Şimdi Ara

Maestia Online (rehber) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
1
Favori
94.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyuna başladım pectus serverindeyim , nick EvilDeadTR . Yardımlarınızı bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esegard -- 17 Ağustos 2011; 3:22:57 >
  • arkadaşlar acil yardım lazım rahip sınıfını seçtim ancak saldırı ağırlıklı rahip istiyorum stat pointleri zeka ve bilgelik vermiştim zeka 97 bilgelik 73 böyle devam mı etmeliyim yoksa str mi vermeliydim
  • Pectus serveri , Superion Muhafızları fraksiyonunda 99 level savaşçı karakterim var. 99 levele kadar büyük bir zevk ve eğlence ile karakterimi geliştirdim. Ancak 99 levelden sonra yapacağız pek birşey kalmıyor. Rvrlere girip dp kazanmak ya da altarda afk bırakıp yine dp kazanmaktan başka bir iş yapamıyorsunuz. Bu konuyu Maestia'nın resmi forumunda defalarca dile getirmemize rağmen 100 levelleri oyunda tutacak herhangi bir yenilik getirilmediği üzere , bir de 90 level üzeri oyuncuları işkence gibi bir bug ile başbaşa bıraktılar. 90 level oyunculara yaratıklardan item düşmüyor , ne kadar komik değil mi?

Ha bir de benim için online bir oyundaki en önemli noktaya değinmek istiyorum. Yönetim ...

Şu an 6 yetkili var.

Bu 6 kişiden sadece 4'ü tarafsız olarak görevlerini sürdürmektedir. Diğer 2 yönetici kendi lonca üyelerine kazanım sağlamak için elinden geleni yapmaktadırlar. Ayrıca bir yetkilinin olması gibi nazik ve anlayışlı olmak yerine , tamamen tersi bir özellik gösterip argo ve hakarete varacak kelimeler kullanmaktadırlar.

Biraz da oyunun yapımcısı ve yayıncısı olan firmalardan birine , Bigpoint'e değinelim.

Bu şirketten pek birşey beklemeyin. Zaten yaptıkları oyunlarda verdikleri kalite bellidir. (Bkz : Darkorbit) Oyun yeni oyuncular ile tanıştıkca , BP daha çok para kazanmak isteyecek ve diğer oyunlarına da yaptığı gibi maalesef birçok paralı yeniliği oyuna ekleyip oyuncuları oyundan kaçıracaktır.

Oyun hakkında tüm sorularınızı yanıtlamaya hazırım. Rahip , Büyücü ve Korucu ile ilgili pek bir bilgim yok ancak Savaşçı karakteri ile yüksek lisans yaptım.

"Oyuna başlayayım mı ?" diye sorarsanız ;

"Hayır" derim çünkü oyundaki amaç 100 level olup bütün gün altarda afk bırakmak ...

• Oyunun pvp sistemi hoşuma gitmemişti.Ama pve sistemi güzel oturtulmuştu.Görevler felan kolaydı.Bi denemeyi düşünebilirim tekrardan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUAFLAX

Pectus serveri , Superion Muhafızları fraksiyonunda 99 level savaşçı karakterim var. 99 levele kadar büyük bir zevk ve eğlence ile karakterimi geliştirdim. Ancak 99 levelden sonra yapacağız pek birşey kalmıyor. Rvrlere girip dp kazanmak ya da altarda afk bırakıp yine dp kazanmaktan başka bir iş yapamıyorsunuz. Bu konuyu Maestia'nın resmi forumunda defalarca dile getirmemize rağmen 100 levelleri oyunda tutacak herhangi bir yenilik getirilmediği üzere , bir de 90 level üzeri oyuncuları işkence gibi bir bug ile başbaşa bıraktılar. 90 level oyunculara yaratıklardan item düşmüyor , ne kadar komik değil mi?

Ha bir de benim için online bir oyundaki en önemli noktaya değinmek istiyorum. Yönetim ...

Şu an 6 yetkili var.

Bu 6 kişiden sadece 4'ü tarafsız olarak görevlerini sürdürmektedir. Diğer 2 yönetici kendi lonca üyelerine kazanım sağlamak için elinden geleni yapmaktadırlar. Ayrıca bir yetkilinin olması gibi nazik ve anlayışlı olmak yerine , tamamen tersi bir özellik gösterip argo ve hakarete varacak kelimeler kullanmaktadırlar.

Biraz da oyunun yapımcısı ve yayıncısı olan firmalardan birine , Bigpoint'e değinelim.

Bu şirketten pek birşey beklemeyin. Zaten yaptıkları oyunlarda verdikleri kalite bellidir. (Bkz : Darkorbit) Oyun yeni oyuncular ile tanıştıkca , BP daha çok para kazanmak isteyecek ve diğer oyunlarına da yaptığı gibi maalesef birçok paralı yeniliği oyuna ekleyip oyuncuları oyundan kaçıracaktır.

Oyun hakkında tüm sorularınızı yanıtlamaya hazırım. Rahip , Büyücü ve Korucu ile ilgili pek bir bilgim yok ancak Savaşçı karakteri ile yüksek lisans yaptım.

"Hayır" derim çünkü oyundaki amaç 100 level olup bütün gün altarda afk bırakmak ...

Söylediklerin gerçekten düşündürücü :) Yüksek seviye de bu tip problemler yaşanıyorsa o kadar emek vermenin bi anlamı kalmıyor. Ayrıca benim için de oyundaki destek çok önemli, topu topu 6 kişilik ekipten 2si adam kayırıyorsa büyük bir zaafiyet var demektir. Maestia Online Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 7 Eylül 2011; 14:54:54 >

• quote:

Pectus serveri , Superion Muhafızları fraksiyonunda 99 level savaşçı karakterim var. 99 levele kadar büyük bir zevk ve eğlence ile karakterimi geliştirdim. Ancak 99 levelden sonra yapacağız pek birşey kalmıyor. Rvrlere girip dp kazanmak ya da altarda afk bırakıp yine dp kazanmaktan başka bir iş yapamıyorsunuz. Bu konuyu Maestia'nın resmi forumunda defalarca dile getirmemize rağmen 100 levelleri oyunda tutacak herhangi bir yenilik getirilmediği üzere , bir de 90 level üzeri oyuncuları işkence gibi bir bug ile başbaşa bıraktılar. 90 level oyunculara yaratıklardan item düşmüyor , ne kadar komik değil mi?

Şu an 6 yetkili var.

quote:

"Hayır"

Burayı görene kadar oyuna başlayabilirdim.

• Ben deniyorum şuan bakalım pectus da temple night ırkı nick MasterYi Assassin ;)
  • quote:

Şu an 6 yetkili var.

Peki 99 Lvl den sonra ne tür beklentilerin vardı ve hayal kırıklığına ugradın? Cogu oyunda mantık bu değilmidir itemlerini dizersin lvl ini kasarsın sonra sonu gelmeyen bi pk olayına girersin yine coğu oyunda duello dısında pk yapılabilecek alan bile yok bunda gorduğum kadarıyla cogu lvl aralığı için bir savaş sistemi mevcut. Girip adam kesiceksin zevkide burda bunun. Gerçi yeni başladım henüz yorum yapamam ama yinede merak ettim bu tür oyunlarda nasıl bir beklenti içinde olduğunuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Şu an 6 yetkili var.

Peki 99 Lvl den sonra ne tür beklentilerin vardı ve hayal kırıklığına ugradın? Cogu oyunda mantık bu değilmidir itemlerini dizersin lvl ini kasarsın sonra sonu gelmeyen bi pk olayına girersin yine coğu oyunda duello dısında pk yapılabilecek alan bile yok bunda gorduğum kadarıyla cogu lvl aralığı için bir savaş sistemi mevcut. Girip adam kesiceksin zevkide burda bunun. Gerçi yeni başladım henüz yorum yapamam ama yinede merak ettim bu tür oyunlarda nasıl bir beklenti içinde olduğunuzu

Sana şöyle diyeyim. günün belirli saatlerinde açılan rvrler var oyuncular girer savaşır ancak rvr çok dengesiz yani bir taraftan 10 kişi diğer taraftan 1 kişi giriyor bu da eğlenceli olmuyor tabi. gece haritaları mevcut burada daha fazla exp alırsın yaratıklardan ayrıca 91+da açılan huzur adası mevcut burası gece bölgesi olarak geçmez ama yine pvp/kasılma haritasıdır ve bu haritalarda oyuncu bulabilmek çok zor . kimse dolanmıyor ortalıklarda. rvr desen zaten saat kısıtlamalı ve dengesiz yani sen oyunun kralı da olsan gücünü gösteremiyorsun,

elin bebesi arkasına 2 destekçi aldıktan sonra rvrde iş yapar,

geçenlerde rvryi eşitlemeye çalıştılar ama sonuç hüsran. şöyle eşitlik .. oyuncu sayıları aynı olmadan rvr başlamıyordu. ama olmadı yapamadılar

rvrden ve pvpden zevk almamamın bir diğer sebebi de trap (tuzak) kullanımı. özellikle büyücü ve rahipler yüksek oranda trap gücüne sahipler yani sen aynı trabı atıp oyuncuya 35 bin vuruyorsan rahip 45, büyücü 60 çakar. bu da haliyle oyunda dengesizliği getirir.

işte rvrye ve gece haritalarına bu yüzden girilmiyordu. artık trap kullanımı kalktı sadece yaratıklara işliyor.

şöyle oluyor,, rvr kalabalık, bazen oluyor ya, 10-vs-10 kapışmalar oluyor. içlerinden bir büyücü çıkıp ortaya trabını koyunca o 10 oyuncudan 10u da yere yapışıyor.... adamla kapışıyorsun tam keseceksinnnnn tak trabı atıyor 60 k yine yatttın.. eee ister istemez millet tepkisini koyuyor katılan olmuyor.

sana şöyle söyliyim ben artık oyundan zevk alıyorum . gmler işin ucunu tuttular eventler yapıyorlar baya hatta yarın exp eventi var forumda açıklamasını bulabilirsin.

tavsiyem superion muhafızları fraksiyonunda karakter açman.

çünkü şimdi orası çok güçlendi

Türk oyuncular estiriyor orda...yaş ortalaması da yüksek...

neyse parça parça anlamsız paragraglar yazdım kusura bakma artık anlamaya çalış yeni kalktım da cevap veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herkesi Bloklayan Adam -- 25 Eylül 2011; 7:43:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Ben deniyorum şuan bakalım pectus da temple night ırkı nick MasterYi Assassin ;)

hocam yanlış sulardasın bak ciddi olarak uyarayım ileride pişman olacaksın.. çok yazık olacak çoooook
  • Neden pişman olayımki siler geçerim ;)
  • Arkadaslar oyuna 4 gün önce başladım yanlış bilmiyorsam altının yanındaki dp puanı oluyor. Bu dp puanları ne işe yarıyor biri acıklayabilir mi? Birde premium da item veya herhangi birsey fiyatı örneğin 9000 orbs yazıyo bu ne kadar tl.ye eşdeğer.

Şimdiden teşekkürler...
  • Kesin ne Net düşüncemdir artık !

oyuna kesinlikle başlamayın..

yönetim berbat

adalet kavramı yok.

paranızla rezil olduğunuzla kalırsınız.
  • beyler oyun hoşuma gitti biraz oynadım Aion u andırdı bayaa bana özellikle görevlerin z ye basıp alını verile bilmesi çok byük bi rahatlık sağlamış oyuna sorum oyunu oynuyanlar hangi ırk bide warior kasmayı düşünüyorum sizce kasmıyımmı bide stat build yardım ederseniz çok güzel olur teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabas55

beyler oyun hoşuma gitti biraz oynadım Aion u andırdı bayaa bana özellikle görevlerin z ye basıp alını verile bilmesi çok byük bi rahatlık sağlamış oyuna sorum oyunu oynuyanlar hangi ırk bide warior kasmayı düşünüyorum sizce kasmıyımmı bide stat build yardım ederseniz çok güzel olur teşekkürler

superion muhafızları (kırmızı takım) seç

rahip ya da savaşçı aç

statlarını ve talenti resmi forumdan bakabilirsin ayrıntılı anlatımı var

http://tr.board.bigpoint.com/maestia/forumdisplay.php?f=857 savaşçı forum
    http://tr.board.bigpoint.com/maestia/forumdisplay.php?f=858 rahip forum

genel forum

http://tr.board.bigpoint.com/maestia/index.php

• Oyunun oynanışı hiç hoşuma gitmedi.Pvp yapıyorsun hep aynı tarz vuruşlar.Rvr zaten kasıyor ve kimin ne vurduğunu anlamıyorsun.Şahsen benim hoşuma gitmedi.Ama pve sistemi iyi oturtulmuş.Görevler kolay ve anlaşılır.Oyunu oynayanlara tavsiyem okçudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Kasım 2011; 1:51:50 >
  • Oyun güzel ama oyuncu eksikliği var hala oynayan arkadaşlar varsa oyunda görüşelim

server : Pectus nick : DenaS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyron -- 19 Kasım 2011; 11:01:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kabas55

beyler oyun hoşuma gitti biraz oynadım Aion u andırdı bayaa bana özellikle görevlerin z ye basıp alını verile bilmesi çok byük bi rahatlık sağlamış oyuna sorum oyunu oynuyanlar hangi ırk bide warior kasmayı düşünüyorum sizce kasmıyımmı bide stat build yardım ederseniz çok güzel olur teşekkürler

superion muhafızları (kırmızı takım) seç

rahip ya da savaşçı aç

statlarını ve talenti resmi forumdan bakabilirsin ayrıntılı anlatımı var

http://tr.board.bigpoint.com/maestia/forumdisplay.php?f=857 savaşçı forum
    http://tr.board.bigpoint.com/maestia/forumdisplay.php?f=858 rahip forum

genel forum

http://tr.board.bigpoint.com/maestia/index.php

Kardeş sen oynuyomsn eski oyuncuyum rahip ve savaşçı özelliklerini neye vercez ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dboud

Oyun güzel ama oyuncu eksikliği var hala oynayan arkadaşlar varsa oyunda görüşelim

server : Pectus nick : DenaS

Kardeş görüşelm yeter ki beni biri kassn daha 1 lw im Çar veren bana veren olrsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Genelde elite mobların bulunduğu,belirli zorluk derecelerinde olan grup veya solo olarak girilebilen yerler.Instance,dungeon gibi isimleri var.

Bassediğiniz oyunun ismi ne pm plss

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.