Şimdi Ara

MAFIA 2 Demo Kapıda (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Godfather serisinin severek bitirmiştim ama nedense Mafia yı hiç sevemedim , millette yıllardır mafia mafia diye öldü , bakalım ne olcak bende çok merak ediyorum doğrusu

Gerçekten ilginçsin yani Godfather sırf isminin hatrına yüklenip 5 dk oynanacak bi oyunken Mafia çıktığı yıl için bir başyapıt. Ben senaryonun karakterlerin ve oynanışın birbiriyle böyle güzel harmanlandığı başka oyun görmedim. Görevlerde birbiriyle genelde bağlantılıydı bu yüzden bir filmi oynamış gibi hissediyorsun... GTA filan fasa fiso bu konuda benim için kaliteli bir oyun olabilir ama senaryo konusunda Mafia'nın eline su dökemez

doğrudur zaten Godfather daha iyi bir oyun diye idda etmedim , sadece mafia ya hiç ısınamamıştım , belki fizikler , grafikler , buglar yada nebiliyim oynanışı beğenmedim

ayrıca Godfather a haksızlık ediliyor özellikle 2. oyunda yok yok , istediğini tam anlamı ile vermiştir , nesi bayat o oyunun anlayamdım ben hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Temmuz 2010; 13:47:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.