Şimdi Ara

Maestia Online (rehber) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
1
Favori
94.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snpshadow

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: snpshadow

beyler şu sıralar yeni bir mmorpg arayışındayım pek bilinen ve cok fazla oyuncu yoğunluğu olan bi oyun oynamak istemiyorum mümkün olduğunca seviyenin korunduğu ve aynı zamanda parayı basanın hilesi olanın kral olmayacağı daha cok pve ye dayalı grafikleri düzgün bi oyun arıyorum sizce maestia uygun mudur buna bana uygun gibi geldi sanki.

Dragona global tavsiye ederim.Yeni açıldı global sunucusu.

Maestia yı indirdim birazdan oyuna giricem dragonayıda tavsiyen üzerine inceleyeceğim:) ama anladığım kadarıyla direk başka bi oyun önerdiğine gore pek önermiyosun maestia yı :)

Kardeş maestia yı denemini %100 tavsie ederm beraber oynayalm istersen

• Beyler Yha kasılıcak yokmu bnle maestiada ??????????????????????????????? lw 11
  • Ben (1. KANALDA) adım KinqBoy rahip im kasılır
  • Off hala foruma bişe yzan yok bişe yzn plzz kasılın biraz tek başına hiç tadı yok
  • Kardeş maestia sıktı en iyisi siz kehanete başlyn 1000 basıo ona
  • cılqınboys bi sus Allah askına yasın kac basın kac.. senı fraksıyon chatınde goruyordum ıcımden keske rakıp olsa da bu yerden kaldırmasam dıyordum.. senın kafa mt2ci git orda kendı yas grubunla takıl

evet sımdı soruları cevaplıyım

quote:

arkadaşlar oyunda hile hurda varmı ve ücretsiz mi ona göre başliycam

oyun ucretsız, sılahına ve ıtemlerıne +basmak ıstersen oyun parası satın alabılırsın.. +3 e kadar rahat basarsın +3ten sonra ıtem yanabılır. sınır +12 ama +10 olunca ıtemler ekstra ozellık verıyor bu yuzden 12 yeter... sılahını 10 yapsan yeter, pek bı masraf cıkarmaz.

quote:

arkadaslar oyunda cok knıght metin 2 kadar cok kullanıcı varmı acaba yoksa 20-30 kişimi oluo

eh karsında adam bulabilirsin.. sımdı mavı taraf cok kalabalık oldu.. kırmızı olursan baya pvp yapabılırsın

quote:

Oyun şu an iniyor , en zevkli char hangisi ? Mage açmayı düşünüyorum iyi mi ?

valla rahip yani cleric her yonden eglenceli bana gore. cunku rakıbın avantajlarını sılebılıyorsunuz, korku denılen bı skıll ıle rakıbı dag tas dolastırıyorsunuz ve bu sırada tabıkı rakıbı buyuk olcude zarara ugratıyorsunuz. kendıne hp basma ozellıgı oldugunda da cok ıyı bı class.... herkes bunu anladı kı artık lvl100 olan oyuncular yenı char acıp rahıp kastı.. benım de 100lvl savascı var clerıc de kastım 99 lvl oldu o 1 lvlı kaldı onu da alırım 2 saat oyunun basında dursam ama cok sogudum oyundan.

quote:

arkadaşlar acil yardım lazım rahip sınıfını seçtim ancak saldırı ağırlıklı rahip istiyorum stat pointleri zeka ve bilgelik vermiştim zeka 97 bilgelik 73 böyle devam mı etmeliyim yoksa str mi vermeliydim

atak rahıp 3 zeka 2 day verebılır ya da full zeka gıdebılır bu sana baglı.... ozellıkle oyuna para yatırıcaksan full zeka gıt derım zırhlarına falan +basarsın daha saglam olursun... yetenek agacından da (talent) alt taraftan gıdıceksın..

quote:

beyler şu sıralar yeni bir mmorpg arayışındayım pek bilinen ve cok fazla oyuncu yoğunluğu olan bi oyun oynamak istemiyorum mümkün olduğunca seviyenin korunduğu ve aynı zamanda parayı basanın hilesi olanın kral olmayacağı daha cok pve ye dayalı grafikleri düzgün bi oyun arıyorum sizce maestia uygun mudur buna bana uygun gibi geldi sanki.

hocam hıle var mı yok mu tam olarak suan net bı cevap veremem ama ben tecrubelı oyuncuyum 1 100lvl savascı bır de 99 lvl rahıbım var.. ne zamandır oyundayım ama cok ılgınc seyler oluyor.. sankı bazı oyuncular gmlerden yardım alıyor edıt charlar falan..... gmlerde de bı b.kluk var yatmıyorlar kolay kolay.. gm derken gmnın oyuncu charı kendı gm char degıl tabii

quote:

Nedendir bilmiyorum da bu oyunda Türkler arası kopukluk çok fazla gibi geldi bana , O kadar kişiye sordum yardımcı olmaları için oralı olmadılar , fakat sağolsun Almanlar - Fransızlar - İngilizler olsun anlıyorlar insanlıktan.

hocam aynen oyle. Turkler suan bırbırını yıyor ,,, eller printscreen tusunda mılletın hatalarını beklıyorlar banlatmak ıcın.. Turkler arası ıletısım cok berbat , herkes kendı kabuguna cekılmıs.

cılqınboys un yazdıklarına da cevap vermıyor...

sunu da eklıyım... grafık olarak cok ıyı bır oyun ama dıyosanız ben toplu savasa gırıcem ıyı bır makınanız olması lazım. gercekten guzel bır oyun ama ıcındekıler oyunu kotu yapıyor.

bu arada ay bası buyuk bı guncelleme olucak detaylarını forumdan ogrenebılırsınız.

k ty bb

• JUAFLAX

türkler hang, serverde hangi tarafta

oyundaki pvp sadece belli leveller arası arenadanmı ibaret

2 rakip ırkıni istediğin kadar kapışabildiği pvp mapları varmı

Okçu nasıldır

Honor puanı gibi bir şey varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

JUAFLAX

türkler hang, serverde hangi tarafta

oyundaki pvp sadece belli leveller arası arenadanmı ibaret

2 rakip ırkıni istediğin kadar kapışabildiği pvp mapları varmı

Okçu nasıldır

Honor puanı gibi bir şey varmıdır

1) pectus serverinde her iki tarafta da cok sayıda Türk mevcut

2) rvr sistemi var soyle anlatıyım. 10-19 //20-29 // 30-39....80-89 //90-100 dıye ayrılan rvrler var. yanı pvp ..... saat 3ten gece12.30 . a kadar harıtalar acılıyor buraya gırıp savasıyorsun .. her gırdıgında yenılsen dahı dp ve exp alıyorsun..

3)ayrıca gece harıtaları var.. buralar hem pve hem pvp harıtaları.. 53 lvlde ilk harıta acılıyor ... yanı 53ten 100 e kadar bırcok mapte ıstedıgın lvllerde oyuncularla kapısırsın

4) okcu(ranger) bıcakcı ve okcu olarak 2 ye ayrılır.. dıger oyunlarda sınıf sıstemı var burda cok ama benzer bısey.. mesela ranger okcu ve bıcakcı ,, savascı cıft el ve kılıc kalkan , buyucu bıcakcı ve asa (bıcakcı kullanan yok) rahıp de asa ve asa-kalkan olarak 2 bolume ayrılıyor.
    rangerde yanı okcuda sana kalmıs bısey.. cok mana yer,, vurusları ıyıdır.. okcularda 10sanıyede bı atılan fear skılını emınım tum oyuncuların kufur etmesıne sebep olur, oyle ıse yarar bı skıldır yanı.. bıcakcıda cok saglamdır, dedıgım gıbı sana kalmıs

5) dp var rvr ve pvp-pve(gece harıtası) denılen yerlerde kazanılır... onun sıralaması olusturulur

• JUAFLAX

Zaten ben eskisi gibi sabahlayan biri değilim kafa sağlığımı 5 yıl gündüz görmeyerek yitirdim gece uyuyorum mecburen 3 den 12.30 a kadar olması iyi bir şey

belli leveller arası pvp ne kadar zamanda oluyor

Sanırım 100 levele kadar 3 den 12.30 a kadar olan maplara giremiyicem

Gece maplarına girmem gerekli bi şeymi ?

Oyunu önceden oynamıştım okçuyu biliyorum çok sevmiştim okçuyu str verdiğim için bıraktım full dex gitmem gerekli statların artılarını kafamda düşününce anladım Senin yorumunu merak ettim

Okçu buildi önerirmisin

Oyuna büyük ihtimal başlayacam sen pectus serverindemisin faction (ırk,taraf) nedir
  • maestia yı alaplaya almış burda full türkmü var pectus serveri burdamı

Ve burda indirme seçeneğine tıklıyorum coming soon diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 30 Ocak 2012; 20:00:10 >
  • quote:

JUAFLAX

Zaten ben eskisi gibi sabahlayan biri değilim kafa sağlığımı 5 yıl gündüz görmeyerek yitirdim gece uyuyorum mecburen 3 den 12.30 a kadar olması iyi bir şey

Gece maplarına girmem gerekli bi şeymi ?

Oyunu önceden oynamıştım okçuyu biliyorum çok sevmiştim okçuyu str verdiğim için bıraktım full dex gitmem gerekli statların artılarını kafamda düşününce anladım Senin yorumunu merak ettim

Okçu buildi önerirmisin

Oyuna büyük ihtimal başlayacam sen pectus serverindemisin faction (ırk,taraf) nedir

quote:

15:00 te baslayıp 00:30 da bıtıyor yazdım yukarıda ama ne kadar suruyor dıyorsan 10 dk surer, lırenze kanyonu var o da rvr gunde 1 kere acılır 20 dk surer.

quote:

gırıp gırmemek sana kalmıs 10 levelde baslıyor savaslar kı 10 levele 1 saatte cok rahat gelırsın hatta belkı yarım saat

quote:

Okçu buildi önerirmisin

full çeviklik yani agi giden de var 2 day(vit) 3 agi giden de var, ne olacagına karar vermen lazım (bıcakcı ya da okcu) .. maestıa resmı forumunda da gereklı talentler ve onerıler var

quote:

sen pectus serverindemisin faction (ırk,taraf) nedir

evet pectus serverindeyim.. kırmızı taraftayım yanı SUPERION MUHAFIZLARI

• quote:

maestia yı alaplaya almış burda full türkmü var pectus serveri burdamı

Ve burda indirme seçeneğine tıklıyorum coming soon diyor

oyun el degıstırıyor.. yanı sırket degıstırıyor. 1-2 gune oyunu ındırebılırsın cok buyuk bı guncelleme gelıcek 3.5 gb kadar bı boyutu var.. carsamba aksamı ınderebılırsın sanırım aksılık olmaz ıse
  • JUAFLAX sen beni yanlış anladın 10-19 veya 90-100 pvp sinden bahsetmiyorum

İstediğin zaman girip savaşacağın mapten bahsediyorum büyük bi arena tarzı değil çayır çimen ama burda iki ırk istediği gibi birbirine saldırabilir böyle map
  • quote:

JUAFLAX sen beni yanlış anladın 10-19 veya 90-100 pvp sinden bahsetmiyorum

İstediğin zaman girip savaşacağın mapten bahsediyorum büyük bi arena tarzı değil çayır çimen ama burda iki ırk istediği gibi birbirine saldırabilir böyle map

53 levelden sonra acılıyor o tur mapler.. ilk map 53 level lipido gece haritası.. sonra sırası ıle palus-tenebra-cinis-gelian-lacus-huzur adası batı ve huzur adası dogu olmak uzere bu (pve-pvp) maplerınde oyuncu kesebılırsın.

bu maplerın ozellıgı su

burda kestıgın yaratıklardan dp alırsın ve gunduz harıtasında kestıgın yaratıklardan daha fazla exp alırsın.. ayrıca bu gece harıtalarında ozel bosslar var bunları kesınce guzel ıtemler cıkıyor......
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUAFLAX

quote:

JUAFLAX sen beni yanlış anladın 10-19 veya 90-100 pvp sinden bahsetmiyorum

53 levelden sonra acılıyor o tur mapler.. ilk map 53 level lipido gece haritası.. sonra sırası ıle palus-tenebra-cinis-gelian-lacus-huzur adası batı ve huzur adası dogu olmak uzere bu (pve-pvp) maplerınde oyuncu kesebılırsın.

bu maplerın ozellıgı su

burda kestıgın yaratıklardan dp alırsın ve gunduz harıtasında kestıgın yaratıklardan daha fazla exp alırsın.. ayrıca bu gece harıtalarında ozel bosslar var bunları kesınce guzel ıtemler cıkıyor......

Bu söylediğin mapların hepsi gece mapı değil dimi

Bi tek lipito gece mapı sanırım

Özelden msn ni versene veya facebook unu

• hocam alıntı yap a tıklıyorum ama sanırım benim bilgisayarda bir problem var ki sayfa açılmıyor.. burdan yazıyorum.. konuyu takip ediyorsundur sanırım :D

şimdi sana haritaları sayıyım... giriş sıralarına göre yani küçükten büyüğe

delphi
    pectus
    papyrus
    yountheim

buraya kadar hep pve haritaları yani oyuncular birbirine saldıramaz fakat istersen oyuncuya duello teklifi gönderebilirsin. party vs party vs 1vs1 olarak 2 duello çeşidi var

yotunheim haritasından sonra

lipido haritası açılıyor.. bu harita 2'ye ayrılıyor.

1) lipido (gündüz)
    2) lipido (gece)

gündüz haritası pve haritasıdır yani oyuncular birbirine saldıramaz. yanlış hatırlamıyorsam 48 levelde gündüz haritasına giriş imkanı sağlanıyordu.. 53 levele gelince de gece haritasına ALTARdan giriş yapabiliyorsun.. altara tıklıyorsun (gece haritasına geçiş) yapıyorsun

gece haritasında kestiğin yaratıklardan daha fazla exp alırsın. misal gündüzde 1 kurbağa kesip 1000 tp aldıysan gecede kestiğin kurbağadan 1175 alırsın. örnek veriyorum yani tam olarak bilmiyorum..

bunun yanı sıra uzman zindanlardan çıkan itemlerden daha iyi olan solo olarak kesilmesi mümkün olan boss yaratıklar da bu gece haritalarının içinde mevcut. ilk gece haritası olan lipidoda bossların çıkış saatleri 30-45 dk arası değişirken (haritada 4boss var) son pvp haritası olan huzur adası doğu haritasında bosslar 3-4 saatte bir çıkmaktadır.

lipidoyu anlattım

yani anlayacağın lipido - palus - tenebra - cinis - gelian - lacus haritaları 2 bölüme ayrılıyor. istersen gündüzde kas diyorsanki bana kimse bulaşmasın ben yaratıklarla kapışıyım.... istersen de ben hızlı level alıcam hem de pvp yapıcam biraz aksiyon olsun o zaman da gece haritasında kasarsın ki gece haritasının açılma leveli gelince kimse gündüz haritasında kasmaz :D

huzur adası batı ve doğu haritalarında altardan gece haritalarına geçiş yok bunlar pve-pvp haritalarıdır.. gündüz gece diye ayrılmazlar.

şimdi atıyom facebook adresimi ister ordan ister burdan sorarsın

• Herşeyi güzel anlatıyorsunda gece haritasının sadece geceleri girilen bir map olduğunu anlayacak bir çok insan var

Gece maplarına istediğin saatte girebiliyosun sanırım
  • quote:

Herşeyi güzel anlatıyorsunda gece haritasının sadece geceleri girilen bir map olduğunu anlayacak bir çok insan var

Gece maplarına istediğin saatte girebiliyosun sanırım

evet istediğin saatte girebilirsin sadece o haritaların atmosferi biraz daha karanlık :D
  • Oyun bu gün açılıcak sanırım download linkinin verilmesini bekliyorum akşam erken saatlerde açılacakmış oyun

Neden alaplayanın site tasarımları ve kullanılabirlikleri bu kadar berbat

Ve sizce alaplaya nasıl firma tek düzgün oyunu L.O.C.O para gözmüdür baskıcımıdır ilgisizmidir yoksa tam tersimidir

Net siteleri pek ilgi gösterdikleri hakkında imaj vermiyor alaplayayı florensia ile tanıyan biriyim cidden şu anda en adam gibi oyunları maestia olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 31 Ocak 2012; 15:54:27 >
  • İndirme linki verildi!!!
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.