Şimdi Ara

Mafia II FreeRide Modu Geldi!!! Koşş!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linki tekrardan upload edebilir misiniz? limit dolmuş.
  • öncelikle teşekkür ederim ama bişey sorcam türkçe yama gelince oyuna yeniden başlamak istedigimizde ne yapcaz

edit:tamam buldum save siliverin oluyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 28 Ağustos 2010; 15:46:49 >
  • Daha yapılması gereken çok şey var ve yapacaklar..

-Mafiaların görünür hale getirilmesi
    -Zaman seçimi yapılması ya da tüm arabaların aynı anda rastgele görünür hale getirilmesi
    -DLCler ile gelen arabaların başkalarında da bulunması ve Derek'e satılabilmesi,Giyimlerin alınabilmesi gardropta veya garajda DLCler ile gelen şeyleirn bulunmaması
    -Tüm evlerin görünür,kullanılır ve savelenir hale getirilmesi
    -Görevlerde girilip başka zaman girilemeyen yerlerin haritada yüklenmesinin sağlanması ve gezilebilmesi
    -Polisler ve Mafialar için zorluk opsiyonu...

Bu yama bu haliyle hava seçimi haricinde bir işe yaramaz.
  • arkadaşlar biri link verebilir mi ? inmiyor o linkten. veya ben niye uğraşıyorum ya çin sitesine koşayım
  • Link yenilendi
  • Mod için sağol furkan
  • Bir şey değil
  • saniyede 5kb ile çekiyorum 20 dakikaya bitecekmiş. 512 e mi düştük 56 k ya mı belli değil :S
  • Free Ride güzelde işe yaramaz ya.Playboy kapakları görevler dahilinde açılan yerlerde bulunuyor bu açılan yerlerde görev bitince kapanıyor...
    Bu yama ancak belki trainer çıkar bomba,silah vs. vs. atıp GTA gibi eğlenmek amaçlı, onun dışında bir işe yaramaz şuanki haliyle...
    Oyunu belki crash'leyebilecek olmasıda cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

saniyede 5kb ile çekiyorum 20 dakikaya bitecekmiş. 512 e mi düştük 56 k ya mı belli değil :S

Al benden de o kadar. Sanırım indirdiğimiz yerin serverları vasat.
    Bu arada mod için teşekkürler
  • Sağolasın oldu.

O linkten indiremedim. Başka buldum.

File name: gui-main.rar File size: 3.85 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 28 Ağustos 2010; 18:25:00 >
  • OOOOOOOOO harika oldu bu dostum emeğine sağlık
  • Kodu enjekte edip paylaşan olursa çok makbüle geçer : game.shop:SetAllShopExplored()

Tüm simgeler görünecek böylece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpmustafa

Kodu enjekte edip paylaşan olursa çok makbüle geçer : game.shop:SetAllShopExplored()

Tüm simgeler görünecek böylece...

Oyunda galiba console varmış nasıl açılacağını bilen falan söyleyebilir mi?
    Demo'dada hava durumu olayı öyle yapılmıştı galiba yada saçmaladım şu anda :D
  • Evet o kodu ben de bulmuştum. Ama onu oyuna entegre edemedim. Galiba lua script ile yapılacak.
  • oyunun azına etti free ride dın dediğin gibi kopyaladım oyuna girilmiyo daha 9 chapter de gelmiştim

sakın denmeyin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesayt -- 28 Ağustos 2010; 22:37:32 >
  • Arkadaşım niye kötülüyorsun? Bu kadar insan çalıştırdı ki ben de çalıştırdım. Demek ki sende sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesayt

oyunun azına etti free ride dın dediğin gibi kopyaladım oyuna girilmiyo daha 9 chapter de gelmiştim

sakın denmeyin....

sen yüklerken bir hata yapmış olabilirsin ama çalışıyo
    boş yere çamur atmamalısın
  • çalışıyor sorun yok yalnız yanınızda henry yada joe varken arac mod dükkanlarına girmeye kalkmayın şöyle bir bug oluşuyo:

Mafia II FreeRide Modu Geldi!!! Koşş!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.