< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MAFIA: THE OLD COUNTRY - PS5 - [ ANA KONU ] (4. sayfa)

-
-
Heyecanlıyım Mafia serisini ayrı severim hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık erteleme yemeden çıksın şu Oyunlar Yıllardır bekliyoruz...
-
Mafya: The Old Country | Ayrıntılar
▪️ 1900'lerin Sicilya'sının acımasız yeraltı suç dünyasında geçiyor.
▪️ Doğrusal, anlatı odaklı “focused package” Mafya oyunu.
▪️ “yüksek riskli, ayakları yere basan gizlilik ve silahlı oyun mekanikleri” ile tehlikeli savaş sistemleri içerecek
▪️ “Stiletto bıçağı kullanma becerisinin ölümcül bir varlık olduğu, lupara testereli av tüfeğinin her zaman kullanılan bir ateşli silah olduğu, kan davalarının onlarca yıl sürdüğü ve mafyaların koruma raketlerini yaya, at sırtında veya yüzyıl başı otomobillerinin direksiyonunda devriye gezdiği bir dönemde” yeni bir orijinal kahraman olan Enzo olarak oynuyorsunuz.
▪️ Enzo Sicilya'nın cehennem gibi sülfür madenlerinde köle gibi çalıştırıldığı bir çocukluk geçirmiştir.
▪️ Daha iyi bir hayat kurmak için güçlü Don Torrisi suç ailesine katılma fırsatı elde eder.
▪️ Bu yemini etmek, “ailenin fedakârlık gerektirdiği” Torrisi ailesinin onur kurallarına bağlılık anlamına gelir.
-
Güzel bilgiler hocam. Benim için kırmızı çizgi Mafia 1 e muhakkak bağlanması. Şimdiye kadar hep bağladılar eminim fanları mutlu etmek için yine bağlanacaktır. Fragmandaki iri yarı abinin sesi Luigi. Gençliğinde iri yarı olması da mantıklı yaşlanınca çökmüş olabilir 😄 Salieri reyizi ve Don Peppone u da gördük mü tadından yenmez 😀
Yine Sanatsal bir oyun geliyor diyebiliriz...
-
Aynen hocam bilgiler güzel. Ben bir şekilde Salieri ve Don'u göstereceklerini düşünüyorum ne kadar değinirler veya nasıl ele alacakları da önemli. :) Beni fazlası ile heyecanlandırdı zaten bir Mafia Sever olarak neler göreceğiz şimdiden merak ediyorum. 2025'te hem daha fazla bilgi hemde oynanışı gösteriler güzel olur.
-
Yine söylüyorum eğer erteleme almazlarsa 2025 oyun anlamında gelmiş geçmiş en iyi yıl olacak 😄
-
Burada bahsedilen kişiyi ve mesajı bilen var mı? instagram
BayCCK Gaming on Instagram: "Do you know that guy and "the message"? #ps5 #reels #ps5share #daily"https://www.instagram.com/share/reel/BADCcKH1bI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Keşke Türkçe altyazılı gelse. Söz konusu 2K Games olunca zor tabii.
imkansız ötesi. rockstar GTA6 için çıkarır bunlar çıkarmaz.
-
Mustafa Kadir: 2K Müşteri desteğinden Rick dün gece attığım Mail'e az önce şu şekilde bir dönüş yaptı. Gerçekten farkımızdalar, zaten olmaması saçmalık olurdu. Varımızla yoğumuzla savaşıyoruz. Olacak olacak, kaçarı yok...
"2K Desteğe ulaştığınız için teşekkürler! Benim adım Rick."
"Mafia The Old Country için Türkçe dil desteği talebinizin gerçekten farkındayız. Bu istek Türk oyuncuların en doğal hakkı. Oyun satın alımlarında ödediğiniz ücretin karşılığında her şeyiyle tam bir deneyim yaşayabilme isteğinizde sizlere hak verdiğimizi bilin lütfen. İlgili birimlere isteğinizi ve çabanızı aktardık. Bunun iyi şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum. Türk oyuncu topluluğundan çok fazla talep geldiğinin de ekip olarak farkındayız. Sizlere Steam ve X platformlarından bu çabanıza devam etmenizi tavsiye ediyorum. Üst birimler sonucu Mafia The Old Country resmi X hesabından duyuracaktır. Herhangi bir sorun olursa tekrar bize ulaşmaktan çekinme!"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Şubat 2025; 20:58:52 >
-
Rockstar Games' de böyle bir dönüş yapar mı acaba insan ümitleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o tarafta da güzel şeyler var aslında. Twitter üzerinden baya yabancılarda elini taşın altına koymuşlardı. Ben hem Rockstar'a hemde Mafia ekibine mail atmıştım. Umarım her ikisi de güzel sonuçlanır. :)
https://x.com/GTAVIBESFR/status/1885016987341844694
-
O sırada içimizdeki bazı ezik salaklar "gidin ingilizce öğrenin au au" diye takılıyor. Steam'de birkaç eleman var böyle. Eğlence ürünü için dil öğrenmek gerektiğini savunuyor ezikler.
2K websitesinde en azında Türkçe seçeneği var. Bu da pazarı yok saymadıklarını gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 2 Şubat 2025; 11:22:56 >
Aslında olaya daha farklı gözden bakabiliriz. Ukrayna kendi dilinde oynayabilmek için Firmalara gerekli mailler twitter üzerinden baskılar vs. yaparak amaçlarına ulaştılar. Aynı durum başka diller içinde mevcut ki hepsi başarmışlar. Biz söylesek Ukrayna da ki oyunculara gidin İngilizce öğrenin diye haklı sebepleri gerekçeleri sıralarlar. Bizler de öyle kendi dilimizde oynamamız gerektiğini dile getiriyoruz yıllardır. Elbet bir farkındalık olacaktır diğer firmaların yaptıklarını büyük firmalarda yapabilirler.
Son olarak bu girişimler güzel sonuçlanacağını düşünüyorum. Temennim de bu yönde. :)
-
Kendi ana dilimde eğlenmek gibisi yok. Ben niye bu cümlede ne kast etmişler diye düşünmek zorundayım ki zaten? Türkiye'de oyun satmıyor bir yalan zaten. Öyle olsa neredeyse bütün bağımsız oyunlar Türkçe gelir miydi? Pazar büyük, Pazar potansiyeli büyük ama umursayan çok az. Temennilerimizin gerçekleşmesi ümidiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 2 Şubat 2025; 19:12:23 >
Pazar gayet yeterli. Ha, nüfusa göre açıkçası bayağı düşük aslında, ama o düşük sayı bile Avrupa’nın çoğu ülkesini geride bırakıyor. 😄
Yoksa bize yakın nüfustaki Avrupa ülkeleriyle devasa bir fark var. Hem ekonomik nedenlerden dolayı hem de oyun kültürü açısından… Forumlar vs. iyi ama bizim millet genelde oyun bilmez; CS, Metin 2 anca. Umarım yavaş yavaş düzelir ve oyun kültürü de ülkemize gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X