Şimdi Ara

Mafia 2 Ön İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
51.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videolara ve ekran görüntülerine bakarsak grafikleri gta4 daha iyi olacak.Sağlam bir senaryo ve oynanabilirlikle gta4 ü geçmesi zor değil.
  • oyunun yapımcı mayıs haziranda çıksan dedi umarım take two tekrar erteletmez oyunu
  • ohaaa mafıa nın 1.sı bıle gta yı sılıp atar bence ben bukadar guzel bır oyun gormedım mafıa 2 de saglam olcak rahat olun mafıa 2 bu boru dııl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadikcakar

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: sadikcakar

ama gerçekden gta4 mafia2'nin yanından bile geçemez bunu herşekille görüyoruz gerek trailler gerekse resimlerle
    demonun videosunu izlerseniz 15dk lık videoyu yani farkı çok net göreceksiniz MAFİA2 gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında yer alacak gta4'üde baya geride bırakacak.

gta 4 un rekorlarini kirarsa pm at haberim olsun

bırak gta4'ü bir günde 7 milyon satan modern warfare 2'ye bile yaklaşacagını düşünüyorum

Az daha uç.

• GTA IV gibi her konuda kendini kanıtlamış bir oyun için yapılan yorumları açıkçası cahilce buldum.Tamam bir oyunu bir diğerinden daha fazla sevebilirsin.Ancak GTA IV nasıl kötü oyun yahu.Neyse tartışmanın anlamı yok.Vazgeçtim uzun uzun yazmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

GTA IV gibi her konuda kendini kanıtlamış bir oyun için yapılan yorumları açıkçası cahilce buldum.Tamam bir oyunu bir diğerinden daha fazla sevebilirsin.Ancak GTA IV nasıl kötü oyun yahu.Neyse tartışmanın anlamı yok.Vazgeçtim uzun uzun yazmaktan.

Ben de dehşetle okudum bazı yorumları. Mafya dan daha fazla zevk alıyorum ya da mafya klasikleşmiş öyküsü ve geçmişi itibariyle beni daha çok gaza getiren oyun içi dinamiklere sahip falan dersin de gelip te GTA Mafyanın yanında oyun bile sayılmaz , bütün GTA ları toplasan bi Mafya etmez gibi yorumlar herşeyden öte çok komik oluyor.

PC versiyonlarında bile iki oyun bütün inceleme ve değerlendirme dergilerinde/sitelerinde zaten fotofinişe kalmıştır aralarında kesinlikle dağlar kadar fark yoktur. Bana göre GTa daha iyidir başkasına göre Mafia daha iyidir PC dönemlerinde. Bu farkı da kişilerin genel beklenti ve zevkleri belirler.

Ama olayı Playstation platformuna taşığıdınız zaman işin rengi tamamen değişir.

GTA4 oyun mu ? GTA 4 dünya çapında oyun diyenler oyundan anlamıyor diyenlere önce bi araştırma yapmalarını öneririm bakalım PS3 adlı konsol piyasaya çıktığı günden bugüne kadar kaç insan sadece GTA 4 için gidip PS3 almış ve gidin bi bakın bakalım Mafia nın esamesinin bile okunmadığı PS3 oyunları sıralamasında hala ve hala tüm zamanların en iyi oyunu olarak 1. sırada hangi oyun varmış

Zevklere kesinlikle karışmam ve zevklerle ilgili tartışmam çünkü kişiye göre değişir ama bahsettiğiniz şey kalite ve başarıysa orda duracaksınız işte. Mafya ancak GTA 4 içinde yan görev falan olur ya da GTA 4 teki radyo istasyonlarındakı şarkıların toplam boyutu zaten başlı başına mafya boyutunda Yeni nesil konsolda aralarında o kadar bariz fark var işte her anlamda.

Yeni çıkacak olan Mafya ise hikaye ve oynanış olarak GTA4 ayarında olursa o zaman yine PC zamanlarındakı gibi bi fotofiniş yaşayabiliriz çünkü grafiksel olarak şahane gözüküyor. Ben de heycanla beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 13 Ocak 2010; 13:43:22 >

• Hadi Mafia 2 çıkınca Gta 4 ile karşılaştırılabilir ama 2002 yılında çıkmış bir oyunla Gta 4 ü karşılaştırmak komik oluyor tabikide Gta 4 daha fazla yer tutacak grafik vs farklılıkları var.Aralarında 7 yıl var Call Of Duty 1 ile Mw 2'yi karşılaştırmak ve bak mw 2 daha fazla yer tutuyor demek gibi bir şey...
  • ben iki oyunuda oynadım..mafia tabi ki atmosfer olarak gta dan çok çok daha iyi bir oyundu..yeni mafia oyunun haberi bile beni heyecanlandırıyor..ama gta ya haksız yorum yapmak çok manasız..adamlar nerdeyse 2 senede bir oyun yapıp satış rekorları kırıyorlar..bu oyunun ne kadar başarılı olduğunun zaten ispatı...
  • gta4 ile mafia yı kıyaslayanlar elma ile armutu hala aynı kefeye koyanlar. yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Hadi Mafia 2 çıkınca Gta 4 ile karşılaştırılabilir ama 2002 yılında çıkmış bir oyunla Gta 4 ü karşılaştırmak komik oluyor tabikide Gta 4 daha fazla yer tutacak grafik vs farklılıkları var.Aralarında 7 yıl var Call Of Duty 1 ile Mw 2'yi karşılaştırmak ve bak mw 2 daha fazla yer tutuyor demek gibi bir şey...

E mafyacılar kendılerınce kıyaslama yapıp GTA4 ü bile oyundan saymıyor ya o manada kucuk bı kıyaslama yaptım bende. Senin de dediğin gibi kıyaslanacak tarafı bile yok zaten
  • Bu gidişle çıkmaz bu..
  • ne aceleniz var mayıs haziranda çıkacak işte
  • 2.oyunun çıkmasını istemezdim ilk oyun bir mazi olarak hafızamızda kalmalıydı ama madem 2 çıkıyor oynayacağız.. Umarım ilk oyun kadar başarılı olurlar hatta daha başarılı olurlar..
  • Mafia GTA'dan daha gerçekçi gelmişti bana. Ne bilim o dönemin müzikleri güzel bir şehir. Kırmızı ışıkta geçtik diye peşimize takılan polisler... Kaçak viski anlaşması yaparken rakip mafyanın ortamı basması... Hey gidi günler hey... Hele o free ride extreme neydi ya... Prototip arabalarla milletin köprüden geçtiği nehri havadan uçarak geçmek... Saatte 100 le koşan adamı yakalayıp öldürmek ( Ama ben onu kovalamadan öldürdüm. Evinin önüne arabayı çektim. Salak kaçamadı ) Dört gözle bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Mafia GTA'dan daha gerçekçi gelmişti bana. Ne bilim o dönemin müzikleri güzel bir şehir. Kırmızı ışıkta geçtik diye peşimize takılan polisler... Kaçak viski anlaşması yaparken rakip mafyanın ortamı basması... Hey gidi günler hey... Hele o free ride extreme neydi ya... Prototip arabalarla milletin köprüden geçtiği nehri havadan uçarak geçmek... Saatte 100 le koşan adamı yakalayıp öldürmek ( Ama ben onu kovalamadan öldürdüm. Evinin önüne arabayı çektim. Salak kaçamadı ) Dört gözle bekliyorum....

Yanlış gelmiş sana demeyeceğim.. Katılıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

2.oyunun çıkmasını istemezdim ilk oyun bir mazi olarak hafızamızda kalmalıydı ama madem 2 çıkıyor oynayacağız.. Umarım ilk oyun kadar başarılı olurlar hatta daha başarılı olurlar..

Bu nasıl bi mazoşistliktir ya. Oyunnun ilkini unutmamak için 2. çıkmasın demek....
  • Mazoşist olduğum doğrudur ama bu oyun için mazoşistlik yapmıyorum

Seneler önce çıkan bir oyunun hortladıldığı oyunlar ben de pek iyi etki bırakmıyor.. Şimdi karşıma ortalama bir oyun çıkarsa gireceğim psikoloji ve vereceğim tepki pek normal olmayacaktır..
  • Süpersin adamım......Tuttum seni.....
  • Aynısını ben BioShock için hissetmiştim. Tek olup efsane kalacaktı.
    Şimdi devam oyunları gelecek. Kaliteli olacağı aşikar ama ilk oyunun ruhunu veremeyecek kesinlikle.
    Bu tip aklıma gelen oyunlarsa, Ico ve Sotc. Devamları gelmedi ve özgünlükleriyle efsane olarak kaldılar.
    Ha, seriye bağlayıp da klasikleşen de çok oyun var oda ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.