Şimdi Ara

MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SONY_55

MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN

PS3'te ağaçlar bariz daha canlı gözüküyor. Bir de arabanın arkadan göründüğü ekranda PC'de plaka daha belirgin. Başka da bir fark göremedim grafik detayı olarak. Hemen hemen hepsi aynı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 21 Temmuz 2010; 14:01:55 >

• @C-TRanger
    Evet katılıyorum.Özellikle ağaçlar daha net.Diğer her şey aynı.Yani sıralama yapacak olsam şöye yaparım..
    PC>PS3>XBOX
  • Fanlık böyle bir şey olsa PS3 ü daha iyi sıraya koyuyorlar

PC>XBOX 360>PS3
  • Karşılaştırmalara son nokta zaten geldi. Konu Güncellenmiştir.(21.10.2010 - 14:17)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Man

Fanlık böyle bir şey olsa PS3 ü daha iyi sıraya koyuyorlar

PC>XBOX 360>PS3

Koyuıyorsak nedenini de söylüyoruz.Öye sizin gibi boş mesajlar atıp fan demiyoruz..

• Ağaçlar PS3 de daha iyi görünüyor, yol kenarındaki demir teller 360 da daha iyi görünüyor, zartdı zurtdu...vs çokda önemli değil. Genel olarak fark yok gibi.

Ben asıl PC ve konsol versiyonu arasında ne farklar olacak (grafiksel anlamda değil, PhysX...vs) onu merak ediyorum. O kadar reklam yaptılar bakalım ne çıkacak.
  • Arkadaşlar karşılaştırmalar tamamlanmıştır.Tartışmaya çevrilmezse çok memnuniyet duyarım.Konu başlangıç mesaj'ından seçilenlere bir göz atabilirsiniz.En alt mesajdır şuanda saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan1511 -- 21 Temmuz 2010; 14:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan1511

Arkadaşlar karşılaştırmalar tamamlanmıştır.Tartışmaya çevrilmezse çok memnuniyet duyarım.Saygılarımla

Hocam konuda grafik karşılaştırma SS leri varsa tartışmada kaçınılmaz oluyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Arkadaşlar karşılaştırmalar tamamlanmıştır.Tartışmaya çevrilmezse çok memnuniyet duyarım.Saygılarımla

Hocam konuda grafik karşılaştırma SS leri varsa tartışmada kaçınılmaz oluyor malesef

Aynen dediğin gibi Fakat huzursuz bir ortamı kim isterki gül gibi geçinmek varken

• Arkadaş arkadaki antialising eksiklerini görmemiş pc versiyonuna göre, alışıktır gözleri nede olsa ps3 te yok antialising
    Oh oh pıtır pıtır ağaç dalları, xbox gene AA da farkını koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstenmeyen Tüy -- 21 Temmuz 2010; 14:53:05 >
  • Valla ps3'te ağaçlar bariz daha iyi gözüküyor (özellikle ilk resimdeki sağ üst köşedeki) ama başka bir fark göremedim ben genel olarak hepsi aynı gözüküyor. Sıralama da yapmıyorum. Ağaçlar daha iyi diyorum sadece. Ha buna siz fanlık dersiniz başkası başka bişey der onu bilemem.
  • Genel anlamda Xbox 360 ın grafikleri daha üstün farkındaysan.
  • Ben sadece renklerdeki canlılığa dikkatli bakın diyorum X360 az farkla daha üstün.
  • Ps3te ağaçların güzel görünüp genel resmin diğer versiyonlar kadar net olmaması,Ps3e özel kullanılan Quincunx Antialiasing özelliğinden kaynaklanmakta,şimcik bu alet 360 gibi MSAA yapmayı beceremediği için,becerse dahi 30FPS oranını yakalayamadığı için,bu alete böyle bi çözüm buldular.

Quincunx AA genel olarak resmin hepsine AA uygulamaktır,bu yöntem resmin genelinde AA sorunlarını ortadan kaldırır yani MSAA gibi tek tek cisimler üzerine AA uygulamaz(bu yüzden ağaçlar daha iyi görünüyor),ancak bunun dezavantajı vardır,o da resimlerde görebilceğiniz üzere her multi-platform oyununda Ps3te daha bulanık bi görüntü olmasına neden olur,çünkü resmin her yerine AA uygulamak resmen BLUR basmak gibidir

Tartışma depreşmeden alevi söndüreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Temmuz 2010; 15:06:51 >

• AA olara iki konsoldada birbirinden fazla aa yok resimlerden bu belli.Hatta konsolda aa da yok gibi geldi bana
    Renk sıcaklığı olarak ps3 ve pc aynıyken xboxta daha soğuk(mavimsi).
    Özetle konsollarda göze çarpan bir fark göremedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Kalite sırasına göre,

PC>>>Xbox 360>>>PS3

neye göre? yukardaki ss lerde ps3 ve xbox arasında fark göremedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Kalite sırasına göre,

PC>>>Xbox 360>>>PS3

neye göre? yukardaki ss lerde ps3 ve xbox arasında fark göremedim ben.

Bunları aslında görmesi çok basit ama oyunlara tutkun ve aşina olmalıdır bir insanın görmesi için
  • quote:

GangStar - Devlet Kurallarına Uymayan,GBT'si full karalı kaçakçılık vs gibi işlerden aranan veya yatmış.Yaralama,Öldürme gibi cezalar yatmış veya yatırılması için aranan

gangster?

quote:

Bunları aslında görmesi çok basit ama oyunlara tutkun ve aşina olmalıdır bir insanın görmesi için

ya da at gözlüğünü çıkarıp bakması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 21 Temmuz 2010; 17:31:10 >

• Xbox fanlarının zoruna gidiyor heralde arada fark olmaması
  • Yahu gerçekten oyunu oynarken o kadar detaylı bir şekilde grafiklere,model çizimindeki kırıklara bakıyor musunuz?Sanmıyorum ki bir oyuncu oyunu zevkle oynarken o kadar küçük ve önemsiz detaylar gözüne takılsın.Bazı oyunlarda gerçekten fark oluyor ama Mafia'da bunu göremedim.

PC'deki kaplamalar biraz daha iyi konsoldakilere göre.PS3 ve Xbox arasında da çok büyük fark yok bir tek renk çeşitliliği farklı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.