Şimdi Ara

MAFIA DEFINITIVE EDITION [MAFIA I REMAKE] Türkçe Yama Hazırlığı Başladı [APEX ÇEVİRİ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
16
Favori
15.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu amma abarttınız ne olmuş konu açmışlarsa. İyikide açmışlar. Ben bu oyunu çevirmek istiyordum ve ilimde 2 yama var hazırladığım. 2 ay içinde bitirip boşa çıkmak için kendimi yırtıyordum. Ama artık uğraşmıcam. Hep kullanıcıya yönelik (yani kendinize) düşünmeyin. Adamlar gayet masumane haber vermişler. Bunda abartıcak bir şey yok.
    Sağ olun arkadaşlar şimdiden kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu yamanın kaç yaması çıkarsa çıksın kim başlarsa başlasın bizim projemiz iptal olmayacaktır ve ücretsiz bir şekilde yayımlanacaktır. Kimse bizden önce veya sonra yayımlaması bizi yıldırmayacaktır tıpkı olumsuz ve fanboyluk yapanların yorumlarında olduğu gibi.
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    Şimdiden kolaylıklar dilerim :) Zaten Mafia 3 oyununun motoru bu oyunda da kullanılacak. zenhax ve xentax gibi sitelerde de aracı paylaşanlar illa ki olacaktır. Tekrardan kolaylıklar dilerim.

• Kolay gelsin hocam.
    Başarılar.Güzel haber için teşekkürler.
  • Oyun daha çıkmadan birisinin türkçe yama yapacağını bilmek çok güzel oldu ona göre bekleyecektim yapacağınız ve öncesinden haber verdiğiniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmestan -- 16 Haziran 2020; 12:20:19 >
  • adamsınız adam..
    Ama bir şey söyleyeyim. Mafia 3 tool ile aynı olacaktır.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz... Bir de kurtlar vadisi modu gelirse of of of

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapa yapılacağı erken açıklandı diye eleştiri yapan kafayı yemiştir, ailevi sorunlarını foruma getiriyordur yada depresyondadır çok üstünde durmaya gerek yok.
    Kolay gelsin şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.