Şimdi Ara

MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tugi Leite

şu oyunu oynamayı çok istedim çok bekledim ama oynayamıcam xboxı sattım

Yazık olmuş.Pcde oynayamazmısın desem sistem yetmez diye bir cevap alabilirim tereddütdeyüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan1511

quote:

Orijinalden alıntı: Tugi Leite

şu oyunu oynamayı çok istedim çok bekledim ama oynayamıcam xboxı sattım

Yazık olmuş.Pcde oynayamazmısın desem sistem yetmez diye bir cevap alabilirim tereddütdeyüm

pcde oyun oynamak zevk vermiyor ama sistem yeter heralde
  • Konu Güncellenmiştir.(20.08.2010 - 15:51)
  • Çıksın artık kriz geçirticek yav
  • çıkıcak yakında
  • Konu Güncellenmiştir.(21.10.2010 - 01:35)
  • Mafia 1 çıktıgında bende pc yoktu ps1 vardı driver oynuyordum o yüzden oynayamadım 1.sini ama 2.sini 4 gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Çıksın artık. Başka bir beklentim yok.

1000 ach kasıyormuyuz hacı?

Kaçmaz.
    http://www.xbox360achievements.org/game/mafia-ii/achievements/

• quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Mafia 1 çıktıgında bende pc yoktu ps1 vardı driver oynuyordum o yüzden oynayamadım 1.sini ama 2.sini 4 gözle bekliyorum

Bilgisayarın 2 ye işleyeceğini pek zannetmiyorum sistem olarak tabi olağn üstü bir bilgisayar için sakıp sabancının yada vehbi koçun oğlu olmak lazım

• Karşılaştırmalara baktığım zaman grafik açısından biraz hayal kırıklığına uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

Karşılaştırmalara baktığım zaman grafik açısından biraz hayal kırıklığına uğradım.

Ne gibi?Ben ilk defa bu oyundan grafik açısından senin hayal kırıklıgına ugradıgını duyuyorum şuanda
  • quote:

quote:

Karşılaştırmalara baktığım zaman grafik açısından biraz hayal kırıklığına uğradım.

Ne gibi?Ben ilk defa bu oyundan grafik açısından senin hayal kırıklıgına ugradıgını duyuyorum şuanda

Screenshot'lar enfes lakin karşılaştırmadaki SS'ler hoşuma gitmedi açıkcası.
    Sadece benim değil karşılaştırma linkindeki bi çok arkadaşında hoşuna gitmemiş.

Ama gel gelelim. Bence yeterlidir çünkü bu MAFIA. Konusu ve hikayesi yeter.

• quote:

quote:

quote:

Screenshot'lar enfes lakin karşılaştırmadaki SS'ler hoşuma gitmedi açıkcası.
    Sadece benim değil karşılaştırma linkindeki bi çok arkadaşında hoşuna gitmemiş.

Ama gel gelelim. Bence yeterlidir çünkü bu MAFIA. Konusu ve hikayesi yeter.

Yapacaklarını yapmışlar bundan iyisi şamdan kaysı.Gta 4'ü 4'e katlaması yeterli.

• quote:

quote:

Mafia 1 çıktıgında bende pc yoktu ps1 vardı driver oynuyordum o yüzden oynayamadım 1.sini ama 2.sini 4 gözle bekliyorum

Bilgisayarın 2 ye işleyeceğini pek zannetmiyorum sistem olarak tabi olağn üstü bir bilgisayar için sakıp sabancının yada vehbi koçun oğlu olmak lazım

PC ne yaparsa yapsın ben konsol aldım rahatım o eskidendi acaba kaldırırmı,kasarmı,hata verirmi

• quote:

quote:

quote:

PC ne yaparsa yapsın ben konsol aldım rahatım o eskidendi acaba kaldırırmı,kasarmı,hata verirmi

Aynen dostum o problem bendede vardı.Çektim Elite Jasper rahatım şimdi

• hemen tekrar pc başına.mafia1 i kuruyorum ve 2si çıkmadan ilkini tekrar oynayıp bitireyim.zaten 7 senede unutmuşumdur tüm senaryoyu
  •  MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN

MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN

• Kalite sırasına göre,

PC>>>Xbox 360>>>PS3
  • Pc ve konsollar arasındaki fark bu olacaksa yemişim bütün Pcleri diyorum

3 platformda da harika görünüyor ancak 360 hepsinden daha iyiNedeni kendine özgü tatlı bi kontrasta sahip olması,renkler daha hoş duruyor

Bu arada oyundaki yüz detayları çok çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Temmuz 2010; 13:33:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.