Şimdi Ara

Mafia II FreeRide Modu Geldi!!! Koşş!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizin için üşenmeden çin sayfalarını araştırdım ve free ride modunu buldum. Bu mod sayesinde oyuna free ride modu geliyor. İçindeki dosyayı pc/sds_en/gui içerisine kopyalayın. Çıkan soruya evet deyin.
    Bunlar resimler:

Aşağıdan istediğiniz havayı ve mevsimi seçin.

Aşağıdaki yerden ok yazan yere tıklayın:

Aşağıdan da Continue Without Saving yazan yere tıklayın. Oyundasınız...

Arkadaşlar isterseniz oyundayken Joe ve Henry'yi de yanınızda getirebilirsiniz. Bir teşekkürü çok görmeyin. Türkiye'de henüz hiçbir yerde yok. Bu ilk olacak. 8)
    Yalnız arkadaşlar şu an haritada dükkanları yeri gözükmüyor ama dükkanlara girebiliyoruz. Bunun için çalışıyorum en kısa sürede bulacağım. Şu an için dükkanlar siz gezerken yanlarına gittikçe haritada çıkıyorlar.

Link :http://www.upload.gen.tr/d.php/s14/4250fvni/gui-main.rar.html

Bu yama Türkiyede tek Dünyadada 4-5 sitede vardır şimdi Türkiyede 3 sitede olmuş oldu 8)

Kaynak :www.mafiaturkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan97 -- 28 Ağustos 2010; 15:48:09 >

• Denemek lazım oyunu bitirince. Oyunu bitirenler illa ki deneyecektir zaten. Teşekkürler
  • Ben denedim çalışmaktadır.
  • Vay bu şahane oldu ya çok teşekkürler. Karlı havada şehirde gezinti yapmak çok keyifliydi ilk işim bunu tekrar etmek olacak.
  • saol dostum

karlı akşam havası açıp 20-40km arası seyir edelim
  • Beyler araba satma konusuna girerseniz benim yaptığım hotrod yolunu görürüsünüz yaptığım değil işaretlediğim gidip. hotrodunuzu alıp gezebilirsiniz mod içinde sağol
  • Bir şey değil arkadaşlar. Bu arada şu an haritadaki tüm dükkanları göstermek için uğraşıyorum. Bir kod buldum ama bunu oyunda nasıl aktif edeceğim hakkında fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan97 -- 28 Ağustos 2010; 14:38:08 >
  • bilmem farkındamısın ama dosya indirilemiyor
  • Link güncellendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecmettinArat

bilmem farkındamısın ama dosya indirilemiyor

Sorun sende sanırım,ben indirdim ve çalışıyor.

Teşekkürler.
  • Linkte sorun varmış düzelttim.
  • Çalışıyor Teşekkürler. Fakat Haritada hiç simge göremedim . çok free olmuş :)
  • Evet haritadaki simgeler için dükkanların yanından geçmeniz gerek ancak öyle çıkıyor. Ben şu an araştırıyorum bu olayı bir kod buldum aslında ama oyuna ekleyemiyorum.
  • oyunu bitirmiştim tek istediğim freeride dı şimdi onun gelmesi çok iyi oldu deniyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 28 Ağustos 2010; 15:10:27 >
  • Dostum çok ama çok sağol gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Dostum çok ama çok sağol gerçekten.

Önemli değil
  • Çok teşekkürler deniyorum hemen.
  • teşekkürler kardeş denedim çalıştı bende'de çok iyi oldu
  • Teşekkürler.
  • denedim free ride modunu da beklediğimiz bir detaydı ve oyuna eklenince çok da güzel iyi oldu tabi
    ama bir şey takıldı aklıma free ride modunda da playboy kapaklarını bulabiliriz değil mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.