< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PleasantSinger0 -- 7 Ekim 2016; 17:19:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PleasantSinger0 -- 7 Ekim 2016; 17:19:22 > |
Oyun küfür gibi yemin ediyorum,10-15 dakika kadar oynadım o grafiklerin hali nedir Allah aşkına!!!
Texture çözünürlüğü içler acısı,2007 yılının oyunu gibi Oyunda bulanıklık var keskin bi görüntü yok Kaplamalar da çok kötü Şehir bomboş yahu yani bomboş,geniş yollar 3-5 araba tek tük insancıklar Uzak görüş rezalet zaten oyun bulanık ve Texture çok kötü birde bu var.. Birtek senaryo anlatımı güzel şu an için oyun facia,nasıl yaparlar bilmiyorum ama oyuna acil bi Update şart..Bu şekilde sakın almayın paranızı yazık.. |
rockstar games ile hangar 13 ü aynı firma yaptın
tebrikler,yallah işine |
mafia3'ü hangar13 yaptı, işin garibi hangar13 de 2k games tarafından 2014 de kurulan bir firma. tek icraatleri de mafia3. 2k games in mafia serisinin emekçisi 2k czech dururken işi yeni kurduğu bir stüdyoya vermesi bana çok enteresan geliyor. aslıda enteresan değil olay paradır büyük ihtimalle.
-abi bizde nakit iyi bir meblağ var nereye yatırsak bi yol yordam göstersen? +şimdi siz bu işe sıfırdan giriyorsunuz, marka olmak öyle kolay değil. gel ben size bir şirket kurayım bir de mazisi olan satışı garantili bir ip vereyim. 3-5 ateşleyin bana ben de üretmekle uğraşmayayım sıfır emekle yolumu bulayım. olur da iyi birşey ortaya çıkarabilirseniz satıştan da komisyonumu isterim. eğer kıvırabilirseniz hangar13 olarak yürürsünüz. kıvıramazsanız da piyasadan silinir gidersiniz. -tamam abi al sen şu 10 milyon $ cash'i. şimdi sıra geldi 150 tane yeteneksiz ve yaratıcılığı sıfır olan eleman bulmaya. bir de ofis. metrobüse yakın olsun kamiller işe gidip gelebilsin. sonuç: mafia3 |
Hangar 13 2k yani 2k sports yani omaygaad NBA 2k18'i yapanlar yapmis fuuuuuuu
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 19 Aralık 2014; 20:34:04 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|