< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mado dondurma 140 tl/kg (migros)

-
-
Acana inek sütünden mi keçi mi inekse yaramaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harras’ın kendi üretimi dondurmaları almadan dondurma yedim demeyin :)
Özellikle fıstıklısı madonun aynısı ve yarım kilosu 55. Sadesi şu an indirimde 35. Bal bademi harika. Ama favorim fıstıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alpedo, Akdo dondurmaları nerede bulabiliriz hocam? Akdo en son Bim'de gördüm ama oradaki çalışan aktüel ürün olduğu için her Bim'de bulamayacağımı söyledi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede satılıyor?
Çakallar, fiyatı arttırmışlar
-
File marketlerde.
Tükenmiş görünüyor. Ben ulasabildiklerim arasında bimdeki akdo sade ve fistikliyi tavsiye ederim cikolatalisi eh işte, karamel de idare eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgenizde Mardo, Margido veya Icemar marka dondurma bulursanız, bu ürüne alternatif olarak alabilirsiniz. Saydığım üç dondurma da Yaşar Pastanesi(Mado) ürünüdür. Bilginiz olsun. Kayseri’de 500 gr’ı 50₺’ye satılıyor şu anda.
a101, şok ve bimdeki 24 tl ye olan 1 litrelik maraş dondurmaları 10 basar bunlara, yüzlerce lira vermeyin isime misime
-
Arkadaşlar marasta oturuyorum.Madodan dondurma isteyen varsa şoklu olarak gönderebilirim.Guzel bir Maraş dondurması yersiniz keçi sütünden boşuna orada satilanlardan keçi sütü beklemeyin
Don't feed the troll.
İçindekiler:
Süt, şeker, süt kreması ,salep.
Glikoz yiyenler buzlu yiyeceklerini 20 liraya yemeye devam edebilir.
-
Arkadaşlar Bim'lerde artık Akdo dondurma bulamıyoruz ki. Aktüel ürünüymüş.
Akdo sade daimi satışta
Diğer aromalı olanlar aktüel ürünler
Musluoğlu baklava dükkanlarında ALPEDO
bazı A101 lerde de ALPEDO
bulabilirsiniz. F/p ürünü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
feed yourself, you know
-
Neden üstüne alındın ki YAFFFF?
-
Çağrı markette eşrefpaşa dondurması var, 500 gr 31 tl...
Tadı, maraş gibi...
Deneyen oldu mu
Hocam Ankaradayım, yakın çevremdeki 5 Bim'de de Akdo dondurma yok. Olmasını geçtim reyon etiketini dahi göremedim. Bir de ben şu meşhur dondurmadan tadabilsem güzel olacak ama nasip olmadı maalesef.
Hangi markadan söz ediyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Azıcık dik duruş lazım,her şey maddiyat değil.Bedava verseler kapısından girmem.Yiyene afiyet olsun. Mado'nun sahibinin Çin medyasına yaptığı açıklamaya tepki yağıyor! https://www.sondakika.com/ekonomi/haber-mado-nun-sahibinin-cin-medyasina-yaptigi-14535913/ |
bedava verse bile , ne mado alırım, ne pınar ürünü. eksik olsun.
|
Bedava verseler almam.Yıllardır ne pınar ürünü aldım, ne de mado. Bir duruşu olmalı insanın. |
shut up.
|
dünyanın en saçma maliyet hesabı toplu alınca şekeri yarı fiyata hangi şahsiyet satıyor? lütfen gidip 23325023045320 grosston alalım. işçiler taş yesin , maaş yerine dondurma da yiyebilirler. fabrikadan evine de bisikletle getirirler mazot tüketmeye gerek yok. Bisiklet hem sağlığa yararlı. Siz dondurmayı sıvı olarak getirin , evde dondururuz Siz dışarıdan bir şey almayın, kalp krizi falan geçirirsiniz. |
Harras’ın kendi üretimi dondurmaları almadan dondurma yedim demeyin :)
Özellikle fıstıklısı madonun aynısı ve yarım kilosu 55. Sadesi şu an indirimde 35. Bal bademi harika. Ama favorim fıstıklı. |
küçük esnaftan su bile alınmaz.
|
Acana inek sütünden mi keçi mi inekse yaramaz
|
Hakkatten bu kadar bilgisiz olunmaz. şekeri nasıl yarı fiyatına alıyorsun anlat hele yaw, sütü nasıl yarıya alıyorsun anlat. Fiyatı globalde belirlenen malı yarıya nasıl alacak? Boş boş yazmayın yahu. Devletin şeker fabrikalarının piyasa altına son tüketiciye 5er kilodan sattığı şekerin fiyatını yazmışsın. 50 kglık çuvalda 1000tl altına alman imkansız. Kısaca Türkşekerin vatandaşa devletin parasıyla sübvanse ettiği şeker fiyatından alamayacak. Lanet madoyu savunduracak hale getirdiniz, madodan bağımsız bir işletmenin giderleri bu kadar saçma bir kıyas edilmez. Soğuk zincir , taşıma ücretleri, satıcı karı, hammadde, işçilik, ekipman yatırımı, sermaye maliyetleri derken zibilyon kalem var, üstüne kar etmesi gerek. Bu kafaya göre marketten hiç bir şey almamak gerek. mümkünse siz gidin algidadan margarin yiyin. |
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- bim kokoreç
- bim çiğköfte fiyatı
- metro market columbia orjinal mı
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- seks hikayeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X