hayalet uçak teknolojisiyle alakası yok.

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.