Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wildlove

ilk oyunu oynamadım,gta ve türevlerinden nefret ederim,sizce oynamadığım için çok şey kaybeder miyim?valla içimden geçiyor ilk oyunu indirip oynayayım diye ama kararsızım valla..

evet çok şey kaybedersin GTA mafia yanında halt etmiş.Mükemmel bir hikayesi var ve tamamen aklını kullanıp geçebileceğin bölümler var bazı bölümleri geçerken kendini tamamen oyuna vermen gerek zorluk anlamında değil en ufak ayrıntıyı bile unutmayacaksın bölümü geçmek için bu yüzden de eşi görülmemiş bir oyun bence
  • Ekran görüntüleri çok güzel. Umarım DX10 istemez.
  • Off , haber budur. Grafikleri böyle güzel görüncede duygulanmadım değil hani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Ekran görüntüleri çok güzel. Umarım DX10 istemez.

DX10 desteği tabiki olur ancak zorunlu olacağını sanmam.
  • Ne kadarda çok seveni var eminim bu yurtdışındada böyledir peki ama neden bu kadar beklettiler bizi ?
  • bu oyunu cok sevmistim. screenshotlardan anladigim kadariyla epey gelistirilmis bekledigimize degecege benziyor.efsane geri dondu diye klise bir lafla bitiriyorum efenim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

mafiayı hala oynamayanlar oynamadan geçirdikleri günlere acısınlar

valla hocam acayip acıyorum o tersanede geçen bölümde takılmıştım hard disk o zaman 3 gb tı abim manager 02 getirmişti yer yok diye silmiştk oyunu sonra cdler bozuldu o gündden beri oyunu arıyorum torrent buldum bikaç tane ama çk zayıflar
  • Ekran görüntülerine baklırsa sistemimi zorlayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

quote:

valla hocam acayip acıyorum o tersanede geçen bölümde takılmıştım hard disk o zaman 3 gb tı abim manager 02 getirmişti yer yok diye silmiştk oyunu sonra cdler bozuldu o gündden beri oyunu arıyorum torrent buldum bikaç tane ama çk zayıflar

hiçkasma indircem diye

15-20ytl ye sıfırı var

http://www.sold-out.co.uk/productPcGamer.asp?pid=326&productLabelID=1
  • quote:

quote:

quote:

hiçkasma indircem diye

15-20ytl ye sıfırı var

ya çok geç yolluyo yurtdışı Türkiye'de bulsam hemen alırım
  • Trailer cikti arkadaslar

• yüz ifadeleri ve çevre çok gerçekçi , film gibi bir oyun bizleri bekliyor gene
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hiçkasma indircem diye

15-20ytl ye sıfırı var

ya çok geç yolluyo yurtdışı Türkiye'de bulsam hemen alırım

ingiltereden 1 haftada geliyor

bu ara trailer
    ağlamak istiyorum yine
  • Grafiklere bayıldım, 2008 mafia yılı olacak
  • arkadaşlar yılın iddasını atıyorum ortaya.eğer oyunun grafikleri böyleyse crysis,bioshock,cod4 aklınıza hangi oyun geliyorsa hepsine geçmiş olsun.bu oyun dünyanın en iyi grafikli oyunu(tabi videodaki görüntüler oyun içiyse)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

arkadaşlar yılın iddasını atıyorum ortaya.eğer oyunun grafikleri böyleyse crysis,bioshock,cod4 aklınıza hangi oyun geliyorsa hepsine geçmiş olsun.bu oyun dünyanın en iyi grafikli oyunu(tabi videodaki görüntüler oyun içiyse)

kesinlikle oyun içi değildir oyundaki ara gösterimlerden biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKnDarK -- 22 Ağustos 2007; 20:02:48 >
  • bence oyun içi motoru , video falan değil bu görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

bence oyun içi motoru , video falan değil bu görürsünüz

sonuçta videoda mafya adamları birbirileri ile konuşuyorlar buda oyun içerisinde olacak mevzular olmaması lazım yüz modellemeleri oldukca iyi duruyor ancak oyun içinde ister istemez o kalite düşecektir Bundan önceki oyunlarda gördüğüm kadarıyla bu böyle oluyor
  • dediğini anladım fakat şu an mafya oyununu konuşuyoruz 1. oyundada oyun içi motorla yapılmış ara sahneler vardı grafikleri dahada geliştirmiş ve geliştirecek olduklarından eminim. Bence kaliteden ödün vermeyecekler
  • bilmiyorum sanki çok küçük bi ihtimal oyuniçi grafikler olabilir gibi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.