Şimdi Ara

Mafia 2 Tommy Angelo (spoiler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1. oyunda yönettiğimiz tommy angelo karakterini 2. oyunda neden öldürüyoruz joe ile birlikte ara geçitte gösteriyo 1. oyunun sonundada aynı sahne var.yani 1. oyunda o kadar görev yaptığımız adam 2. oyunda direk öldüğünü gösteriyorlar yani birden mi ölüyor yoksa o yaptığımız görevlerde birşey öğrenip yada bir sebepten dolayımı öldürüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rootturk -- 15 Eylül 2011; 10:57:02 >

• Çünkü her şeyi polise itiraf ediyor ve polis korumasında düzgün bir hayat yaşamak istediğini söylüyor.Bir nevi mafyaya ihanet ediyor
  • peki mafia 2 deki ailemizin onunla bağı varmı.yani itiraflarından sonra bizi sıkıntıya düşürüyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rootturk

peki mafia 2 deki ailemizin onunla bağı varmı.yani itiraflarından sonra bizi sıkıntıya düşürüyormu.

Başka bir aileye ihanet ediyor bizim ailemizden de onun işini bitirmemiz isteniyordu sanırım.
  • öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. aslında oyunun hikayesini öğrenerek oynamak çok daha zevk veriyor. ama ingilizcemizde olsa biraz :)
  • İki oyununda türkçe yaması mevcut dostum.Hikayeyi anlamanı kolaylaştırabilir.
  • türkçe yamasını yükledim fakat sade görevlerde türkçe hani oyunun yazıları fakat şöyle videodaki gibi olsa keşkehttp://www.youtube.com/watch?v=jmd5GXZXwFI bak böyle olması çok iyi oluyo anlıyorsun diyalogları.
  • Ayarlardan altyazıyı açarsan öyle oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: workone

Ayarlardan altyazıyı açarsan öyle oluyor zaten

gerçektende ya bende o kadar baktım diyorum videolarda türkçe bende türkçe yama yükledim neden böyle filan diyordum teşekkür ederim :) oyunu baştan bitirmek gerek o zaman .
  • Önemli değil dostum. Bende baştan başlamıştım türkçe yama çıkınca :D
  • :) ama oyun çok iyi gerek senaryo gerek şehir ve görevler olsun insan yaşıyor sanki o anları.ben mafia 1 ide yükledim onu da oynuyorum arada tommyide unutmayalım dedim .zaten .nvida 9500 gt ile kasıyo ama son oyunum herhalde bu bilgisayarda :)
  • Dostum 2 kere daha bitir oyunu, çünkü senaryoyu anlamadan oynayınca Mafia 2 sıradan bir shooter zaten ama altyazıyı açıp oynarsan adeta bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Dostum 2 kere daha bitir oyunu, çünkü senaryoyu anlamadan oynayınca Mafia 2 sıradan bir shooter zaten ama altyazıyı açıp oynarsan adeta bir film.

evet gerçekten doğru söylüyorsun dostum ya.oyunun konusunu anlayınca insan daha meraklanıyor ve güzel oluyor böylece.bu sefer hard modda başladım :) joe advantures de arada giriyorum ama onu beğenmedim zaten oynayanların geneli yakınıyor hiç ara sahne yok düz gta gibi görev yapıyorsun.öylede hiç sarmıyor free olmak iyi ama sıkıyor bir yerden sonra. böyle görevden göreve direk daha güzel bence.
  • mafia3 ne zaman geliyor bilen varmı yada geldi mi mafia2 gerçekten bir solukta bitecek bir oyundu bağımlı yaptı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rootturk

quote:

Orijinalden alıntı: W

Dostum 2 kere daha bitir oyunu, çünkü senaryoyu anlamadan oynayınca Mafia 2 sıradan bir shooter zaten ama altyazıyı açıp oynarsan adeta bir film.

evet gerçekten doğru söylüyorsun dostum ya.oyunun konusunu anlayınca insan daha meraklanıyor ve güzel oluyor böylece.bu sefer hard modda başladım :) joe advantures de arada giriyorum ama onu beğenmedim zaten oynayanların geneli yakınıyor hiç ara sahne yok düz gta gibi görev yapıyorsun.öylede hiç sarmıyor free olmak iyi ama sıkıyor bir yerden sonra. böyle görevden göreve direk daha güzel bence.

Yok ya Joe Adventure ve adını unuttuğum diğer DLC 5 para etmez, dediğin gibi konu yok sırf gez dolaş öldür şeklinde

• ama insan diyorki keşke mafia 1 deki kadar görev olsa tadından doyulmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekog

mafia3 ne zaman geliyor bilen varmı yada geldi mi mafia2 gerçekten bir solukta bitecek bir oyundu bağımlı yaptı :D

yok çoğu forumda tartışılıyor ek paket olarakmı gelecek yoksa sürümmü gelecek sanırım tam çözüm yok yapımcılar en az 2-3 yıl vermişler mafia 3 olursa.
  • Evet oyunun en büyük eksisi o, tadı damağında kalıyor.

Mafia 3'ün çıkışı da sürer bayağı bence
  • konuyla alakası olmayabilir ama ben free ride modunda kayıt yapamıyorum kayıt şansımız olan update varmış bulamadım ben onu yardım eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoB-

konuyla alakası olmayabilir ama ben free ride modunda kayıt yapamıyorum kayıt şansımız olan update varmış bulamadım ben onu yardım eder misiniz

free ride modunda kayıt çoğu kişide yapamıyor sanırım ek paket olduğu için.belki çözümü vardır fakat biraz araştırdım çoğu kişi dert ediyor.joe's adventure yada jimmys vandetta pack lerini indir onlarda free ride zaten takıl aynı sade karakter değişiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.