Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spoiler'i unutmayin. ayrica o %30 kismi playboy poster vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 1'i de oynamış bir mafia sever olarak mafia 2 üzerine konuşulacak pek çok şey olduğunu söyleyebilirim ama kısacası, bu oyun insana o yılların havasını verebiliyor. 2000'li yıllarda çıkan 1. oyun zaten süper ötesi bir etkileyiciliğe sahipti ve bizi yıllar yılı defalarca oynamaya teşvik etti. Tabi ben 1.oyundan aldığım zevki 2.oyundan aldığımı söyleyemem ama yine de gerek atmosferi, gerek gelişen grafikleri ve güzel konusuyla, müzikleriyle insanı heveslendiriyor. Oyunu orijinal almıştım ben, 7$'a Amerikada. İlk oyunda pek çok geliştirme, yama mevcuttu, ama 2.oyuna pek bir şey yapmadılar sanırım. Hatta ilk oyunda image dosyalarıyla oynayıp kendim dükkanlar reklam panoları falan eklemiştim. Çok zevkli hale gelmişti oyun . Her neyse, çok konuştuk, hala oynamayan ve oynamakta tereddüt eden varsa hiç durmadan oynasın diyorum (tabi önce ilk oyunu oynayın mutlaka bence), iyi oyunlar.

• mafia 2 yi önceden oynayıp bitirmiştim, dun tekrar kurdum update 4 pathcını yaptım girdim oyuna ama havada bi sorun var arada siyahlaşıyo gibi oluo yanıp sönuo gibi ? bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözüyoruz bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeola

Mafia 1'i de oynamış bir mafia sever olarak mafia 2 üzerine konuşulacak pek çok şey olduğunu söyleyebilirim ama kısacası, bu oyun insana o yılların havasını verebiliyor. 2000'li yıllarda çıkan 1. oyun zaten süper ötesi bir etkileyiciliğe sahipti ve bizi yıllar yılı defalarca oynamaya teşvik etti. Tabi ben 1.oyundan aldığım zevki 2.oyundan aldığımı söyleyemem ama yine de gerek atmosferi, gerek gelişen grafikleri ve güzel konusuyla, müzikleriyle insanı heveslendiriyor. Oyunu orijinal almıştım ben, 7$'a Amerikada. İlk oyunda pek çok geliştirme, yama mevcuttu, ama 2.oyuna pek bir şey yapmadılar sanırım. Hatta ilk oyunda image dosyalarıyla oynayıp kendim dükkanlar reklam panoları falan eklemiştim. Çok zevkli hale gelmişti oyun . Her neyse, çok konuştuk, hala oynamayan ve oynamakta tereddüt eden varsa hiç durmadan oynasın diyorum (tabi önce ilk oyunu oynayın mutlaka bence), iyi oyunlar.

evet o nostaljiyi yaşatması açısından süper bir oyun
    mafia 2 kadar olmasa da los angeles noire de başarılı sayılır
    bazen içimden şiddetli bir mafia 2 oynama hevesi geliyor ama zamanım olmadığı için
    kendimi frenlemek zorunda kalıyorum
  • bunu bitirdikden sonra mafia konulu flim aramaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bunu bitirdikden sonra mafia konulu flim aramaya başladım

filmleri bitirdim, yine de eksiklik kaldi icimde. Boardwalk Empire dizisine basladim. ne oyunlar gibi ne bir godfather gibi sariyor ancak yine de basarili.

• çıktıysa süper
  • Pc'de 10 defa bitirdim. Hizimi alamiyorum ps3'de alcam yakinda oyle bi oyun bu. Ordaki ortam cok hosuma gidiyor. Hikayeside cok guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Pc'de 10 defa bitirdim. Hizimi alamiyorum ps3'de alcam yakinda oyle bi oyun bu. Ordaki ortam cok hosuma gidiyor. Hikayeside cok guzel.

+1 Tam 13 kere bitirdim bu oyunu keşke biraz daha uzun olsada tadını çıkararak oynasam

• 1 . oyunda bizi vuranları oynuyoruz hayatında sadece bir seri oyn oynayabilirsin deserdei mafia serisi derddim ama direklere köşelre vrunca arabalr sapıtıyo 4 tekeride kırdığım olmuştu kampana üzerini basa 100 mil
  • oyunun sonunda joe işin içinde yok diyordu başkabiyere gidiyorlar onun devami yokmumerak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

oyunun sonunda joe işin içinde yok diyordu başkabiyere gidiyorlar onun devami yokmumerak ettim

Yok işte o yüzden bekliyoruz Mafia III ü
  • mafia nın steam sürümünde belirsiz zamanlarda(3,5 ,10 dakikada bir)anlık donma sorunu yaşayan varmı?
  • Abi şu an tommy angeloyu vurduğumuz bölümü geçtim yaa şok oldum resmen yapma yapma diyesim geldi ulan ingilizcemde pek yok oraya gidene kadar hiçbişey anlamadım..hikayeyi bilen bana en azından tommy angeloyu vurduğumuz bölümü anlatsın ya..ağzım açık kaldım resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Abi şu an tommy angeloyu vurduğumuz bölümü geçtim yaa şok oldum resmen yapma yapma diyesim geldi ulan ingilizcemde pek yok oraya gidene kadar hiçbişey anlamadım..hikayeyi bilen bana en azından tommy angeloyu vurduğumuz bölümü anlatsın ya..ağzım açık kaldım resmen

Turkce yamasi var oyunun. bizim anlatmamizdan daha etkili olur.

• quote:

Abi şu an tommy angeloyu vurduğumuz bölümü geçtim yaa şok oldum resmen yapma yapma diyesim geldi ulan ingilizcemde pek yok oraya gidene kadar hiçbişey anlamadım..hikayeyi bilen bana en azından tommy angeloyu vurduğumuz bölümü anlatsın ya..ağzım açık kaldım resmen

Hocam merakını gidermek için şöyle anlatabilirim ufak olarak ama Mafia 1 ve 2 ile ilgili spoiler var bakacak arkadaşlara duyurulur
    Mafia 1 de Tommy polise tüm hikayeyi anlatarak polis koruması altında huzurlu bir hayat sürmek istiyor ve bu gerçekleşiyor fakat kimse Tommy'nin yaptığını bilmiyor. 2. oyunda ise o ailenin kimi sattığını ve nerede yaşadığını öğreniyorlar. Eddie ise bize o haini bulup işini bitirmemizi söylüyor,bizde gidip Tommy'i öldürüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.J.93 -- 5 Eylül 2013; 11:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Turkce yamasi var oyunun. bizim anlatmamizdan daha etkili olur.

Hocam ps3 te oynuyorum yaa..benim acil pc de oynamam lazım o zmn

• Yok kardeş oynamadıysan oyna

Var mı hala oynamayan ?

İmzam Yeter
  • yaw tam oyuna adapte oldum işler güzel bir hal aldı derken oyun bitti. fazla abartıldığını düşünüyorum bu oyunun. birincisi çatışmalar çok az oyunda. 2. ise oyunun büyük bir bölümü araba sürmek ile bitiyor.

son olarak senaryoda bi tersköşe olayı beklerdim ama çok sıradan ilerledi ve bitti. genel olarak kurtlar vadisi seven bir bünye hastası olabilir lakin ben kurtlar vadisine dalga geçmek için ancak bakarım beni pek sarmadı ama sonralarına doğru iyiydi hikaye lakin kısa sürdü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 21 Eylül 2013; 19:08:23 >
  • Kaç defa bitirdiğimi hatırlamıyorum.Yeni başlayan varsa, araba sürme sahneleri biraz fazla ama hikaye olarak güzel oyundur.
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.