Şimdi Ara

Mado dondurma 140 tl/kg (migros) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
8.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt
    at least we are feeding ourselves with healthy foods

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    mağazalarda var 60 tlden.
    online niye pahalı anlamadım.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    a101 alpedo.

ama o da tükeniyor çabuk.

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    aldım listeye.

• Overlord06 kullanıcısına yanıt
    fair ama sallıyor o arkadaş. öyle birşey olsa ne işimiz var diğer dondurmalarla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Ağustos 2022; 14:53:2 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hangi mağaza? Ben bugün akdo olandan 2 paket aldım dolapta baya vardi. Birinin fiyati diğerinden pahali niye anlamadım. Bulundugum yerde ne zaman gitsem cesit cesit oluyor. Bulamayan arkadaşların durumu belki bolgeseldir.

Edit: Ss eklendi. Mado dondurma 140 tl/kg (migros)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.w.i.f.K -- 27 Ağustos 2022; 15:28:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

I am sorry but it is not truth, the only truth is that you spend more money excessively, because you like expensive things and believe if a product is expensive it is healty but in reality it is not true for all products.Mado dondurma 140 tl/kg (migros) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 27 Ağustos 2022; 15:37:32 >
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    istanbul 'da bulması zor olabiliyor. pastaneler kilosu 150 liraya krema satıyor

shut up.

• Bimde akdo
    A101 alpedo efsane fp.

• Alpedo dondurma şimdi aldım. Bayağı kötüydü. Bim'deki Akdo dondurmanın yanından bile geçemez ama çevremdeki 5 Bim'de de yok. Benim bölgemde neden yok çözemedim.

• Şu 3 harflilerdeki dondurmalara dondurma diyen arkadaşlar fiyat kazık biliyorum ama madonun dondurması gerçekten kıvam ve lezzet olarak başka bir seviyede. Mado'dan 1 kg karışık dondurma alıyoruz 200 tl civarı ama lezzet olarak tatmin ediyor en azından. Fırsatı paylaşan arkadaşa da tşk ler görece uygun fiyata aldık.

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

şoktan mis maraş dondurma aldım öyle bir güzel ki anlatamamMado dondurma 140 tl/kg (migros) Mado dondurma 140 tl/kg (migros)  herşey sağlıklı gibi sağlık nasihatlari vermeyi bırakın, 150 200 TL verecek kadar müsrif değilim henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 27 Ağustos 2022; 20:39:44 >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    hocam migros 'ta karadutlu frambuazlı modeller de var, hangisini tavsiye edersin ?

• Bim'de 29,50 ₺ olan Akdo sade-fıstık bugün gittiğimde 39,75 ₺ olmuş. 😔 Yakınımdaki bimde sayıca fazla var ama fiyatlar sürekli değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Okadar para veriyim su içsem bal gelir 🤣🤣🤣 3 harflilere devam

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Mado dondurma 140 tl/kg (migros) Mado dondurma 140 tl/kg (migros) Mado dondurma 140 tl/kg (migros) işte böyle sıcak fırsatçı lazım bize, 200 tl ye dondurma yıyor ucuz dıyor:D sağlıklıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 27 Ağustos 2022; 20:41:3 >
  • Yok mu bir maraşlı deneyip, bize oradaki gibi olup/olmadığını söyleyecek?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.