Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Painter nedir ki oyunu bitirdim ama hatırlayamadım neydi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nostalji olsun :)
  • Bu oyunu "Intel HD Graphics" kullanan Laptop/Notebook gibi ortamlarda oynayan var mı? Intel Graphics de oynamak için bir şey yapmak gerekiyor mu?
    Mafia II bildiğiniz gibi Nvidia destekli ve PhysX drivers (oyunun fizik motoru bu, Havok gibi) isteyen bir oyun, eğer sorun çıkarsa Nvidia PhysX yüzünden yokluğundan çıkar diye korkuyorum. Youtube'da araştırırsanız millet habire Intel HD Graphics 3000'lerde 4000'lerde çalıştırmış oynuyor, ben önce buraya bir sorayım dedim.

En az Mafia II kadar eski Fallout 3 var mesela bunu Intel HD Graphics olan bir sistemde çalıştırmak için (
    Nexus Mods :: Fallout 3
    Intel HD graphics Bypass package
    https://www.nexusmods.com/fallout3/mods/17209/?
    ) oyunun bazı dosyalarını değiştiriyorduk, hani diyorum Mafia II çalıştırmak için de böyle bir şey lazım mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 8 Aralık 2017; 13:37:22 >
  • Oyunun karakter grafikleri artık yaşlanmış ve göze batıyor. Hatırlıyorum da ilk çıktığı sene gerçeğe ne kadar yakın bulmuştuk grafikleri. Ve Mafia dinozorları bu oyunu bile yerden yere vurmuştu. Zaten şu hayatta tiksindiğim şeylerin sayısı iki elin parmağını geçmez, bunlardan biri de eskiye çakılıp kalan örümcek beyinlilerdir. Neyse ki evren bu insanlarla çok büyük billur geçti Mafia 3 gibi bir felaketin meydana gelmesini sağlayarak.

Oyundaki eril dili bugün bir kaç baba firmanın oyunu hariç hiçbir oyunda göremezsiniz. İnsanların sjw gibi topluluklar yüzünden kalemini kısıtlamadığı dönemlere ait son örneklerden biri. Bugün şu oyun çıksa, ikinci dünya savaşı oyununda zenci kadın asker neden yok diyen tipler saldırıya geçerdi. Gerçi zaten dediğim gibi bugün böyle oyun senaryosu yazmanız olanaksız.

Başlardaki getir götür işleri biraz kanser etse de dönemi yaşamak adına hala daha keyifle oynanacak bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Oyunun karakter grafikleri artık yaşlanmış ve göze batıyor. Hatırlıyorum da ilk çıktığı sene gerçeğe ne kadar yakın bulmuştuk grafikleri. Ve Mafia dinozorları bu oyunu bile yerden yere vurmuştu. Zaten şu hayatta tiksindiğim şeylerin sayısı iki elin parmağını geçmez, bunlardan biri de eskiye çakılıp kalan örümcek beyinlilerdir. Neyse ki evren bu insanlarla çok büyük billur geçti Mafia 3 gibi bir felaketin meydana gelmesini sağlayarak.

Oyundaki eril dili bugün bir kaç baba firmanın oyunu hariç hiçbir oyunda göremezsiniz. İnsanların sjw gibi topluluklar yüzünden kalemini kısıtlamadığı dönemlere ait son örneklerden biri. Bugün şu oyun çıksa, ikinci dünya savaşı oyununda zenci kadın asker neden yok diyen tipler saldırıya geçerdi. Gerçi zaten dediğim gibi bugün böyle oyun senaryosu yazmanız olanaksız.

Başlardaki getir götür işleri biraz kanser etse de dönemi yaşamak adına hala daha keyifle oynanacak bir oyun.
    Fizik destegi ve parcalanma efektleri hala efsane bence...Diger konularda kesinlikle katiliyorum.
  • Çatışmalar çok keyifli ya. Yapay zeka, parçalanma efektleri, silahların verdiği hissiyat vs.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Zamanın Ruhunu yansıtan hissettiren oyunlara bayılıyorum
  • Kaç kere bitirdim hatırlamıyorum. Ama DLC'leri olmamış. Güzelim oyuna JC3 efekti vermişler resmen. DLC'lerle Witcher 3 misali ayrı bir hikaye yapsalardı keşke..
  • Bende dün ilk oyuna başladım tekrar. RDR2 çıkmadan seriyi bitirmeyi planlıyorum. Zamanında ikinci oyunu düz versiyon almışım nedense. Merak ettiğim 3 DLC'den hangisi hikayeye bir şeyler katıyor. İndirimdeyken alayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Bende dün ilk oyuna başladım tekrar. RDR2 çıkmadan seriyi bitirmeyi planlıyorum. Zamanında ikinci oyunu düz versiyon almışım nedense. Merak ettiğim 3 DLC'den hangisi hikayeye bir şeyler katıyor. İndirimdeyken alayım diyorum.
    Hocam DLC’ler pek iyi değil, oynamasan da olur. 2 DLC zaten Jimmy adlı Ajan47 çakması bir karaktere ait ve aşırı gereksiz. 1 tane ana görev için 10 tane yan görev yapmalısınız falan ki ana görevler de yan görevden pek farklı değil. Sırf oyuncuların ‘ana oyunda görev olmadan gezip serbestçe takılamıyoruz’ eleştirileri için çıkarılmış, belli. Son DLC ise Joe ile ilgili. Vito hapisteyken Joe’nun neler yaptığını anlatıyor ancak o da çok matah değil, pek tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam gerek yok o zaman. Zamanında Mafia 3'ü de pre-order aldık, şimdi bakıyorum da season pass'i oyundan pahalı. Aynısı zamanında Witcher 3 içinde olmuştu. Adamlar bildiğin erken alanları cezalandırıyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Polis tarafından arandığım an ekran bu şekile dönüyor ve oyun yavaşlıyor. Sebebi nedir bilen var mı?
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Rockstar/2K'nin yaptığı optimizasyonlar o kadar olur işte.
    https://forum.donanimhaber.com/mafia-2-slow-motion-fix-yavaslama-sorununun-cozumu--117399452#140856499
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Daha önce korsan oynarken böyle bir hatanın olduğunu hatırlamıyordum. Steam'e özelmiş demekki. Teşekkürler.
    Korsan oynarken oynadığınız pc eskiyse sorun yaşamamışsınızdır. Bunlar hep günü kurtarmaya yönelik yapılan port çalışmalarından kaynaklı. Aynı sıkıntılar eski AC oyunlarında da var. AC Brotherhood'da Davinci görevlerinde Controller'ı kıracaktım neredeyse. Sorun oyunun bazı yerlerde +60 fps/hertz'i desteklememesiymiş. 144'ten 60'a alınca düzeliyordu.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    PC aynıydı. Belki de polise yakalanmayıp fark etmemişimdir :D
    İlk aracımızı çaldığımız yerden bahsediyorsanız orası biraz script bazlı, araç çalma ve polisten kurtulmayı anlatıyor. Büyük ihtimal Steam tarafında sıkıntı var.
  • İlk bitirdiğimde sanırım yama olmadan bitirmiştim. Şimdi türkçe yama ile bitiridim ve harika senaryonun zevkini kaçırmışım ilkinde. Harika bir senaryo, kurgu, ve seslendirme. Muazzam bir oyun. Çok iyi gaza getiren harika sahneler var. Karakterler çok iyiydi özellikle Joe. Karlı yollarda radyoyu açıp araba sürmek. Playboy dergisi toplamak.. Keşke 3.oyun sağlam bir oyun ile kaldığı yerden devam etseydi. Seriye yakışmayan 3.oyunla serinin içine ettiler.

Rip Tommy Angelo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 4 Şubat 2020; 6:3:7 >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

En sonda Joe'dan ayrı düşmek peki

Mafia IV çıkacaksa bunun devamı olarak çıkmalı.

Aynı oyun ve fizik motoruyla devam edilmeli.

Eski bir oyun olmasına rağmen şu an dahi birçok oyundan daha gerçekçi. Amortisör sesine bile hayran kalıyorsunuz.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Yayıncısı 2K olduğu sürece adam olmaz bu seri. Mafia II efsane ötesi olacakken yarım yamalak oldu bu uyuz firma yüzünden..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.