Bildirim
MAFIA 2 Demo Kapıda
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
DEMO PC'ye de gelecek arkadaşlar! MAFIA II Resmi Sitesinden ALINTI dır.
MAFIA II DEMO COMING AUGUST 10TH
The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC
near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 23 Temmuz 2010; 11:59:29 > -
Kapıda dediğin 18 gün sonra.quote:
Orijinalden alıntı: FrE3d0m
DEMO PC'ye de gelecek arkadaşlar! MAFIA II Resmi Sitesinden ALINTI dır.
The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC
near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days! -
Demo çıksınki oyun hakkında biraz fikir sahibi olalım. Bakalım bazılarının dediği gibi PhysX performansı çokmu düşüyor, yoksa açabilecekmiyiz. Yakında anlarız onu.quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Kapıda dediğin 18 gün sonra.
Alıntıları Göster -
MAFIA II DEMO COMING AUGUST 10THquote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Miller
Demo çıksınki oyun hakkında biraz fikir sahibi olalım. Bakalım bazılarının dediği gibi PhysX performansı çokmu düşüyor, yoksa açabilecekmiyiz. Yakında anlarız onu.
Alıntıları Göster
The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days!
Kaynak:http://mafia2game.com/community/us/home.php
-
güzel haber. oyun daha duyurulmamışken bekleyen benimde dahil olduğum kesim için 19 gün birşey değil.quote:
Orijinalden alıntı: omeroly
The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days!
Kaynak:http://mafia2game.com/community/us/home.php
Alıntıları Göster
-
Bakalım bu sistemde nasıl oynatacak oyunuquote:
Orijinalden alıntı: CorleoneXT
güzel haber. oyun daha duyurulmamışken bekleyen benimde dahil olduğum kesim için 19 gün birşey değil.
Alıntıları Göster -
demo rahat bi 1-2 gb olur 17 gün daha sabredilir değmezquote:
Orijinalden alıntı: crazytaxi
Bakalım bu sistemde nasıl oynatacak oyunu
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
demo rahat bi 1-2 gb olur 17 gün daha sabredilir değmez
Değer niye değmesin meraktan çatlıyoruz burda -
beklemeye bekliyorumda benim sistem açmaz heralde 8500 gt ekran kartı 2 gb ram intel dual core e 2160 işlemciquote:
Orijinalden alıntı: FrE3d0mquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
demo rahat bi 1-2 gb olur 17 gün daha sabredilir değmez
Değer niye değmesin meraktan çatlıyoruz burda
Alıntıları Göster
hdd de sorun yok dilesin format atayım hdd ye ama umutsuzum açmaz benim pc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Temmuz 2010; 13:18:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum
beklemeye bekliyorumda benim sistem açmaz heralde 8500 gt ekran kartı 2 gb ram intel dal core e 2160 işlemci
Low Medium yaparsın ayarları oynarsın belki -
inş inş olmadı iddaayı vurup en az bi 9600 gt alıcaz napalımquote:
Orijinalden alıntı: FrE3d0mquote:
Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum
beklemeye bekliyorumda benim sistem açmaz heralde 8500 gt ekran kartı 2 gb ram intel dal core e 2160 işlemci
Low Medium yaparsın ayarları oynarsın belki
Alıntıları Göster
-
Godfather serisinin severek bitirmiştim ama nedense Mafia yı hiç sevemedim , millette yıllardır mafia mafia diye öldü , bakalım ne olcak bende çok merak ediyorum doğrusuquote:
Orijinalden alıntı: Zebercet
inş inş olmadı iddaayı vurup en az bi 9600 gt alıcaz napalım
Alıntıları Göster
-
Hayatım Boyunca Hiç 1Oyunu Bukadar çok beklememiştim. Şu 15Gün Nasıl Geçicek Hiç Bilmiyorum. Demoda EMPİRE BAY' şehrini gezme imkanımız olucakmış. Beklentilerimiz çook büyük valla bu oyundan.quote:
Orijinalden alıntı: evohan
Godfather serisinin severek bitirmiştim ama nedense Mafia yı hiç sevemedim , millette yıllardır mafia mafia diye öldü , bakalım ne olcak bende çok merak ediyorum doğrusu
Alıntıları Göster
-
ilk defa demo indirip oynayacam, mafia 1 gibi zevk alırız inşquote:
Orijinalden alıntı: Dewilmacry.
Hayatım Boyunca Hiç 1Oyunu Bukadar çok beklememiştim. Şu 15Gün Nasıl Geçicek Hiç Bilmiyorum. Demoda EMPİRE BAY' şehrini gezme imkanımız olucakmış. Beklentilerimiz çook büyük valla bu oyundan.
Alıntıları Göster -
quote:
Godfather serisinin severek bitirmiştim ama nedense Mafia yı hiç sevemedim , millette yıllardır mafia mafia diye öldü , bakalım ne olcak bende çok merak ediyorum doğrusu
Gerçekten ilginçsin yani Godfather sırf isminin hatrına yüklenip 5 dk oynanacak bi oyunken Mafia çıktığı yıl için bir başyapıt. Ben senaryonun karakterlerin ve oynanışın birbiriyle böyle güzel harmanlandığı başka oyun görmedim. Görevlerde birbiriyle genelde bağlantılıydı bu yüzden bir filmi oynamış gibi hissediyorsun... GTA filan fasa fiso bu konuda benim için kaliteli bir oyun olabilir ama senaryo konusunda Mafia'nın eline su dökemez
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
quote:
Gerçekten ilginçsin yani Godfather sırf isminin hatrına yüklenip 5 dk oynanacak bi oyunken Mafia çıktığı yıl için bir başyapıt. Ben senaryonun karakterlerin ve oynanışın birbiriyle böyle güzel harmanlandığı başka oyun görmedim. Görevlerde birbiriyle genelde bağlantılıydı bu yüzden bir filmi oynamış gibi hissediyorsun... GTA filan fasa fiso bu konuda benim için kaliteli bir oyun olabilir ama senaryo konusunda Mafia'nın eline su dökemez
-
Alemin kralı geliyorquote:
Orijinalden alıntı: Death Notequote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
quote:
Alıntıları Göster
-
Yeter artık nolur ertelemeyin bir dahaÇıktığı ilk gün almayan ne olsunquote:
Orijinalden alıntı: FreX~
Alemin kralı geliyor
Alıntıları Göster
-
Türkiye fiyatı 100 den aşağı olmaz herhalde.Şöyle 50-60 yapsalarda alsakquote:
Orijinalden alıntı: Pibi Ayıcık
Yeter artık nolur ertelemeyin bir dahaÇıktığı ilk gün almayan ne olsun
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- cs2 ms sorunu
- unknown 9 awakening türkçe yama
- crysis 3 crack
- gta 5 araba satma
- düşük gecikme oranı modu nedir
- valorant hesap aç
- cs2 fps gösterme
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X