Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.akut.org.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

GEZİ OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜNDEN 2 HAFTA ÖNCE SOMA FACİASI...

SOMA FACİASINDAN 2 HAFTA ÖNCE SOMA İÇİN ÖNERGE VEREN CHP...

ÖNERGE VERDİĞİ HALDE OYLAMAYA 9 MİLLETVEKİLİ İLE KATILAN CHP...

ÖNERGE REDDEDİLDİKTEN 2 HAFTA SONRA SOMADA PATLAYAN TRAFO...

SOMA OLAYI İÇİN ''HÜKUMET İSTİFA'' DİYEN GEZİCİLER VE PARALELCİLER..!!

Böyle birşey olamaz.Hiçbir varlık rant için bu denli canice bişiye girişemez.Böyle birşeyi aklım kabul etmiyor.

Adamlar rant için kulelerini patlattı yüzlerce vatandaşını öldürdü,savaşa girdi şehirleri dümdüz etti,on binlerce sivili katletti,yüzbinlerce adam öldürdü,kendi askerlerine bile acımadı...

Biliyorum uç bir komplo teorisi ama neden olmasın.Düşünün dün tam mesai değişimi sırası ocağın en yoğun olduğu zamanda bir adam trafoya gizlice patlayıcı yerleştirdi sonrası malum.Gezi parkından beri zorlama bir chp ye oy verme algısı yaratılıyor;cemaat açıkça chp safına geçtiğini duyurdu şimdi önümüzde yeni seçimler var gezi eylemlerinin yıl dönümündeİstanbul un karışacağı zaten malum 1 ay öncesinden chp nin eline bu kozu sıkıştırıyorlar 9 kişi ile chp meclise gelip eski Akp li bir adamın maden ocağı hakkında durduk yere önerge veriyor ki bu ocak girdiği tüm denetimlerden başarıyla geçmiş Türkiye nin en güvenli sayılan ocaklarından biri.Ne oluyor sonra önerge reddediliyor.2 hafta sonra acı haberi alıyoruz kim suçlu Akp.Hesap ne zaman sorulacak 2 hafta sonraki gezi yıldönümünde.

Belki komplo belki gerçek yorum sizin

Sayıyla veriyorlar sizi hey Allahım

Insan şunları düşünürken bile utanır

Yazık bile değil bize hakikaten her şey müstahak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Yahu aynı hepsi...Bunların babalarıda belli tayyip..Tıpkı burda can siperhane savunanların babası olduğu gibi..

Not: Baba derken mecazi anlamda değil biyolojik olarak diyorum..

Al buda yeni şafak köşe yazarı..
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

TSK

Özel harekat polisi onlar asker değil, hoş asker de yardakçılık yapıyor orası ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

Kendinden olmayanlara vatan haini, ermeni dölü, şerefsiz kansız gibi daha niceleri ile hakaret edenler bugün SOMAda vatandaşa şut çekerken görüntülendi

İnsanlığa atılan bu tekme ile inanıyorum ki bir grup insanın içindeki yağlar erimiştir ve bunlar da kendilerine eminim Müslüman diyorlardır, Allah onları ıslah etsin.

Kendini vatan server, Müslüman namuslu görenler asker, polis koruması eşliğinde vatandaşa şut çekiyor, çok şükür üzerinde takım elbise varmış, birde spor kıyafetleri olsaymış demek ki ne gibi akrobatik hareketler yapardı varın siz düşünün.

Yazıklar olsun bu gibi adamlara.

Kişnin adı Yusuf Yerkel. Başbakanlık müşaviri. Şuan telefon netinden giriyorum birisi twitter profilinin ekran görüntüsünü eklesin orada da yazıyor.

• Görüyorumda ölen insanlar kimsenin umrunda değil. AKP'li yandaşlar kendi bakış açısıyla, CHP'li yandaşlar kendi bakış açısıyla değerlendirme yapıyor. İki partinin de Allah belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Trajikomik :)

Aklıma Şili deki olay geldi, 70 gün boyunca mahsur kalmışlardı ve 6-7 ayrı delik açılıp itina ile özenle uğraşılıp çıkarılmışlardı, birde şu hale bak yaptıkları (!) şeyide yarıda bırakıyolar..

çünkü beğenmedikleri şilide mahsur kalanların ''güvenli bölge'' denilecek her türlü ihtiyacını karşıyabilecek yer var.Bizdeki gibi toprağı kaz bir asansör yap içeri gir mantığı yok onlarda!
  • Arkadaşlar vardiya ekipleri 3-4 saat dinleniyor diyorlar doğrumu ? Doğruysa bu şaka mı ? Yani onların dinlenmesi şakamı değil.

Ulan madem dinleniceklerki onlarda çok yoruldu istanbuldan ankaradan türkiyenin 4 bir yanından hem yardım kuruluşları hemde gönüllü olarak 100lerce gidecek insan var.

Bu madende adam kurtarmak biraz bilgi ustalık felan gerekiyor sanırsam en ağır olay bu ama ne bileyim niye destek ekipler gitmiyor ? 2-3 saat değil 10 dakkada belki orada dayanan bir insan var o insan o yardım gelmedi diye ölücek ? 1 kişi 1 kişidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bu konuyu favori yapayım. 1 ay sonra çok değil bir ay sonra bakacaksınız ki. bu da sıradan bir olay olmuş. zaten artık sıradan olmayan bir olay yok. artık her şeye alıştık. 275 yiğit değil 500 yiğit olsa değişmez. Bu kadar sıkıntı varken insanlar yürüyüş yapıyor başbakan Amerika da 150 yıl önce olan şeyleri anlatıyor. Ölenler Allah'ın izni ile şehit oldular. Onlar için üzülmeye gerek yok. Fakat cenaze sahiplerine Allah sabır versin.

Senin inancına göre allahının izniyle şehit oldular benim hayata bakışıma göre ise pisi pisine ihmalden, değersiz görülmekten, tedbirsizlikten ''öldürüldüler'' .. Ne demek lan üzülmeye gerek yok taşmı kesilelim

okuduğunu anla be kardeşim. benim inancıma göre oradaki her ihmal kusur sahibi cinayet işlemiştir. elbette ki cezası verilecektir. Neyse inancın yok zaten ben kime ne anlatıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

GEZİ OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜNDEN 2 HAFTA ÖNCE SOMA FACİASI...

SOMA FACİASINDAN 2 HAFTA ÖNCE SOMA İÇİN ÖNERGE VEREN CHP...

ÖNERGE VERDİĞİ HALDE OYLAMAYA 9 MİLLETVEKİLİ İLE KATILAN CHP...

ÖNERGE REDDEDİLDİKTEN 2 HAFTA SONRA SOMADA PATLAYAN TRAFO...

SOMA OLAYI İÇİN ''HÜKUMET İSTİFA'' DİYEN GEZİCİLER VE PARALELCİLER..!!

Böyle birşey olamaz.Hiçbir varlık rant için bu denli canice bişiye girişemez.Böyle birşeyi aklım kabul etmiyor.

Adamlar rant için kulelerini patlattı yüzlerce vatandaşını öldürdü,savaşa girdi şehirleri dümdüz etti,on binlerce sivili katletti,yüzbinlerce adam öldürdü,kendi askerlerine bile acımadı...

Biliyorum uç bir komplo teorisi ama neden olmasın.Düşünün dün tam mesai değişimi sırası ocağın en yoğun olduğu zamanda bir adam trafoya gizlice patlayıcı yerleştirdi sonrası malum.Gezi parkından beri zorlama bir chp ye oy verme algısı yaratılıyor;cemaat açıkça chp safına geçtiğini duyurdu şimdi önümüzde yeni seçimler var gezi eylemlerinin yıl dönümündeİstanbul un karışacağı zaten malum 1 ay öncesinden chp nin eline bu kozu sıkıştırıyorlar 9 kişi ile chp meclise gelip eski Akp li bir adamın maden ocağı hakkında durduk yere önerge veriyor ki bu ocak girdiği tüm denetimlerden başarıyla geçmiş Türkiye nin en güvenli sayılan ocaklarından biri.Ne oluyor sonra önerge reddediliyor.2 hafta sonra acı haberi alıyoruz kim suçlu Akp.Hesap ne zaman sorulacak 2 hafta sonraki gezi yıldönümünde.

Belki komplo belki gerçek yorum sizin

Böyle birşey olacağını aklım hala kesmiyor.Ama eğer böyle birşeyse bu saf ve temiz insanları yok edenlere diyecek kelime bulamam..

Evet hocam belki de aşırı uç bir iddia ama neden olmasın.Bu kadar olayın üst üste gelmesi tesadüf olabilir mi diye sormadan edemiyor insan.Bilmiyorum inşallah yanılıyorumdur ama Dünyada bu caniliği gözünü kırpmadan sırf çıkarları adına yapacak o kadar çok insan var ki.

Neyse umarım şehit sayısı daha da artmaz (ki devletin infiale fırsat vermemek için sakladığını ve yavaş yavaş arttırarak söylediğini düşünüyorum).Allah şehitlerimize rahmet eylesin.Ailelerine de sabır versin.Üstüne diyecek başka söz yok sanırım.

• HERKEZ AFAD İSTANBUL GENEL BAŞKANI'NIN TRTHABER'de ki röportajının tekrarını izleyin bakın adam ne diyor bakanın kararının ne kadar isabetsiz olduğundan bahsediyor çokta haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 14 Mayıs 2014; 23:29:20 >
  • Öncelikle Allah rahmet eylesin bu yaşananlar çok üzücü keşke olmasaydı. yalnız ben bazen bu milleti ne yaptığını bilmiyor gezi olayı vardı onu geçtiler şimdi bu var buda biticek ama faydası yok tayyib indirmek için elinden geleni yapıyorlar ama adam arkası sağlam onuda geçtim... Peygamber efendimiz okadar kötü sözler söylendi dış ülkelerde acaba hangi kanal hangi bu olay yada gezi olayı kadar bunu önemsedi acaba biz neyi önemsiyceğimizi bilmiyormuyuz yoksa işimize gelenimi yapıyoruz bu konu açılmış ne güzel herkez yorumlarını yazıyor güzel bişi ama asıl korumamız gereken kişiye hiç bir rağbet görülmedi bu çok üzücü çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaddro -- 14 Mayıs 2014; 23:31:09 >
  • kule_genclik kullanıcısına yanıt
    üzülerek söylüyorum ki TSK nın maalesef bir farkı kalmadı.

Geçen gün danıştay açılışında başbakan fırça çekerken maalesef Necdet Özelin bir surat ifadesi vardı... çok üzüldüm ve Genelkurmay başkanı olacak kişiye yakıştıramadım.

suratında bir çaresizlik altında gülümseme, ne yapacağını bilememe ve heyecanlanma istersen danıştay olayının videosunu izle ve sende gör...
  • Az once NTV de ITU maden fak ogrt uyesi eger kurtarma ekibi gaz yogunlugundan dolayi iceri giremiyorsa, iceride kalan iscilerden umidi kestim dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Arkadaşlar vardiya ekipleri 3-4 saat dinleniyor diyorlar doğrumu ? Doğruysa bu şaka mı ? Yani onların dinlenmesi şakamı değil.

Ulan madem dinleniceklerki onlarda çok yoruldu istanbuldan ankaradan türkiyenin 4 bir yanından hem yardım kuruluşları hemde gönüllü olarak 100lerce gidecek insan var.

Bu madende adam kurtarmak biraz bilgi ustalık felan gerekiyor sanırsam en ağır olay bu ama ne bileyim niye destek ekipler gitmiyor ? 2-3 saat değil 10 dakkada belki orada dayanan bir insan var o insan o yardım gelmedi diye ölücek ? 1 kişi 1 kişidir.

112 de a.t.t. çalışıyorum ben oradan söyleyeyim 24 saat vardiya şeklinde çalışıyorlar ve sabah 8 den beri görev değişimi olmamıştır büyük ihtimal ve bu insanların yorulması normal, bu bi ekip işi olduğu için hepsinin dinlenmesi bi yemek vs molası vermesi gerekiyor mutlaka.

• Taner Yıldız 196 işçiyi ailelerine teslim ettik dedi. Geriye kalanları da yarın tamamlayacağîmızı düşünüyoruz dedi. Çalışmalara da ara verilmiş. Üzülerek söylüyorum ölü sayısı 300ü aşacak. İçerde kalanlar için de ümit yok demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: tristran

quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

@MyWorldLife

@Leo Minor

Malezya uçağında ki konu şuydu sayın vatandaşımız !

O uçağın teknik donanımını bilen birileri o uçağın radarlara yaydığı sinyali kapatmıştı bilerek ve maksatlı bir nedenle.

O yüzden o uçak radarlara görünmez oldu ve nereye gittiği veya düştüğü saptanamadı.

Ancak o uçakta ki teknolojiler devrede olduğunda o uçak hiç sorunsuz metresi metresine nerede olduğu hemen bulunurdu.

http://biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=20&soru_id=878

al buda radara yakalanmaması için yapması gereken işlem

http://sanalpilot.blogspot.com.tr/2013/08/hayalet-ucak-f-117-radara-nasl.html

ayrıca radar uçağın yaydığı sinyali yakalamaz uçaktan dönen sinyali yakalar

ve bu teknoloji kaç ülkede var

muhabbeti gördüm geldim.

yolcu uçakları yerleri belli olsun diye belli zaman aralıklarıyla sinyal yolluyorlarmış uyduya. ama sanırım düşen uçak sinayalini kapatmış ya da 3 sinyal varmış da sadece biri açıkmış. yani uçağın yerini tespit etmekde zorlanılmasının sebebinden biri de buymuş.

radarların menzilleri var. her radar, her mesafeyi algılayamaz. ucağın uctuğu güzergahta adam gibi radar sistemi yoksa ya da hiç radar yoksa uçağın takip edilememesi de normaldir. bunların hayalet uçak teknolojisiyle alakası yok.

ne bilim adam radar deyince direk aklıma o geldi

bu arada konumuza dönelim

kimse burda siyaset yapmayın demesin burda akp karşısında başka bir partinin propagandasını yapan başka bir partiyi yücelten kimse yok

300 e yakın vatandaş can vermiş burda dolaylı yoldan sorumlu tabiki hükümet (yaptığı atamalarla), 2 kelimeyi bir araya getiremeyip saçma sapan bir açıklama yapan tayyip te sorumlu bunu eleştirince siyaset yapmışmı oluyoruz bence bunu eleştirmek en doğal hakkımız

hatırlatırım 300e yakın insan hatta ve hatta sizin anlayacağınız dilden konuşayım müslüman din kardeşimiz can vermiştir bunun sorumluları eleştirilecek lamı cimi yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Buda onun karısı

Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus. acinasi halleri var ciftce.

• Toplanan protestocu arkadaşların arasındaki haysiyetsiz vatan haini pkk lı ... Çocuklarina ne demeli peki.. arkadaş çıkalım bagiralim protesto edelim ama insanın zoruna gidiyor pkk li ile ayni yerde durmak bide bayrak felan açınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shegonos -- 14 Mayıs 2014; 23:29:53 >
  • adamlar hala chp akp falan demiş ne önemi var ihmali olan şirkete çünkü gerçekten ihmali var ve bu kontrolü yapan vatandaşlara (daha da ağır konuşabilirdim ) en ağır cezaların verilmesi lazım yeter artık yeter ya sizin gibi insanlardan bıktım biraz gözünüzdeki at gözlüklerini çıkarın.
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.