Şimdi Ara

MAFİA 2 HAKKINDA BİR FİKİR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • WaLLa MaFiaYı BaZı SeBePLeRDeN DoLaYı Yeni oYNaMaYa BaŞLaDıM, aMa Ne YaLaN SöLiiM FaZLa eTiLeNMeDiM. BeLKiDe HeNüZ KoNTRoLLeRiNi öĞReNeMeDiĞiM Ve NeReYe GiTMeM GeReKTiĞiNi GöReMeDiĞiM iÇiNDiR. ŞiMDi DaLıYoRuM MaFiaYa HaDi HaYıRLıSı..!!
  • e okumazsan yazıları ne görevi anlarsın ne senaryoyu
  • ne olursa olsun çıkssında oynayalım.Oyun yok zaten doğru dürüst piyasada.Tabi bana göre :)
  • http://www.gathering.com/forums/viewtopic.php?t=17652&postdays=0&postorder=asc&start=0
    linkinde 2.sinde görmek istediğiniz yenilikleri eksiklikleri çıkarılmaması gerekenleri hatta 10larcasını yazdıınız fikirleri paylaşabiliceniz bir forum mevcut ama ing. tabe
    ben demiormuum dil lazım dil die :)
    ben oynamak da istemiorum direk 2.sini yapan "sanatçılar"la beraber oyuna 1 ağaç bile olsa eklemek istiorum
    oynadıkça aldıınız zevki düşündükçe, oyunu yapmanın nasıl bir haz vericeni o ark. ortamında gerektiinde gırgır şamata gerektiinde iş ciddiyeti takındıınızı, ben buraya bu binayı koydum şu silahı ceketinin sağ cebine mi koysam gibi tavsiyeler istediinizi, ona göre oyunu şekillendirdiinizi kısacası "ÇEK" lerle beraber oyunu yaratmanın vericei hazzı,sonra sizin parmağınızın olduğu bir eeseri milyonlarca insanın oynadıını bi düşünsenize ah ah
    gönül işte herşeyi istiyo:)

• mafia da aslında tommy değil de başka biri olsada olur ama oğlu kızı falan değil başka biri hem bu sefer görevler de değişik olur :Mafia v2
    yani yaaaaaaaa
  • yaw aslında aynı mafia gibi kurtlar vadisinin oyunu olacak var ya ne coşturur ama yapmıyolarki sadece yama yapıyolar o da oyuna uymuyo kardeşim dimi yani
  • ama mafia da güzel oyun 2. side çıksa güzel olur yani ama sammam çıkcağını
  • kardeşim sen bu oyunu yap o zaman biz oynayalım güzel senaryo doğrusu tebrikler
  • tommyi öldürüp oyunu bitirdiler
    yeni bir oyun için senaryo yok gibi bir şey
    ama keşke oyunu bir daha yapsalar bu günün teknolojisi ile fazladan bir kaç bölümde ekleseler hikayeye
    tadından yenmez diye düşünüyorum
    mafiayı seviyorum kardeşim
  • Herkesin ortak dileği Mafia 2 nin çıkması ama hala ortalarda görünmüyor. Bencede aynı zamanda farklı yerde geçen mafya hikayesi oluşturulabilir, umarım biran önce hasreti gideririz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.polat

ama mafia da güzel oyun 2. side çıksa güzel olur yani ama sanmam çıkcağını

Bu kadar sevilen bir oyunun ikincisi mutlaka çıkar bence..
  • kaç senedir bekliyoruz ama oyun mefiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.