Şimdi Ara

Madonna Sahnede Drake'i Öptü! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    modern pop ve belli gruplarin yaptigi sadece muziktir. temel amac populerlikten dusmemek dinleyici icin muzik yapmaktir.liriklik yoktur. yapan kisiler tam anlamiyla sanatci degildir.muzigi hissetmek onemlidir. millet bizden album bekliyor bizde yapalim bu degil. tam anlamiyla bunlari anlaman icin enstruman calman veya edebiyatla ugrasman gerekir.

seninde dinledigin bir grubu ornek verirsek

Opeth-windowpane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yapışmış ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Müziği ile öne çıkamayınca vücudunu satmaya çalışıyor.

Tum popcular sesiyle one cikiyor vucudunu muziginin onune gecirmiyor da bi Madonna boyleymis gibi konusmussun

Katiliyorum, herkesin dedigi gibi gundem olma cabalari abartmamak gerek.

Ayrica videoda sadece opusme yokmus gibi geldi, adamin tepkisine bakilirsa dilini falan kopardi galiba

İlk cümlede güzel söylemişsin. 2-3 ay önce Nicki Minaj bir gürültü yapmış. Konu Dışında'da paylaşmışlar. Merak ettim girdim. Videoda kıçtan başka bir şey yok.

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Madonna bu kadar yüceltilecek ne yaptı diye sormuştum.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    arastirabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Madonna bu kadar yüceltilecek ne yaptı diye sormuştum.

Pop.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

arastirabilirsin

Madonna'yı savunuyorsan gerekçelerini de ortaya koyman gerekir. Vikipedi'den okuduğum kadarıyla moda akımı başlatmış. Dediğiniz gibi yüceltilecek bir şey yapmamış.
  • Madonna olmasa şuan müzik bu kadar ilerlememiş olurdu.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    odullerdeki tek kadin sanatciydi kadinlarin temsilcisiydi. ozgur ,alisilmadik kiyafetler giyen biriydi. her kadin onu ornek aliyordu. bir nevi kadinlarin sesiydi.

• Tartışacak bir şey yok Madonna bitti okeye dönüyor

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Kadınların da toplumda erkekler gibi yer edinmesi gerekiyor. Kadınların haklarını savunması iyi bir şey ama kendisini sevmem.
  • O degilde basta drake sacini tutuyor gayet hosnut durumdan yaklasik 2 saniye sonra elini cekiyor madonna drakein. 3 saniye sonra drake elindeki sapkayi yere atarak stop diyor. Madonna bitiriyor bence olay su. Madonna icerden gelirken agzina bi sivi aliyor artik her ne ise basta drake i operken vermiyor sonra drake olayi cakinca sapkayi atiyor ve en sonda suratini eksitiyor. Yani burada asil konusulacak olay opucuk degil madonnanin draken agzina ne saldigi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.