Şimdi Ara

Maden Suyu 1 LT, 1.5 LT, 2.5 LT ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 200 ml'lik cam şişeden başka madensuyu görmedim ben.

Kızılcahamam Çamlık Madensuyu'nu öneririm. Meyvelisini değil, gerçek yani sade madensuyu için. Madensuyumuz çok kalitelidir. Ankara'da oturuyorsanız mutlaka alın 1-2 koli. Şu an içiyorum ben. 3'üncü şişedeyim Her gün 1-2 şişe içerim çok iyi geliyor.

http://kizilcahamammadensuyu.com/

Kızılcahamam Çamlık Madensuyu fabrikaları, Kızılcahamam’a 4 kilometre mesafede ve 1.050 metre yüksekliktedir. Su sıcaklığı 34°C’dir. Suyun debisi 0.7 lt/sn, radyoaktivitesi 30 ş/Avp’dir. Günde yaklaşık 15.000 şişe maden suyu şişelenmektedir. Su; mide, karaciğer ve safra yollarının dışında dolaşım sistemi rahatsızlkları, bronşit ve kalp rahatsızlıklarının tedavilerinde yararlanılmaktadır.

1957 yılından bu yana faaliyet gösteren Kızılcahamam Maden Suları’nın işletmecisi Anmar A.Ş, günümüz teknolojisini yakından takip ederek yatırımlarını sürdürüyor. Çamlık Kızılcahamam Madensuyu üreticisi Anmar A.Ş. Genel Müdürü Yardımcısı İ. Selçuk Tülek, 36 bin metrekarelik açık alan üzerine kurulu, 20 bin metrekarelik kapalı alanda, 80 bin şişe/saat üretim kapasitesi ile ülkenin en büyük şişeleme tesislerinden biri haline geldiklerini söyledi. Tülek, “Yüzde yüz hijyenik koşullarda üretim yapmakta ve Ar-Ge çalışmaları ile dünya standartlarını takip etmekteyiz. Yarım asrı aşkın süredir doğanın bu mucizevi hediyesini perakendeciler ve tüketicilerle paylaşmanın verdiği enerji, daha nice asırlar sürecek olan çalışma azmimizin kaynağıdır” dedi.

Ayrıca ilçemizde madensuyu dahil 4 farklı su çeşidi çıkarılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 11 Nisan 2010; 15:28:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopy

Almanyada böyle değil şaşırıyorum. Adamlar su değil maden suyu içiyor. Mesala küçük marketlerden, burger king den falan su ( wasser ) istediğinde sana soda veriyolar. (BK da yaşadım bunu ). Çok ciddiyim araştırın bakın.

Valla bu duruma bende şaşırmıştım.Kasa kasa"Danone Mineral wasser" alıyor millet.Hiç boru suyu içtiklerini görmedim
  • Sırma soda'da vardı 1lt'lik limon aromalı, her damacana siparişinde getiriyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

quote:

Almanyada böyle değil şaşırıyorum. Adamlar su değil maden suyu içiyor. Mesala küçük marketlerden, burger king den falan su ( wasser ) istediğinde sana soda veriyolar. (BK da yaşadım bunu ). Çok ciddiyim araştırın bakın.

Valla bu duruma bende şaşırmıştım.Kasa kasa"Danone Mineral wasser" alıyor millet.Hiç boru suyu içtiklerini görmedim

Almanyada 2 ay yaz stajı yapmıştım 2006'da. Orada gazlı-gazsız (ohne kohlensaure) veya (leitungswasser-çeşme suyu) ayırıyorlar. Ama gazsız maden sularının tadları pekde iyi değildi, açın sarıkızı veya beypazarını gazını kaçırtın sonra içmeye çalışın. Aynı bu tattaydı.. Bende her gittiğim yere çeşme suyu istiyordum. Çokta güzeldi tadı çeşme sularının. Gerçi kaldığım yerde güzeldi, Black Forest (kara ormanlar) civarı Freiburg yakınları idi...

Ekleme: Hergün 2 şişe (200ml.) Kula'ya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 11 Nisan 2010; 16:44:28 >

• Ben sürekli içiyorum. Sırmanın büyüğünden alıyorum. İçinede limon damlatıyorum harika oluyor.

Ayrıca araştırırsanız herşeye şifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Maden suyu sürekli bir içecek değil. Yani içince ard arda 3-4 bardak içilecek bir şey değil. 1 şişe içersin olur biter.
    Yani ben ard arda 2 şişe maden suyu içen birini ne gördüm ne duydum bugüne kadar.
    Gün içerisinde belki 1'den fazla içilebilir.
    Bundandır muhtemelen.

Ben aldığım zaman 24'lü koli alıyorum, atıyorum dolaba hepsini. Günde en az 1 tane içiyorum. 1'i geçmiyor mesela. 1 litrelik olmuş olsa gazı falan kaçacak bi şeye benzemeyecek.

gece 2 de 2 şişe içtim sabaha kadar pert mide uyuyamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

quote:

O maden suyu değildir, doğal mineralli yani sonradan mineral eklenmiş sudur. Türkiye Danone Akmina falan var bu şekilde ve1-1,5 litreleri mevcut diğer firmalarda çıkarmaya başladı. Yani filmlerde yada yurt dışında falan gördüğünüz sodalar maden suyu değil mineral eklenmiş sudur. Sakıncası yoktur istediğiniz kadar içebilirsiniz.

Ersin Hocam, peki doğal maden suyu satan marka biliyormusunuz? Geçen sene uludağ doğal maden suyu alıyordum şimdi doğal mineralli su oldu. Doğal maden suyu bulamaz oldum. Maden suyunun kendi özü asitli yani doğal, mineralli sular ise suyu asitli yapıyorlar yani doğal değil sonradan işlenmiş su oluyor. Gittiğim market süpermarket vs bir yere Maden suyu ile soda arasındaki farkı söylediğimde ikiside aynı diyorlar. İkisi farklı şeyler, değil mi hocam ?

Evet ikisi farklı şeyler. Ben hep Beypazarı alırım. Kınık,Sırma ve Kızılay da doğal maden suyu satıyor. Zaten üzerinde "doğal kaynak suyu" yazar. Mineralli sudaysa "doğal mineralli su" yazar...

• maden suyundaki asit midedeki yiyeceklerin sindirilmesine yardımcı oluyor. maden suyu içince midenin işi hafiflemiş oluyor yani. sürekli içilirse mide tembelleşiyor ve sindirip daha da zorlaşıyor diye biliyorum
    ama arada bir çok yediğinizde vs iyi gelebilir.
  • İsveç'te elemanlar maden suyuna çok önem veriyor. Çoğu içecekten daha popüler. 500ml'lik şişerler satılıyor mevyeli sade vs. Türkiye'de öyle hiç bulamıyorum. Bulsam her zaman içerim.
  • Çok susadığınızda su yerine maden suyu içmeyi deneyin susuzluğu acayip alıyor çok farklı güzel bir tat geliyor ağza, tecrübeyle sabittir.
  • Günde 2 tane içerim yemekten sonra yatmadan önce
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.