Şimdi Ara

Mafia 1 & 2 Arasında ki Bağlantılar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mafia 1'i yıllar önce bitirmiştim. Ve orada Tommy oyun sonunda bahçesini sularken iki adamın gelmesi ve şişko olanın onu pompalı ile vurması sonucunda ölmüştü.
    Şimdi dün gece 2'yi oynarken baktım tıpatıp aynı sahne mafia 2 de de oldu ve bu sahneyi görünce aklıma hemen birinci oyunun sonunda ki tommy geldi Sonradan tak etti 2nci oyunda ki yaşlı tommy bizim ilk oyunda oynadığımız tommy imiş...

Çok ilginçtirki aynı şekilde gelen karakterler de biri şişko diğeri ve pompalı ile ateş eden de o :)

Ne diyorsunuz bu konuda? video yu izleyip o sahneyi görebilirsiniz.

Saygılar...

http://www.youtube.com/watch?v=SLv88TkmQJc

Başka böyle bağlantılar varmı? varsa neler paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 20 Eylül 2010; 14:47:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia 1 ve 2 Arasındaki Bağlantılar

Mafia video oyunu serisi, bağlantılı hikayeleri ve karakterleriyle bilinir. Mafia 1 ve Mafia 2, doğrudan bağlantılı olmasalar da, birkaç ortak noktaya sahiptirler:

• Aynı Evrende Geçiyorlar: Hem Mafia 1 hem de Mafia 2, 20. yüzyılın ortalarında Amerika Birleşik Devletleri'nin suç dünyasını konu alır.

• Ortak Karakterler: Paulie Lombardo, iki oyunda da yer alan tek karakterdir. Ayrıca, Mafia 1'de adı geçen Frank Colletti, Mafia 2'nin bir yan görevinde görünür.

• Tematik Benzerlikler: İki oyun da suçun yozlaştırıcı doğasını ve aile bağlarının önemini araştırır.

Mafia 1 ve 2 Doğrudan Bağlantılı mı?

Hayır, Mafia 1 ve Mafia 2 doğrudan bağlantılı değildir. İki oyun farklı karakterleri ve olay örgülerini konu almaktadır. Ancak paylaştıkları evren ve karakterler, seriye bütünlük kazandırmakta ve hayranlar için daha ilgi çekici bir deneyim yaratmaktadır.

Sonuç

Mafia 1 ve Mafia 2, Mafia serisinin bağlantılı oyunlarıdır ancak doğrudan bağlantılı değildirler. Aynı evrende geçmeleri, ortak karakterleri paylaşmaları ve tematik benzerlikleri bulunmaları nedeniyle birlikte oynandıklarında daha zengin ve ilgi çekici bir deneyim sunmaktadırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aslında bir bağlantı yok ne tommy bizi ne biz onu tanımıyoruz ki tanısakl büyük bir ihtimal öldürmezdik.. bizim patronlardan biri veriyor görevi başka bir şehirden bitmemiş bir iş diye adamın izini kaybetmişler ta ki şimdiye kadar sonra bizi gönderiyorlar halletmemiz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

aslında bir bağlantı yok ne tommy bizi ne biz onu tanımıyoruz ki tanısakl büyük bir ihtimal öldürmezdik.. bizim patronlardan biri veriyor görevi başka bir şehirden bitmemiş bir iş diye adamın izini kaybetmişler ta ki şimdiye kadar sonra bizi gönderiyorlar halletmemiz için.

Yok ama güzel düşünmüşler yapımcılar yani o zaman da mafia 1 e döner gibi oluyoruz nostalji oluyor. Hemde düşünsenize birinci oyunu oynarken o sahnede kimin aklına gelirdi kaç sene sonraki oyunda asıl adamlarımızın onlar olacağı :) güzel detay olmuş...
  • Yapımcılar bu bağlantıyı güzel düşünmüşler İlk oyundaki Tommy öldüren adamları 2. oyunda oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

aslında bir bağlantı yok ne tommy bizi ne biz onu tanımıyoruz ki tanısakl büyük bir ihtimal öldürmezdik.. bizim patronlardan biri veriyor görevi başka bir şehirden bitmemiş bir iş diye adamın izini kaybetmişler ta ki şimdiye kadar sonra bizi gönderiyorlar halletmemiz için.

Yok ama güzel düşünmüşler yapımcılar yani o zaman da mafia 1 e döner gibi oluyoruz nostalji oluyor. Hemde düşünsenize birinci oyunu oynarken o sahnede kimin aklına gelirdi kaç sene sonraki oyunda asıl adamlarımızın onlar olacağı :) güzel detay olmuş...

o kadar bir numarası yok,sırf bağlantısı olsun diye araya sıkıştırılmış bir görev.

mafia 1 ile daha fazla bağlantılı olmasını beklerdim

• Aynısını ben de hissettim o görevde. Çok hoşuma gitti resmen ağzım açık kaldı tommy i vurunca
  • Çok güzel bir bölümdü gerçekten bu oyun birkaç defa daha oynanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • superdı o sahne ve onceki oyuna bakarsanız tee oradaki tipler bile aynı videoda dikkatla bakın birde dusunup tiplerinide aynı yapmışlar tek fark 1 deki adamlar sol taraftan 2 dekiler sağ tarafda vuruyor ama bende daha bağlantılı olmasını isterdim bana mafia 2 deilde yeni çıkmış bir oyunu oynuyormusum havası verdi mafia 2
  • Mafia 1 baya oldu oynayalım hatırlayamadığım için o zevki tadamadım
  • ama bağıntılarda sanırım saçmalıklar var mafia 1 de tommy 1955 te ölüyordu sanırım mafia 2 de biz onu 1951 de vuruyorduk bu kadar buyuk hatayı atlıycaklarını sanmazdım ama vardır bi nedeni herhalde
  • kv modunu bitirdiğim için tommy fln fazla anlayamadım ama normal olarak tekrar oynamalıyım mafia yi :S
  • Grafik açısından epey fark var. 1.de grafikler baya kötüymüş kimse birbirine benzemiyor :)
  • konuyu hortlatmış gibi olucam ama,

mafia II'ye yeni başladım oyunun henüz başındayım acaba daha da ilerlemeden mafia I'i mi bitirsemde II'yi ondan sonra mı oynasam II ile bağlantısı varmı oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

konuyu hortlatmış gibi olucam ama,

mafia II'ye yeni başladım oyunun henüz başındayım acaba daha da ilerlemeden mafia I'i mi bitirsemde II'yi ondan sonra mı oynasam II ile bağlantısı varmı oyunun?

oyna 2 yi gitsin. tr yamayı da indir. çok zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

konuyu hortlatmış gibi olucam ama,

oyna 2 yi gitsin. tr yamayı da indir. çok zevkli oluyor.

İndirdim Tr yamayı Teşekkürler
  • Definition edition serisini oynarken farkettim. Bu detay çok hoşuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.