Şimdi Ara

Mafia 2 hakkındaki görüşleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halleluja

herkezde bir nostalji sevdası tutturuyor gidiyor, yok mafia 1 in yanına yaklaşamazmış vs. 2003 te 2004 te söverdiniz oyuna 2010 a geldik illa övülecek oyun.

Mafia 1 e kötü diyeni Allah taş eder ama mafia 2 de harbiden çok eksik var.
  • mafia 2 de online varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

mafia 2 de online varmı

Şehirde boş gezinme yok, çoklu mod mu olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

mafia 2 de online varmı

Hayır yok.
  • online mod yoksa sırf oynanmak için alınabilecek bir oyun değil o zaman
  • PS3 demosuyla PS3 tam sürümü arasında grafik farkı var mı arkadaşlar? Takip edemedim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Ağustos 2010; 6:26:15 >
  • oyun cöp möp degil sirf ps3 te grafikler ahim sahim degil diye niye cöp oyun diyorsunuzki? hanginiz pc de full detaylarda oynadida cöp oyun diyorsunuz? önce pc de full detaylarda acin bakalim o cok begendiginiz gta 4 ün grafiklerine 10 basar gta 4 üstelik en iyi pclerde bile kasarken mafya oynarken benim pc de en ufak bir kasma olmadi catisma sahnelerinde yagmurlu ve karli sahnelerde dahi 58 fps nin assagisina düsmedi.. hele o 1950 lerin atmosferini bundan daha iyi yansitamazlardi heralde.. oyunda tek begenmedigim taraf story modun bitmesiyle devam edemiyoruz keske gta gibi devam edebilsek güzel olurdu..
  • Çok mu kısa oyun ?
  • Oyuna başlar başlamaz 3.chaptere geldim desem Burada GTA 4 ile karşlılaştıran olmuş yuh diyorum gta 4 şaheser okadar büyük alan hiç detay problemi yok tüm detaylar var mafia 2 de arabanın kaputu bile kendi kendine açılıyor tahmin edin kare tuşuna basıyor hoop uzaydan gelmiş kendi kendine kontrol ediyor GTA 4 Kral
    EFLC harika RDR muthiş Rockstar Baba Mafia Kral Mafia 2 çuval
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
    oyun cöp möp degil sirf ps3 te grafikler ahim sahim degil diye niye cöp oyun diyorsunuzki? hanginiz pc de full detaylarda oynadida cöp oyun diyorsunuz? önce pc de full detaylarda acin bakalim o cok begendiginiz gta 4 ün grafiklerine 10 basar gta 4 üstelik en iyi pclerde bile kasarken mafya oynarken benim pc de en ufak bir kasma olmadi catisma sahnelerinde yagmurlu ve karli sahnelerde dahi 58 fps nin assagisina düsmedi.. hele o 1950 lerin atmosferini bundan daha iyi yansitamazlardi heralde.. oyunda tek begenmedigim taraf story modun bitmesiyle devam edemiyoruz keske gta gibi devam edebilsek güzel olurdu..

Yazılanları okumuyorsun galiba. Oyunun grafiklerine laf eden oldu mu? Ha diyelim oldu GTA 4 kaç sene evvel çıktı, Mafia ise daha yeni çıktı!

Bu durumda grafikler karsilastirilabilir mi? Hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

lidil big pilanıt fanları gelip Mafia 2 yi eleştirmesin mümkünse... Kendi çocuk parkınızda sallanmaya devam edin muhteşem oyunba b..k atmayın liseliler..

Yasim 29 ve LBP fani olmaktan gurur duyuyorum

hayatta başarılar..

Biri şunu sustursun ya bunun kadar lûzumsuz adam görmedim ben hayatımda.

• quote:

oyun cöp möp degil sirf ps3 te grafikler ahim sahim degil diye niye cöp oyun diyorsunuzki? hanginiz pc de full detaylarda oynadida cöp oyun diyorsunuz? önce pc de full detaylarda acin bakalim o cok begendiginiz gta 4 ün grafiklerine 10 basar gta 4 üstelik en iyi pclerde bile kasarken mafya oynarken benim pc de en ufak bir kasma olmadi catisma sahnelerinde yagmurlu ve karli sahnelerde dahi 58 fps nin assagisina düsmedi.. hele o 1950 lerin atmosferini bundan daha iyi yansitamazlardi heralde.. oyunda tek begenmedigim taraf story modun bitmesiyle devam edemiyoruz keske gta gibi devam edebilsek güzel olurdu..

2008 de çıkan oyunla 2010 da çıkan oyunu karşılaştırıyorsunuz ya helal olsun size!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeadMX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

lidil big pilanıt fanları gelip Mafia 2 yi eleştirmesin mümkünse... Kendi çocuk parkınızda sallanmaya devam edin muhteşem oyunba b..k atmayın liseliler..

Yasim 29 ve LBP fani olmaktan gurur duyuyorum

hayatta başarılar..

@ nervous breakdown

git bak bakim abisi biz balkondamıyız.hadi bakim..

kırocanın dediğine bak .nerdeyse Pes mi iyi call of duty mi diye soru soracak .LBP ile Mafia yı karşılaştırıyor. zuhaha

Biri şunu sustursun ya bunun kadar lûzumsuz adam görmedim ben hayatımda.

• ben oynamadım arkadaş oynadı bayağı beyendi ama PC de sistemide iyi :D

Benim pc sistemim kötü

E online yok boş gezinme yok 90 tl fln veremem anca takasla veya arkadaşlardan alırım :)

Oynamayı çok istiyorum birde Ps3 te berbat diyorlar bakıcam artık :)
  • ps3 de berbat falan değil oyun, PC de de oynadım arasında fazla fark yok.50'lerin o güzel atmosferini yaşamak istiyorsan ve güzel müziklerini duymak istiyorsan kesinlikle oynamalısın.Ayrıca oyunun kavga/dövüş kısmı çok güzel,GTA yanına bile yanaşamaz.
    quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

ben oynamadım arkadaş oynadı bayağı beyendi ama PC de sistemide iyi :D

Benim pc sistemim kötü

E online yok boş gezinme yok 90 tl fln veremem anca takasla veya arkadaşlardan alırım :)

Oynamayı çok istiyorum birde Ps3 te berbat diyorlar bakıcam artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz86

ps3 de berbat falan değil oyun, PC de de oynadım arasında fazla fark yok.

O zaman PS3'te demoyla tam sürüm arasında grafik farkı var?
    PS3 demosuyla PC demosu arasında bayağı bir grafik farkı vardı çünkü(çözünürlük-aa-af;olmayan ot; gölge ve bazı dokuların çözünürlüğü-gölge ayrıntı geçişleri; LoD; olmayan ambient occlusion vs.). Hele bir de TV'niz 1080p ve büyük bir şeyse, orta mesafe ve altı uzaklıkta çok kötü oluyor görüntü. Ot olayı bile görmezden gelinebilirdi ama kırıklar(sadece düşük çözünürlük ve 1x AA da değildi sebebi) can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Ağustos 2010; 13:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz
    quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz86

ps3 de berbat falan değil oyun, PC de de oynadım arasında fazla fark yok.

O zaman PS3'te demoyla tam sürüm arasında grafik farkı var?
    PS3 demosuyla PC demosu arasında bayağı bir grafik farkı vardı çünkü(çözünürlük-aa-af;olmayan ot; gölge ve bazı dokuların çözünürlüğü-gölge ayrıntı geçişleri; LoD; olmayan ambient occlusion vs.). Hele bir de TV'niz 1080p ve büyük bir şeyse, orta mesafe ve altı uzaklıkta çok kötü oluyor görüntü. Ot olayı bile görmezden gelinebilirdi ama kırıklar(sadece düşük çözünürlük ve 1x AA da değildi sebebi) can sıkıyor.

Ne yazık ki grafikler butun platformlar da demolarla aynı

• Ps3'te ki mafia 2,pc'nin low ayarlariyla ayni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Ps3'te ki mafia 2,pc'nin low ayarlariyla ayni.

arkadas gereken cevabi vermis zaten.. pc de oynadinmida bütün platformlarda ayni diyorsun?
  • aynı demedim zaten fazla fark yok dedim. benim ps3 82 ekran tv ye bağlı , bilgisayar monitörü 19 inc. aradaki farkıda göz önüne alırsak ps3 le arasında fazla fark olmadığı açık.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Ps3'te ki mafia 2,pc'nin low ayarlariyla ayni.

arkadas gereken cevabi vermis zaten.. pc de oynadinmida bütün platformlarda ayni diyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.