Şimdi Ara

Mafia 2 Tommy Angelo (spoiler) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rootturk

quote:

Orijinalden alıntı: -BoB-

konuyla alakası olmayabilir ama ben free ride modunda kayıt yapamıyorum kayıt şansımız olan update varmış bulamadım ben onu yardım eder misiniz

free ride modunda kayıt çoğu kişide yapamıyor sanırım ek paket olduğu için.belki çözümü vardır fakat biraz araştırdım çoğu kişi dert ediyor.joe's adventure yada jimmys vandetta pack lerini indir onlarda free ride zaten takıl aynı sade karakter değişiyor.

tamamadır teşekkürler. ben free ride ın kayıt eden bir update i var diye duymuştum

• Başlığın yanına Spoiler falan yazsan kardeşim oynamayan arkadaşlar için iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borget

Başlığın yanına Spoiler falan yazsan kardeşim oynamayan arkadaşlar için iyi olur.

evet dostum doğru söylüyorsun değiştirdim bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoB-

tamamadır teşekkürler. ben free ride ın kayıt eden bir update i var diye duymuştum

evet o update dosyasını zorda olsa bulmayı başardım.burada konu olarak verdim.http://forum.donanimhaber.com/m_52733548/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52733548 buyur indir.
  • bu konuyu hortlatmanın zamanı gelmiş , mafia 3 yakında geliyormuş hadi gözünüz aydın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

bu konuyu hortlatmanın zamanı gelmiş , mafia 3 yakında geliyormuş hadi gözünüz aydın. :)

Evet ben de tekrar mafia 2 kurmuş oynarken bir anda duyurusunu gördüm. Gerçekten çok mutlu oldum. Umarım Mafia 1 oyunundaki gibi bir uzun soluklu senaryo ve daha büyük bir şehir haritasında gelir oyun. Heyecanla bekliyoruz gerçekten 4 yıl nasıl geçti bir anda hiç anlamadık. Darısı Half Life 3 'e diyelim. :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.