Şimdi Ara

Maestia Online (rehber) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
1
Favori
94.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla her char güzel.Ne istiyorsna onu oyna :D
  • hocam ne istersen onu oyna demesi güzel de bilmiyorum bak çok rahip gördüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

hocam ne istersen onu oyna demesi güzel de bilmiyorum bak çok rahip gördüm :(

Sen oynucan charla ben değil.
  • !aizensousuke tamam anlıyorum aizen bi öneri istemiştim sadece tüm karakterler eşit yani değil mi
  • quote:

!aizensousuke tamam anlıyorum aizen bi öneri istemiştim sadece tüm karakterler eşit yani değil mi

Değil.Rahip vs de alır genelde.
  • hmm tamam pve de ne önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

!aizensousuke tamam anlıyorum aizen bi öneri istemiştim sadece tüm karakterler eşit yani değil mi

Değil.Rahip vs de alır genelde.

Oyundan pek bir beklentim yok.Fakat oyun el değiştirmeden önce en düşük seviye sanırım rvr girmiştim.Genelde ezen ve ezilen taraf oluyordu.Okçular ve büyücüler ezilen tarafı doğdukları bölgeden çıkartmıyorlardı.Sana sorum şu okçu önerirmisin önermez misin?Beğenmediğim oyunlarda genelde okçu ile zevk almaya çalışıyorum.

• Okçu zevklidir.Hızlı ve akıllı oynarsan çok keyif alırsın.Kasarken de hızlı kasılıyor.Ama hp az olduğu için riskli.Bi kaç tane uyuşturma ve yavaşlatma skill i var.RvR de itemin iyiyse uzaktan görünmez olup alırsın adamları.
  • tamam mage hakkında ne söylersiniz acaba ?
  • quote:

tamam mage hakkında ne söylersiniz acaba ?

Bildiğin mage.Def az yüksek damagesi var.Kritiği yüksek.
  • teşekkür ederim
  • oyunda görünmezlik bugu var ve şuan cheat engine ile speed hack yapılmakta. alaplaya 2 aydır sorunu çözemedi ki bence oyun ile çok ilgisizler. bu güzel oyunu bitirmek için neden bu kadar çaba sarfediyorlar anlamış değilim..

bu arada mart 2012 itibari ile oyundaki pvp ortamı maalesef çok kötü durumda. büyük patchdan sonra emeği silinen oyuncular oyunu bıraktı başka oyunlara geçtiler. pvp yapıcak adam yok. kırmızı taraf pectus serverinde her türlü ağır basıyor, mavilerden adam yok.

:)
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİNN!!!!!

SORUNUM BİNEK ALAMIYORUM 10 LWL DA BİNEK ALINIYOMUŞ BEN 14 LWL BÜTÜN GÖREVLERİ YAPTIM AMA BİNEK YOK BİRİ YARDIM ETSİNNNNNNNNNNN

• Benimde ''bir büyü yaptıktan sonra görevi tamamlayabilirsin'' diye bir görev var yapamıyorum ansıl yapılcak ?
  • Arkadaşlar bu oyun ne alemde ? günde 2-3 saat takılını eğlenilecek durumdamaı ? Oynayan arkadaşlar yadımcı olabilirmi ?
  • cok güzel bi oyun bende oynamıstım bi aralar oyun paran varsa kralsın orda allos online gibi
  • Bende oynuyorum da ara ermiştim değişmiş biraz oyun o yüzden yetenek ağacı hakkında bilgiisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Savaşçı ve kılıç kalkanım buna uygun yetenek ağacım nasıl olmalı 19 lwlım pectus superionum oynıyan arkadaşlar varsa tanışalım.

Teşekkürler.
  • Eğlence arıyorsan güzel bir oyun görevleri basit hazır yılbaşı etkinlikleride varken başla derim :)
  • nick:Emperior

lwl:83

server:pectus

ırk:superion

sınıf:savaşçı

nick:HorribleAngel

lwl:81

server:pectus

ırk:superion

sınıf:rahip

oyun gayet güzel tavsiye ederim oyundaki en iyi loncadayım oyuna hepinizi beklerim :) Oyuna gram para yatırmadım ve rvr (savaş) golem(taş) ne zaman katılsam beni yenebilen yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoFuar -- 25 Şubat 2013; 14:41:22 >
  • Arkadaşlar daha önceden aion ve ko oynadım. Nasuldır bu oyun? Zevk alır mıyım? Ko daki sadelik ve pvp hoşuma gidiyodu aion da ise tek başına kasabilme, dungeon sistemi vs. Oyuncu sayısı nasıl, oynayanların olgunluğu en önemlisi Türkler içinde adam gibi oynayan var mı? Önerir misiniz oyunu?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.