Şimdi Ara

MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
23.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr yama yapılsa super olur ya ben de o yuzden oynamıyorum acıkcası ingilizce yoruyor baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Dil dosyasını açabilen program henüz tam anlamıyla çalışmıyor demo sürümü gibi birşey. Tam anlamıyla çalışırsa bizde çeviriye başlayıp duyuracağız DH üzerinden.

gelişme varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyid42

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Dil dosyasını açabilen program henüz tam anlamıyla çalışmıyor demo sürümü gibi birşey. Tam anlamıyla çalışırsa bizde çeviriye başlayıp duyuracağız DH üzerinden.

gelişme varmı

Taslağı paylaşan arkadaş & başka birisi hala tool olarak derlemedi yani o kodları kullanabilmemiz mümkün değil şimdilik.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Belki de birileri derlemiş ve başlamıştır, duyuruyu yapmak için uygun bir zaman ve zemin bekliyordur. İlgi ve alakanızı başka oyunlara yoğunlaştırmanızı tavsiye ederim, yine nahoş sürprizler yaşanmasın aylar sonra. Kaldı ki oyun henüz taze, içerik eklenip güncelleme alacağı için böyle uzun soluklu çalışmaların beklemesinde fayda var.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Zaten çakışmalar hep yeni oyunlarda oluyor genellikle, başka oyunlardan devam edeceğiz şimdilik.
  • Türkçesi olmayan oyunları satın almayalım lehçe gibi saçma sapan dillere bile çıkarıyorlar oyunları türkçe ise yok bu sineması olmayan bir memlekette film afişi görmek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Belki de birileri derlemiş ve başlamıştır, duyuruyu yapmak için uygun bir zaman ve zemin bekliyordur. İlgi ve alakanızı başka oyunlara yoğunlaştırmanızı tavsiye ederim, yine nahoş sürprizler yaşanmasın aylar sonra. Kaldı ki oyun henüz taze, içerik eklenip güncelleme alacağı için böyle uzun soluklu çalışmaların beklemesinde fayda var.

Acaba oyunun yamasının yapılıyor olması ile ilgili bilginiz var mı? Yoksa sadece olabileceği için mi böyle yazdınız...

• maffay__musty kullanıcısına yanıt
    Tecrübelerime dayanarak genel bir görüş bildirdim. Nihayetinde geçmişte araştırma yapmadan ve sabır gösterilmeden başlayan çalışmaların üzen sonuçları oldu, hepimiz şahit olduk.

Ancak herhangi bir oyun için bana sızan bir bilgi olsaydı da bilip bilmediğimi söylemezdim, ilgili kişiler duyuru yapmadan bunu sağda solda yorumlamak etik değildir. Bunun zararı projeye oluyor çünkü.
  • Bildiğim kadarıyla bu oyunun toolu yapıldı ve hazır sadece çevirecek çrvirmen bulmak lazım. Şahsen benim ilgimi çeken bir oyun türü değil o yüzden anca sevenleri yapar yamasını bence.
  • link varmı aceba
  • maffay__musty kullanıcısına yanıt
    sana katılıyorum böyle şifreli konuşunca ne oluyorsa yapılıyorsa söyleyin arkadaşım !
  • Oyunun sadece hikayesi iyi onuda anlayamayınca insan bayılıyor Umarım çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 3 Aralık 2016; 21:31:17 >
  • G2a 36 liraya satınca kaçırmadan aldım. Türkçesi olmadığı için henüz giriş yapmadım ama bir kez ingilizce bitirmek lazım. Yamaya başlandı duyurusu bile gelmediğini göre çok geç çıkacaktır.

• Sevgili Çevirmen Arkadaşlar ! tooll çıktımı bir aydınlatın !
  • seyid42 S kullanıcısına yanıt
    https://github.com/MartinJK/Mafia3SDSExplorer

Bekleyen buranın bir şeyler üretmesini bekliyor. An itibariyle 2 aydır bir şeyler oluyormuş gibi görünmüyor.
  • Oyunu bitirdim cidden hikaye anlamında, birşey yok oyun baştan aşagı yan görev dolu hepsi birbirinin aynısı Mafia II gibi anlatılmak isteneni kısa şekilde anlatıp bırakmamışlar.Ana görevleri türkçe olarak dinlemek isterseniz.Enis kirazoğlu ve eastergamer youtubedan izliyebilirsiniz.
  • myres kullanıcısına yanıt
    Hocam bölge kilidi varmış o 36 TL olanda siz nasıl steam hesabınıza aldınız oyunu ?
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Bölge kilitleri sınırlı bir süre için geçerli oluyor, genelde vpn ile aktive edebiliyorsunuz bir süre vpn ile oynuyorsunuz sonra sıkıntı olmuyor normal devam ediyorsunuz.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    VPN kullanımı riskli değil mi peki ?
    Steam hesabının engellenmesi olayı v.s varmış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.