Şimdi Ara

Mafia 2 Ön İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
51.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. oyunun %30-40ı kadar bile olsa şuan ki piyasadaki oyunlardan daha iyi bir oyun olur ki ben daha iyi bir oyun bekliyorum
  • Screenshotlara bakarak aldanmayalım, resistance 2'de de aynı durum vardı,ps3 de görüntü ve kalite olarak gta4 e yaklaşamaz büyük olasılıkla..
  • bu oyun için konsol alırım eğer işk konsola çıkacaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Screenshotlara bakarak aldanmayalım, resistance 2'de de aynı durum vardı,ps3 de görüntü ve kalite olarak gta4 e yaklaşamaz büyük olasılıkla..

grafikler , oynadığımız kişinin insan olduğu kadar anlaşılacak kadar olsun yeter . İlk oyundaki kurgu heyecan hüzün mutluluk hiç bir oyunda alamadım
  • şuana kadar 2 oyundan çook zevk aldım başka hiçbir benim için fena deilin ötesinde olmadı
    1-Mafia
    2-Call of juarez 1 ve 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

şuana kadar 2 oyundan çook zevk aldım başka hiçbir benim için fena deilin ötesinde olmadı
    1-Mafia
    2-Call of juarez 1 ve 2

bende

1.Mafia
    2.Hitman serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XbiLinmezY -- 21 Aralık 2009; 19:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XbiLinmezY

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

şuana kadar 2 oyundan çook zevk aldım başka hiçbir benim için fena deilin ötesinde olmadı
    1-Mafia
    2-Call of juarez 1 ve 2

bende

1.Mafia
    2.Hitman serisi

Aynısından 1 porsiyonda ben alayım lütfen =),

Mafiayı ilk oynadığımda bu ne ya demiştim bildiğin şöförsün ilk görevden sonra kapatmıştım :D, sonra bir gece bi arkadaşın pc de yapcak bişey bulamayınca oynayım dedim ve o gece oyun konusunda bir kilometre taşını keşfettim.Sanki ben oyunu değilde oyun beni oynuyormuş gibi hissetim.Harika bir başyapıttı.Konu oynanabilirlik hele o arabaları sürme yokmu ayrı bir zevkti.Bittiğinde ise hayatımda büyük bir boşluk oluşmuştu :D

• doğru söylüyosun aga bende ilk şöförlükte acayip sıkılmıştım kapatmıştım ,bide polis zırt bırt yakalıyodu hız sınırını aşınca iyice kıl olmuştum sonra ,mafia yı beyenmiyen ölsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

gta4 ü ezermiş... peeeeh
    güzel olacagı kesin ama abartmayalım lütfen.

gta nın bütün oyunları toplansın mafia1 etmez..haala oyunu kıyaslıyosunuz ya ne diyim..gta nın tadı ayrıdır mafia nın tadı ayrıdır. Gta yı sırf zevk için, araba çalıp adam öldürmek vs vs için oynarım ama mafia öyle değil..oyunun bir ağırlığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

quote:

gta4 ü ezermiş... peeeeh

gta nın bütün oyunları toplansın mafia1 etmez..haala oyunu kıyaslıyosunuz ya ne diyim..gta nın tadı ayrıdır mafia nın tadı ayrıdır. Gta yı sırf zevk için, araba çalıp adam öldürmek vs vs için oynarım ama mafia öyle değil..oyunun bir ağırlığı var.

Gta'yı sırf adam öldürüp araba çalmak için oynuyorsan şuraya bi göz at lütfen:

http://bit.ly/7mX3Eo

• GTA 4 ile mafyayı karşılatırmak yanlış olmaz oyun dinamiği bakımından.Ancak oyun senaryosonun geçtiği zamanı göz önüne alırsak tam bir eşleme yapmak yanlış olur.Ben mafia oynarken neredeyse kimseyi şunun kafasına biraz sıkayım eğlence olsun diyerek öldürmedim.Mafia bu yönden ilk çıktığında benim için farklı bir oyun olmuştu ve seneryosu...o kadar iyi...o kadar kaliteliydi ki bütün kusurları görmezden gelinebiliyordu ve hala mafia'yı aynı şekilde oynayabiliyorsam grafiklerine bakmadan,senaryosundan keyif alıyorsam benim için GTA4 ve tarzı oyunlardan daha iyidir.GTA 4 oynadığımda ise eğlence bakımından mafia'dan daha iyi olmaktadır.

Ben oyuncuları iki genel gruba ayırırım ;oyunu anlayıp(yaşayarak,hissederek ) oynayanlar ;oyunu anlamadan [ (malzeme (item ) biriktirmek için ] oynayanlar.

1. grup genellikle mafia ve gta4 ü sever,karşılatırma yapmaz yapsa da fanatikleşmez.
    2.grup (bu konu için )gta4 sever ve fanatiktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenlive

quote:

quote:

gta4 ü ezermiş... peeeeh

sende mafia nın ağırlığını anlayamıyorsan gta ile bir kefeye koyuyorsan git yumurcak tv falan izle

• quote:

quote:

quote:

quote:

gta4 ü ezermiş... peeeeh

sende mafia nın ağırlığını anlayamıyorsan gta ile bir kefeye koyuyorsan git yumurcak tv falan izle

Sende gtayı adam öldürüp araba çalmak için oynuyorsan int cafelere gidip kendi yaşıtlarınla takıl derim.

• Tamam ya durun yavaşş Konuya odaklanalım.Bu arada araba sürüşünü beğenmeyenler kimler bi görelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Binanın molotof atıldıktan sonra hali çok güzel gerçekten.

Süper Bir Video Hayran Kaldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

gta4 ü ezermiş... peeeeh

Mafia'yla ilgili herhangi bir şey söylemediğimi göz önünde bulunduracak olursak verdiğim linkte biraz daha vakit geçirmenin senin adına daha faydalı olacağını düşünüyorum.

• Birader çoluk çocuk gibi oyun polemiğine girmeyeceğim seninle.Hadi eyvallah..
  • mafia senaryo olarak muhteşem bir oyun.. ilkini kaç kez bitirdim hatırlamıyorum.. gta serisi de bayaa oynadım ama senaryo olarak berbattı.. görevlerin çoğu oyundaki ayrıntıları göstermek için yapılmış, acayip gereksiz.. ayrıntıları bıraksınlarda oyunda gezerken deneyip görelim öğrenelim.. bu yüzden bende direk senaryo bitmiş halinin save sini alıp şehirde takılma işi yapıyorum gta da.. ErrayN a katılıyorum..
  • GTA gibi bir efsaneyi nasıl olurda Mafia ile kıyaslarsınız anlamıyorum.Sen kesin Mafia 1 oynamadın diyiceksiniz simdi,hayır oynadım.Güzel oyundu,zevkliydi.Ama GTA ile kıyaslancak kadar değil.
    Dünyada hangi oyunda GTA kadar detay var.O şehir havası hangi oyunda var söyleyin.
    Üstüne üstün daha çıkmamış bir oyuna Gta 4 'ü ezer diyosunuz.

Ben kendi düşüncemi söyledim,kişiye göre değişir tabi ama Gta ile Mafia kıyaslanmaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.