< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mado dondurma 140 tl/kg (migros) (2. sayfa)

-
-
at least we are feeding ourselves with healthy foods
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mağazalarda var 60 tlden.
online niye pahalı anlamadım.
a101 alpedo.
ama o da tükeniyor çabuk.
aldım listeye.
fair ama sallıyor o arkadaş. öyle birşey olsa ne işimiz var diğer dondurmalarla ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Ağustos 2022; 14:53:2 >
-
I am sorry but it is not truth, the only truth is that you spend more money excessively, because you like expensive things and believe if a product is expensive it is healty but in reality it is not true for all products.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 27 Ağustos 2022; 15:37:32 > -
istanbul 'da bulması zor olabiliyor. pastaneler kilosu 150 liraya krema satıyor
shut up.
Bimde akdo
A101 alpedo efsane fp.
Alpedo dondurma şimdi aldım. Bayağı kötüydü. Bim'deki Akdo dondurmanın yanından bile geçemez ama çevremdeki 5 Bim'de de yok. Benim bölgemde neden yok çözemedim.
Şu 3 harflilerdeki dondurmalara dondurma diyen arkadaşlar fiyat kazık biliyorum ama madonun dondurması gerçekten kıvam ve lezzet olarak başka bir seviyede. Mado'dan 1 kg karışık dondurma alıyoruz 200 tl civarı ama lezzet olarak tatmin ediyor en azından. Fırsatı paylaşan arkadaşa da tşk ler görece uygun fiyata aldık.
-
şoktan mis maraş dondurma aldım öyle bir güzel ki anlatamam
herşey sağlıklı gibi sağlık nasihatlari vermeyi bırakın, 150 200 TL verecek kadar müsrif değilim henüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 27 Ağustos 2022; 20:39:44 > -
hocam migros 'ta karadutlu frambuazlı modeller de var, hangisini tavsiye edersin ?
Bim'de 29,50 ₺ olan Akdo sade-fıstık bugün gittiğimde 39,75 ₺ olmuş. 😔 Yakınımdaki bimde sayıca fazla var ama fiyatlar sürekli değişiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okadar para veriyim su içsem bal gelir 🤣🤣🤣 3 harflilere devam
işte böyle sıcak fırsatçı lazım bize, 200 tl ye dondurma yıyor ucuz dıyor:D sağlıklıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 27 Ağustos 2022; 20:41:3 > -
Yok mu bir maraşlı deneyip, bize oradaki gibi olup/olmadığını söyleyecek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X