Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerdeniz86

quote:

Oyunu simdi bitirdim. Bu son ne ya Nasil boyle bitebilir!!

edit> Kotu oldum harbiden

Mafia 1'i oynamis miydin. Ben onun sonundan sonra 1 hafta kendime gelemedim.

Yok onu oynayamadim. Ne biliyim secenek filan verselerdi de atlasaydim arabadan, kossaydim pesinden, olmamaliydi boyle. Fazla spoiler vermemeye calistim

Açaydım kollarımı, gitme diyeydim ona

Bu dehşet iq seviyenizle iyi oyunların sonunu getirebiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok onu oynayamadim. Ne biliyim secenek filan verselerdi de atlasaydim arabadan, kossaydim pesinden, olmamaliydi boyle. Fazla spoiler vermemeye calistim

http://www.itusozluk.com/video/b%F6le+a%E7ayd%FDm+kollar%FDm%FD+gitme+diyeydim/10420

Tamam espri dandik olabilir ama aklımla alakası ne çözemedim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 15 Nisan 2012; 21:18:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

derek i öldüremiyorum, 14. bölüm zormuş. molotof atıp duruyorlar saklanacak yer de yok. önerisi olan var mı?

binaya araçla dal...en uca git ama dikkatli ol orada 2 adam karşılayacak seni...onları haklayınca...yukarıdaki 2 dallama merdivenlerden inecek, onları da akla...sonra derekle baş başasın...hareket halinde ateş et devamlı...ister alttan ister derek in odasından mıhla hımbılı...
  • Steam indiriminden mafia 2 yi aldım.Şöle bi sorunum var benden bi görevde limana babasının daha önceden çalıştığı adamın yanına gitmemi istiyo annesi.Neyse epey bi yol gittikden sonra uzunca bi köprü gibi yola geliyorum.Benden önce geçen arabalarda bende o yoldan aşağı düşüyoruz.Düşüyoruz derken oyun çöküyo sanki yolun içinde kayboluyoruz.Açtım kapattım tekrar ama hep aynı bu sorunu nasıl çözücem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Steam indiriminden mafia 2 yi aldım.Şöle bi sorunum var benden bi görevde limana babasının daha önceden çalıştığı adamın yanına gitmemi istiyo annesi.Neyse epey bi yol gittikden sonra uzunca bi köprü gibi yola geliyorum.Benden önce geçen arabalarda bende o yoldan aşağı düşüyoruz.Düşüyoruz derken oyun çöküyo sanki yolun içinde kayboluyoruz.Açtım kapattım tekrar ama hep aynı bu sorunu nasıl çözücem?

Korsan oynayanlarin aldigi bir hata bu. eger oyleyse ve sonradan aktive ettiyseniz once dosyalari tamamen silip sonra steamden tekrar indirin. eger degilse dosyalari kontrol et tarzi bir secenek olmasi lazim. onunla eksik dosyalari varsa indirin. hala olmazsa oyunu herseyiyle silip tekrar yukleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 2 biraz önce bitirdim.Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Oyunun sonu çok açık bitti.Tam sonu ek paketlerle mi belli oluyo.Yoksa gene böle açık mı ucu.Ona göre steam den alıp almamayı düşünüyorum.
  • DLC'lerde hikaye namına hiçbir şey yok. GTA vari görevler var hep. Satın almaya değmez yani.
  • Enterasan bişi demek ki devamı gelcek.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 22 Temmuz 2012; 15:23:55 >
  • Beyler yorumlarınızı bekliyorum.
    http://resim.donanimhaber.com/m_63537523/tm.htm
  • mafia 2 full soundtrack albümünü nereden bulabilirim? youtube dahil bir çok yerde aradığım şarkıyı bulamadım.
  • beyler,

ben şu elbise,araba kıyafetli pack ile türkçe altyazı indirdim

fakat menü türkçe ama oyuna girince tam chapter yazısını yazıcak mafia.exe bi sorunla karşılaştı diye kapanıyor.

.exe değiştirdim gene aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~pasak~

mafia 2 full soundtrack albümünü nereden bulabilirim? youtube dahil bir çok yerde aradığım şarkıyı bulamadım.

http://kat.ph/mafia-2-radio-soundtracks-ost-t6360409.html
  • mafia 2 yi 3 kez bitirdim ama oynamak nasip olmadı joe's adventures paketini
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

mafia 2 yi 3 kez bitirdim ama oynamak nasip olmadı joe's adventures paketini

Çok bir şey yok zaten görev alıp yapıyorsun o kadar. Hikaye kurgusu 3-4 görev dışında neredeyse yok
  • Oyunu bugün indirdim. Güzel olmuş beğendim diyebilirim.
  • Bende yeni bitirdim oyun hoşuma gitti güzeldi.

En sonda Joe öldü mü yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Bende yeni bitirdim oyun hoşuma gitti güzeldi.

En sonda Joe öldü mü yani ?

ucu çok açık bitti ne olduğu hiç belli değil elimiz kolumuz bağlı şekilde mafia 3'ün duyurulmasını bekliyoruz
  • Mafia 1 e başladım biter bitmez mafia2 ye başlayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.