Oyun bitince gezilmiyosa ne keyfi kaldı bitirip köşeyemi koyucaksın...
biraz saçma ama evet gezilmiyor.fakat menü den Chapter select dedikten sonra herhangi bir chapter dan bşalayıp , görev harici gezebilyiorsunuz ve Static kısmı sıfırlanmıyor. yaptıgınız şeylere devam ediliyor yani
oyunnun xbox versiyonunu çıktıgı gece başlayıp ertesi akşam uyumadan bitirdim.Oyun süper süper süper.fakat multi eklenebilirdi aksi takdirde bi manası kalmıyıcak birde ps3 de sanırım demo da grafikleri kırpmışlar çimler vs. resmen saçmalık. Sony bir de para ödeyip indirilebilir içerik eliyor ps3 oynlarına ,grafik rezil.böyle bi alete yakışmıyor böyle oyunlar belirteyim.
ama herkesin oynaması gereken bir oyundur beyler tavsiyemdir kenslikle.Alıp bitirilip sornasında zaman geçirmeden Red dead redemption ile takaslayın derim böylece multi oynayacak oyununuz da olur elinizde ayrıca mafia yı da bitirmiş olrsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: nervous breakdown
lidil big pilanıt fanları gelip Mafia 2 yi eleştirmesin mümkünse... Kendi çocuk parkınızda sallanmaya devam edin muhteşem oyunba b..k atmayın liseliler..
Yasim 29 ve LBP fani olmaktan gurur duyuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Bethrezen
quote:
lidil big pilanıt fanları gelip Mafia 2 yi eleştirmesin mümkünse... Kendi çocuk parkınızda sallanmaya devam edin muhteşem oyunba b..k atmayın liseliler..
Yasim 29 ve LBP fani olmaktan gurur duyuyorum
hayatta başarılar..
Orta sıralara oynayan bir oyun olmuş, metacriticten de 74 almış, hikaye olarak fena deil fakat şehir pek yaşıo havası vermedi, npc lerin davranışları gta 4 e oranla kötü kalmış ayrıca bazı yerlerde animasyonların eksikliği hissediliyor, örn; yolda giderken araba çarptı yandan, fakat karakterde hiç bir şekil bozukluğu olmadı aynen dimdik durdu, sadece blurlaştı ekran, onun dışında grafikler gayet güzel olmuş, bunların dışında ise bazı buglar içeriyor, örn; arabayla ile hızlı bir şekilde gidiyordum, bir parkın girişindeki demirliğe çarptım ve karakter öldü, ki çok saçma en fazla arabanın hasar alması lazımdı belki karakter arabadan fırlayabilirdi. Sonuç olarak ise güzel bir oyun fakat 8 yıldır yapıldığı söleniyor, açıkcası bu kadar yıllık emeğe laik bir oyun olmamış.
quote:
Haahah,incici gelmiş buraya,hayatımda gördüğüm en zevkli oyunlardan biridir lbp,tam bir yaratıcılık harikasıdır,böyle bir oyuna laf atmak ayıp.Ayrıca mafia 2 nin demosunuda oldukça beğendim
bende 25 yaşında biri olarak büyük bir LBP fanıyım,merakla ikincisinin çıkmasını bekliyorum.Ayrıca forumdan bazı arkadaşlar beğenmesede ben Mafia 2'de çok beğendim.
RDRden sora mafia 2 bana çöp geldi.
Mafia 1 in yanina yaklasamaz ama o kadar da kotu degil arkadaslar..
quote:
Planet, pilanıt diye okunmuyor. Metacritic skorları ortada zaten, gerek yok böyle spam arkadaşları dikkate almaya.
ben bundan önce RDR oynadım ama o kadar sarmadı beni,oyunu bitirip elimden çıkarmayı iple çektim
quote:
Orijinalden alıntı: spooky61
RDRden sora mafia 2 bana çöp geldi.
herkezde bir nostalji sevdası tutturuyor gidiyor, yok mafia 1 in yanına yaklaşamazmış vs. 2003 te 2004 te söverdiniz oyuna 2010 a geldik illa övülecek oyun.
Oyun güzel bir oyun ancak online oynanmaması çok büyük bir eksi. o kadar üstünde çalışılmış bir oyuna online mod neden yapmamışlar anlamadım. kesinlikle bir gta, RDR ile yarışamaz bence.
Ben çok beğendim muhtemelen hikayesinden ötürü bu tarz oyunlar cezbedici oluyo.Fakat genede bence daha uzun olsa daha iyi olurdu.Open world olsa bide tadından yenmezdi.Jimmy Vendetta dlcsini indirdim oda bitsin takaslar yada satarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mrtk2
Ben çok beğendim muhtemelen hikayesinden ötürü bu tarz oyunlar cezbedici oluyo.Fakat genede bence daha uzun olsa daha iyi olurdu.Open world olsa bide tadından yenmezdi.Jimmy Vendetta dlcsini indirdim oda bitsin takaslar yada satarım.
Ben Xbox'ta bitirdim oyunu bu dlcden haberim yok. Neyin nesidir bu? Spoiler içinde konuyu anlatır mısın?