belki bizim türklerde bu işe el atarda kurtlar vadisi oyun olur olursa nasıl olurdu çok merak ediyorum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sakalak</i> <br />belki bizim türklerde bu işe el atarda kurtlar vadisi oyun olur olursa nasıl olurdu çok merak ediyorum. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
birebir mafianın konusuna bağlı kalarak dizi yapsa türkler kurlat vadisini kata katlar
Bu kızı varya oda evlenip böle bizimkinin torunuyla oynasak hem o şimdiki zamana uygun olur arabalar falan tabi öle bişe olursa umarım GTA VC gibi olmaz her yerde ferrari fln
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Nitrogliserin</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pew</i> <br />Oyundaki Heryer eski new york un tıpatıp aynısıymış <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bunu yeni keşfettiğini söyleme sakın :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Yok yaw ilk çıktığı zaman duymuştum oyun
vice city'den nefret ediyorum desem çok ta yalan söylemiş olmam açıkçası. arada bir oynarım ama sırf motorsikletle hareket falan yapmak için :P
neyse mafia gibi oyun daha oynamadım. süper hele eski oluşu falan çok iyiydi. bazı arkadaşların dediği gibi 60-70-80'ler konu olabilir. hatta mafia 3 çıkar 90'lar diye falan sonradan. süper olur yani.
bir de başka çıkmasını istediğim bir oyun varsa o da nfs-porsche'un yenisi. yani belli bir marka arabanın gelmiş geçmiş tüm arabaları modifiye upgrade falan süper olurdu.
Gta vice city hastalık oyun süper!!!(Fazla oyunu oynamayanlar değerini bilmez)Mafya 2 de kesin farklı bir adam olucak.
oyunu bayağı oynadım ama sevmedim.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Saygı duyuyorum sana arkadaşım
vice ctiy değil tim gta serileri mükemmeldir. zaten oyun bittikten sonra sürekli arbaları editler durursun. aynısını mafiadada yapıyorum. ama mafiayı gtadan ayıran özellik oynarken adamın içine işlemesi,duygu katması.asla yüzeysel olmuyor. yaşanan olaylar birebir etkiliyor tüyler diken diken oluyor,hayal kırıklıkları yaşıyorsun. sanki oyun değilde bir filmin senaryosunun içinde buluyorsun gerçekten tommy angelo oluyorsun. bunu ben bir tek bu oyunda gördüm belki başka bir örnek max payne verilebilir ama bu asla gta olamaz...
Yaw oyun ne zaman çıkıyo bilen var mı???? Siz niye bu kadar adamı tartışıyosunuz. Oyun iyi olsunda kim olursa olsun... İsterse Sam Fisher olsun Bence oyun biraz daha yakın yıllarda olursa iyi olur çünkü arabalar çok yavaş.......
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HiTBoY</i> <br />Yaw oyun ne zaman çıkıyo bilen var mı???? Siz niye bu kadar adamı tartışıyosunuz. Oyun iyi olsunda kim olursa olsun... İsterse Sam Fisher olsun Bence oyun biraz daha yakın yıllarda olursa iyi olur çünkü arabalar çok yavaş....... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> oyunun şu an çıkması gibi bir şey söz konusu değil... sadece forumlarda çıksa nasıl olurdu gibi konular açılıyor. ancak çek firmanın ne yapacağı belli olmaz...
ayrıca biz adamı falan tartışmıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz,yapmayalımmı? 1930luların new yorkunda bırakda arabalar yavaş gitsin.yavaş gitmesi daha iyi. yıllardır yavaş hızlanan arabalarla yarışmak istemişimdir bu zevkide bana mafia verdi.e o nfs falan gaza basıyorsun 200kmdesin.. onun zevki ayrı bunun zevki ayrı...
ben mafiadaki yarış arabasını diablo vt yapmıştım en güçlü araç olarak garajımdaydaydı. her gün şehir turuna çıkardım her virajda arkası atardı arabanın çok zvekliydi ahauah yeniden mi kursam napsam oyunu yer açılsın diye 1 hafta önce sildim..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cat_axeyns</i> <br />Mafya 2 de kesin farklı bir adam olucak. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
heralde farklı adam olucak. Adam vuruldu ilk bölümde. AMa öldümü bilmiyorum. Zaten ölmese bile çok yaşlanmıştı.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cat_axeyns</i> <br />Mafya 2 de kesin farklı bir adam olucak. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
heralde farklı adam olucak. Adam vuruldu ilk bölümde. AMa öldümü bilmiyorum. Zaten ölmese bile çok yaşlanmıştı.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Nitrogliserin</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HiTBoY</i> <br />Yaw oyun ne zaman çıkıyo bilen var mı???? Siz niye bu kadar adamı tartışıyosunuz. Oyun iyi olsunda kim olursa olsun... İsterse Sam Fisher olsun Bence oyun biraz daha yakın yıllarda olursa iyi olur çünkü arabalar çok yavaş....... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> oyunun şu an çıkması gibi bir şey söz konusu değil... sadece forumlarda çıksa nasıl olurdu gibi konular açılıyor. ancak çek firmanın ne yapacağı belli olmaz...
Bi oyun dergisinde okumuştum bayağı bi önce mafia 2 nin yapımına başlandı diye
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pew</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Nitrogliserin</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HiTBoY</i> <br />Yaw oyun ne zaman çıkıyo bilen var mı???? Siz niye bu kadar adamı tartışıyosunuz. Oyun iyi olsunda kim olursa olsun... İsterse Sam Fisher olsun Bence oyun biraz daha yakın yıllarda olursa iyi olur çünkü arabalar çok yavaş....... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> oyunun şu an çıkması gibi bir şey söz konusu değil... sadece forumlarda çıksa nasıl olurdu gibi konular açılıyor. ancak çek firmanın ne yapacağı belli olmaz...
Bi oyun dergisinde okumuştum bayağı bi önce mafia 2 nin yapımına başlandı diye <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
her söylenene inanmamak lazım bilmiyorum ben alman forumlarına takılıyorum
Tommy ölmuyor onun yetistirdigi bir eleman cıkıyor onu kurtarıyor tommy baron oluyor biz elemanı oynuyoruz salieri soyadını tasıyan kimse kalmıyor ortalıkta!!!(v.s.)
Vaaay sen bu işi çözüp senaryoyu bile yazmışsın.Ne o yazılımcı bir arkadaşın mı var?
Walla Mantıklı Geldi
BENCE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNDU HERHALDE BU DAHA Bİ BETER OLUR DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ
evet bence de türündeki en güzel oyundu.mafia oynadıktan sonra vice city den iğrenmeye başladım. belki de sam ya da paulie ile oynarız mafia 2de.