Şimdi Ara

MAFIA 2 Demo Kapıda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecanla beklediğimiz Mafia 2 Demo sonunda duyuruldu.10 Ağustos'ta demoyu PC,PS3 ve XBox 360'larımızda oynayabileceğiz.Oyunun tam sürümüne ise 27 Ağustos'ta kavuşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroly -- 23 Temmuz 2010; 11:31:13 >

• DEMO PC'ye de gelecek arkadaşlar! MAFIA II Resmi Sitesinden ALINTI dır.

MAFIA II DEMO COMING AUGUST 10TH

The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC
    near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 23 Temmuz 2010; 11:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

DEMO PC'ye de gelecek arkadaşlar! MAFIA II Resmi Sitesinden ALINTI dır.

The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC
    near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days!
    Kapıda dediğin 18 gün sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Kapıda dediğin 18 gün sonra.

Alıntıları Göster
    Demo çıksınki oyun hakkında biraz fikir sahibi olalım. Bakalım bazılarının dediği gibi PhysX performansı çokmu düşüyor, yoksa açabilecekmiyiz. Yakında anlarız onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Demo çıksınki oyun hakkında biraz fikir sahibi olalım. Bakalım bazılarının dediği gibi PhysX performansı çokmu düşüyor, yoksa açabilecekmiyiz. Yakında anlarız onu.

Alıntıları Göster

The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days!

Kaynak:http://mafia2game.com/community/us/home.php

• quote:

Orijinalden alıntı: omeroly

The title says it all - The Mafia II demo is officially coming to a PS3, 360, or PC near you on August 10th! Empire Bay awaits. Only 19 more days!

Kaynak:http://mafia2game.com/community/us/home.php

Alıntıları Göster
    güzel haber. oyun daha duyurulmamışken bekleyen benimde dahil olduğum kesim için 19 gün birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

güzel haber. oyun daha duyurulmamışken bekleyen benimde dahil olduğum kesim için 19 gün birşey değil.

Alıntıları Göster
    Bakalım bu sistemde nasıl oynatacak oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Bakalım bu sistemde nasıl oynatacak oyunu

Alıntıları Göster
    demo rahat bi 1-2 gb olur 17 gün daha sabredilir değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Değer niye değmesin meraktan çatlıyoruz burda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Değer niye değmesin meraktan çatlıyoruz burda

Alıntıları Göster
    beklemeye bekliyorumda benim sistem açmaz heralde 8500 gt ekran kartı 2 gb ram intel dual core e 2160 işlemci

hdd de sorun yok dilesin format atayım hdd ye ama umutsuzum açmaz benim pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Temmuz 2010; 13:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

beklemeye bekliyorumda benim sistem açmaz heralde 8500 gt ekran kartı 2 gb ram intel dal core e 2160 işlemci

Low Medium yaparsın ayarları oynarsın belki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

beklemeye bekliyorumda benim sistem açmaz heralde 8500 gt ekran kartı 2 gb ram intel dal core e 2160 işlemci

Low Medium yaparsın ayarları oynarsın belki

Alıntıları Göster
    inş inş olmadı iddaayı vurup en az bi 9600 gt alıcaz napalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

inş inş olmadı iddaayı vurup en az bi 9600 gt alıcaz napalım

Alıntıları Göster
    Godfather serisinin severek bitirmiştim ama nedense Mafia yı hiç sevemedim , millette yıllardır mafia mafia diye öldü , bakalım ne olcak bende çok merak ediyorum doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Godfather serisinin severek bitirmiştim ama nedense Mafia yı hiç sevemedim , millette yıllardır mafia mafia diye öldü , bakalım ne olcak bende çok merak ediyorum doğrusu

Alıntıları Göster
    Hayatım Boyunca Hiç 1Oyunu Bukadar çok beklememiştim. Şu 15Gün Nasıl Geçicek Hiç Bilmiyorum. Demoda EMPİRE BAY' şehrini gezme imkanımız olucakmış. Beklentilerimiz çook büyük valla bu oyundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

Hayatım Boyunca Hiç 1Oyunu Bukadar çok beklememiştim. Şu 15Gün Nasıl Geçicek Hiç Bilmiyorum. Demoda EMPİRE BAY' şehrini gezme imkanımız olucakmış. Beklentilerimiz çook büyük valla bu oyundan.

Alıntıları Göster
    ilk defa demo indirip oynayacam, mafia 1 gibi zevk alırız inş
  • quote:

Gerçekten ilginçsin yani Godfather sırf isminin hatrına yüklenip 5 dk oynanacak bi oyunken Mafia çıktığı yıl için bir başyapıt. Ben senaryonun karakterlerin ve oynanışın birbiriyle böyle güzel harmanlandığı başka oyun görmedim. Görevlerde birbiriyle genelde bağlantılıydı bu yüzden bir filmi oynamış gibi hissediyorsun... GTA filan fasa fiso bu konuda benim için kaliteli bir oyun olabilir ama senaryo konusunda Mafia'nın eline su dökemez

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Gerçekten ilginçsin yani Godfather sırf isminin hatrına yüklenip 5 dk oynanacak bi oyunken Mafia çıktığı yıl için bir başyapıt. Ben senaryonun karakterlerin ve oynanışın birbiriyle böyle güzel harmanlandığı başka oyun görmedim. Görevlerde birbiriyle genelde bağlantılıydı bu yüzden bir filmi oynamış gibi hissediyorsun... GTA filan fasa fiso bu konuda benim için kaliteli bir oyun olabilir ama senaryo konusunda Mafia'nın eline su dökemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Alıntıları Göster
    Alemin kralı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

Alemin kralı geliyor

Alıntıları Göster
    Yeter artık nolur ertelemeyin bir dahaÇıktığı ilk gün almayan ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Pibi Ayıcık

Yeter artık nolur ertelemeyin bir dahaÇıktığı ilk gün almayan ne olsun

Alıntıları Göster
    Türkiye fiyatı 100 den aşağı olmaz herhalde.Şöyle 50-60 yapsalarda alsak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.