Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris195

Olu sayisi 200 civari..bogulma ve toprak altinda kalma olayi..yazik oldu..denetimsiz maden

Şöyle asılsız bilgiler vermeyin.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün önce Chp'nin verdiği soma madenini inceleme talebi niye reddedildi?İşletme sahibi hangi bakanın akrabası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Herkes birşey sallıyor. 200-300 çok büyük bir rakam.

Böyle sallama haberlerle bu kişilerin yakınlarını da etkilediğinizi unutmayın! Özellikle Twitter, Facebook'ta...

İlk 200-300 dediler.
    Daha sonra 100'ün üzerinde dediler.
    Şimdi de birkaç kişi 600 diyor.

Bir yetkili düzgün bir açıklama yapmıyor ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ya ölüler üzerinden bari şu siyaseti yapmayın abi allah aşkına ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 13 Mayıs 2014; 19:50:53 >
  • Dünyanın en zor ve tehlikeli işi. Hele Türkiye'de insan canının hiç kıymeti yok. Önlem alınmıyor denetim yok. İşçiler köle gibi çalıştırılıyor. Bu maden olaylarında içim kan ağlıyor, çok etkileniyorum.

Milletvekilleri Afyon'da kaplıca sefası sürerken fakir fukara buralarda perişan oluyor. Gitti 200 can.
  • Hadi verin bakalım şimdi bunun hesabını, çok ağır konuşurdum ama ban yemek istemiyorum, haysiyetsizler
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• bakalım güzel ölecekler mi?
  • Ulan bu nasıl işletme?İçeride kaç çalışan olduğunu nasıl bilmiyor bunlar yahu?
  • işçiler şimdi kardeşleri oldu. işçileri ancak ölünce hatırlıyor bazıları. vicdansızlar.
  • İnşallah sağ salim çıkarlar dua edelim.

• Allah sabır versin ailelerine.

• S tv izliyorum 300 olu diyor 2 km assagida diyor..devlet gercekleri gizlediginde s tv gercekleri soyluyor...bakanin yakinin maden ocagi..olan olenlere oldu

• Askeri uçakla bölgeye uzman ekipler gönderilmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Ulan bu nasıl işletme?İçeride kaç çalışan olduğunu nasıl bilmiyor bunlar yahu?

Carpitmalar basladi..bakan yakini olunca normaldir

300 aile babasiz evlatsiz kaldi..cocuklar yetim kaldi..gecim derdi..maden sahibine idam lazim...ama bakan akrabasi serbest birakilir..maden temiz derler

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hadi verin bakalım şimdi bunun hesabını, çok ağır konuşurdum ama ban yemek istemiyorum, haysiyetsizler

Kabul edilmez tabi rusvet donuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thisisabook

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Olu sayisi 200 civari..bogulma ve toprak altinda kalma olayi..yazik oldu..denetimsiz maden

Şöyle asılsız bilgiler vermeyin.....

Yarin alinti yapcam..ozuru simdiden hazirla..tek kanali izleme diger kaynaklarida izle
    Olu sayisini hep azaltiyorlar...ortpas var...denetimsiz maden..devlet suclu...ortpas var...diger kanallari izle olu sayisi 200 ustunde
    devlet 3 demese linc cikar..ortpas var

• quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Tipik bir "Nasıl muhalefet olabilirim acaba?"

+1

Böylelerinin nesli kurumuyor

• Allah yardım etsin

• Zonguldak Kozlu maden işçileri ocakta ölen arkadaşlarının cenazelerini kaldırıyorlar, 1960'lı yılların siyah-beyaz fotoğrafı.
    Kaderleri hiç değişmedi o zamandan bu yana.
    Dilerim bu defaki cinayette ölen sayısı 200-300 olmaz. Katilleri, çalışma şartlarını düzeltmeyen, taşeronlaşmaya ucuz emek diye göz yuman, Tersanelerde yüzlerce işçinin ölümüne sesleri çıkmayan aynı seçilmiş kişlerdir, hepsine lanet olsun soyları dahil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 13 Mayıs 2014; 22:57:12 >

• ironi yapıyorsundur umarım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.