Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu indirdim ama oyun sadece fransızca açılıyor. Steam üzerinden dili ingilizce yapıyorum bu seferde güncelleme yapıp disk okuma hatası veriyor, türkçe yama kuruyorum yama çalışmıyor. Bu oyunu ingilizce ve türkçe oynamak için ne yapmam lazım ?
  • favori 5 oyunum arasına girer. Mafia 3'den aynı başarıyı beklemiyorum o Mafia havasından ve atmosferinden uzak duruyor.

Bu oyunda çok iyi bir oynanış vs. varmıydı hayır(araç kullanımları harikaydı o ayrı) ancak atmosfer ve hikaye o kadar iyidi ki film gibi aktı gitti oyun.
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Oyunu kurunca bende de fransızca olmuştu. Oyunu silip kurmadan önce dili ingilizce yapıp öyle kurdum sorun çözülmüştü diye hatırlıyorum çok zaman oldu gerçi ama böyle olması lazım.
  • Mr.Salieri sends his regards
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

favori 5 oyunum arasına girer. Mafia 3'den aynı başarıyı beklemiyorum o Mafia havasından ve atmosferinden uzak duruyor.

Bu oyunda çok iyi bir oynanış vs. varmıydı hayır(araç kullanımları harikaydı o ayrı) ancak atmosfer ve hikaye o kadar iyidi ki film gibi aktı gitti oyun.

Favori 5 oyununuz ne hocam

• Şu oyunun adını görünce bir Henry'nin çığlıkları bir de oyun sonu Vito'nun çaresizce arabanın camından dışarı bakışı aklıma geliyor
    Unutmuşum bir de fuc.ing painter var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 31 Temmuz 2016; 4:26:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master user

Şu oyunun adını görünce bir Henry'nin çığlıkları bir de oyun sonu Vito'nun çaresizce arabanın camından dışarı bakışı aklıma geliyor
    Unutmuşum bir de fuc.ing painter var

Hocam spoiler içine al istersen sıkıntı çıkmasın.Bu arada benim de hep ilk aklıma gelen Henry oluyor oyunu anınca
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Uyarı için sağol dikkat etmemişim

• Konuyu hortlatıyorum ama bugün bitirdim.Çok güzel bi oyundu ya.Hikayesi,karakterliği ve Vito'nun adamlığı falan.
  • Hiç oynamadım belki bir gün oynarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Konuyu hortlatıyorum ama bugün bitirdim.Çok güzel bi oyundu ya.Hikayesi,karakterliği ve Vito'nun adamlığı falan.

Hocam full ayarlarda 15 fps ancak alıyorum normal mi sizce?
    Cpu: i7 3632qm
    Gpu: AMD 7650m
    Ram 8 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Konuyu hortlatıyorum ama bugün bitirdim.Çok güzel bi oyundu ya.Hikayesi,karakterliği ve Vito'nun adamlığı falan.

Ram 8 gb

Nvidia physic cok fps dusuruyodu.onu bi kapatin

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Ram 8 gb

Nvidia physic cok fps dusuruyodu.onu bi kapatin

Eyv saolun
  • quote:

Gel birde yeni çıkmıs Mafia 3'e bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bakmadım ama PC port'u optimizasyon ve bug sorunlarıyla doluymuş.Hikayesi falan da eskisi gibi ilgi çekici değil diyorlar.Çok "GTA" olmaya çalışmış diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

E hayırlı olsun üzülecek bir şey yok
    DLC lerde ciddiyet uzak oyunun ana hikayesine oranla kötü yanı bu

dlclerde finalden sonra olanları felan anlatıyormu yoksa hiç oynamayım boşuna ??
  • Oyunu satın aldım,indiriyorum.Lakin,ultrada grafikler yeteri kadar iyi mi?
    Gtx 1060 var,ultra grafik modu falan indirmeme gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonHotsky

Oyunu satın aldım,indiriyorum.Lakin,ultrada grafikler yeteri kadar iyi mi?
    Gtx 1060 var,ultra grafik modu falan indirmeme gerek var mı?

Oyunun grafikleri günümüz için bile gayet yeterli,sıkıntın olmasın.Hatta bana kalırsa Mafia 3'ten bile daha iyi
  • Merhabalar, oyuna yeni başladım bölüm 5'teyim lakin Barbaro'nun binadan çıkınca arka kapıda garajların olduğu yerde takılıyor yürümüyor. Etraf canlı sadece karakter donuk. Oynanışlara baktım tam bu sırada video geliyor ve 2 arabanın çarpışma sahnesini izliyor fakat bende bu video kısmı gelmiyor ve görüldüğü gibi donuk. Oyun tam sürüm steam den aldım. Sistem gereksinimlerim vs. tam

Mafia II (2011) [ANA KONU]
  • Steam den doaya doğrulama yapmadıysan bi denemende fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.