Bildirim
Mafia II (2011) [ANA KONU] (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
http://www.2kgames.com/mafia2
süper yaaa ben ne yapacağımı şaşırdımseviniyim mi sevinçten ağlayım mı belli değil
bu arada nitrogliserin sağol ss ler manyak süper -
Artık dayanamıyorum herkes görsün süper ss'leri
-
yine salierinin barı gibi bir yer olacak
arkasındada garaj olsun ralph olsun arabacıklarımı oraya çekeyim seveyim onları şehirde gezeyim offf offff -
İlk kez bir konuda ağlamak isityorum ya
Öss yi kazanmış gibi oldum. -
grafikler çok aşama kaydetmiş senaryo da ilk oyun gibi olursa (şüphem yok) tadından yenmez bi oyun olur ss ler harika
-
Of be ss lere bak süper bi oyun ya İlki kadar iyi bir senaryo olacağını pek sanmıyorum ama iyi geliyor -
gümbür gümbür geliyo resimlerden belli -
bomba.. herşey yalan mafia 2 gerçek.. -
ulan 2008 e geldik arabanın farları hala kare kare yaa bi gıdım aşama kaydedin abicim -
quote:
Orjinalden alıntı: sangokudbgt
ulan 2008 e geldik arabanın farları hala kare kare yaa bi gıdım aşama kaydedin abicim
o dönemin arabaları öyleydi abicim -
Daha çok detay istiyoruz. -
Off bea ss ler harikaa bir an önce çıksın -
quote:
Orjinalden alıntı: yt1990
quote:
Orjinalden alıntı: sangokudbgt
ulan 2008 e geldik arabanın farları hala kare kare yaa bi gıdım aşama kaydedin abicim
o dönemin arabaları öyleydi abicim
hadi canım 16genden farmı olurmuş -
2K bayağı iyi bir firma bu günlerde bioshock la çok duyuldu ah şu nba 2k yıda pcye yapsalar.Mafia 2 de çok güzel. -
Yıllardır pc ve oyun dünyası içindeyım ve mafia kadar hafızama kazınan bir oyun daha olmadı sanırım..
Merakla bekliyorum oyunu..Umarım multiplatform cıkarda bütün oyunseverler yararlanırlar bu nimetten dünya gözüyle -
of be kardeşim o ss ler gercekmi
gözüm gönlüm açıldı. -
Süpper -
Topic güncellenmiştir. -
artık 2k gamese dikkat edin gerek konsollar için nba2k gerek bioshock gerek mafia 2 adamlar aştı
ama ben daha mafia 1i bulup son 3 bölümümü tamamlıyacam olmaz bu çıkmasın bitirmeden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X