Arkadaşlar bende çalışmadı bu mod. Yani çalışmadı derken , menüde görünüyor mod fakat girmek için tıkladığımda sonsuz bir loading ile karşılaşıyorum.Loading bitmiyor. Donmuyorda öyle boş boş geçiyor loading. Oyun sürümü ve modun sürümü aynı. Anlamışsınızdır işte. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?
Oyunu bitirdim ama bu tip saçma sapan şeyler başıma gelmemişti harbi oyunun karizma gitti koskoca mafia'nın haline bak.
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
Arkadaşlar bende çalışmadı bu mo d. Yani çalışmadı derken , menüde görünüyor mod fakat girmek için tıkladığımda sonsuz bir loading ile karşılaşıyorum.Loading bitmiyor. Donmuyorda öyle boş boş geçiyor loading. Oyun sürümü ve modun sürümü aynı. Anlamışsınızdır işte. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?
BenBuja xbox360 üzerinde oynar oyunlarını xboxda physx yok
Ben haritada girilmedik yer bırakmamak için oynuyorum Bu oyunda araba ile turlamaktan zevk aldığım için çokta sıkıcı gelmiyor. Görevlerdeki süre kısıtlaması olmasa çok daha iyi olurmuş.
Ya arkadaşlar ben mafia 2 yi yüksek ayarlarda oynuyordum ama oyun joes adventures i kurunca kendinden geçti ? Grafikler normal ama eskiden 40 fps aldığım yerde sürünüyorum sorun ne olabilir ?
arkadaslar tren bolumunde kaldım kapılar kapalı tren cıkmıyor nasıl accaz kapıları onceden trenın tekerınde takozu aldım sonra ne yapcagımı bılmıyorum acıl cevaplarsanız sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
arkadaslar tren bolumunde kaldım kapılar kapalı tren cıkmıyor nasıl accaz kapıları onceden trenın tekerınde takozu aldım sonra ne yapcagımı bılmıyorum acıl cevaplarsanız sevınırım
Merdivenlerden yukarı çık,ordaki tuşa bas kapı açılacak.
Ya o değil de ben joes adventures ve update 2 yi kurdukktan sonra oyun daha çok kasılmaya başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Müthiş yapmışlar yaa hakikaten çok komik.
4:22
Ohooo ben oyunu sileli 2 ay olmuş hala sabuk subuk DLC'ler geliyor.Para tuzağı bunlar.
35 km nin altına düştüğünde arabanın patladığı görevi geçen biri save paylaşırsa çok sevinirim kaplama sorunu yüzünden hep arabayı çarpıyorum bi türlü gecemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: feriox
35 km nin altına düştüğünde arabanın patladığı görevi geçen biri save paylaşırsa çok sevinirim kaplama sorunu yüzünden hep arabayı çarpıyorum bi türlü gecemedim.
Bende orda takıldım kaldım. Acayip sinir eden bir görev.
quote:
Orijinalden alıntı: Hacıkafir
Ohooo ben oyunu sileli 2 ay olmuş hala sabuk subuk DLC'ler geliyor.Para tuzağı bunlar.
para verenmi var
quote:
Orijinalden alıntı: aMiraL*
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
Arkadaşlar bende çalışmadı bu mo d. Yani çalışmadı derken , menüde görünüyor mod fakat girmek için tıkladığımda sonsuz bir loading ile karşılaşıyorum.Loading bitmiyor. Donmuyorda öyle boş boş geçiyor loading. Oyun sürümü ve modun sürümü aynı. Anlamışsınızdır işte. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?
Oyunu update edin
bendede aynı sorun var..dlc menüde gözüküyor ama sürekli loadingde.. sk...w 1 ve 2 updatelerini yüklesek düzelirmi...? teşekkürler
ortalıkta sadece mafia2 update 2 var..bu updatenin 1 demi var...?