Şimdi Ara

Mafia III - Türkçe Yama ÇIKTI! (TechnoGame Geri Döndü! - Resmi Konu!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
15
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi güzel emekleriniz için teşekkürler fakat Mafia 3 bu emeklere değer bir oyun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim böyle bir yamanın çıkmasını düşünmedim bile.
  • Elinize sağlık anladığımız kadarıyla çeviri haberlerinin daha devamıda gelecek ne diyelim kolay gele...sağolun varolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık
  • Çok Lazımdı
  • Güzel haber elinize sağlık.
  • Konuya ilk mesaj yazan kişi olarak mesajımın neden silindiğini öğrenebilirmiyim ?

Yama için teşekkürler kaliteli çevirdiğinize inanıyorum oynadıktan sonra yorumumu tekrardan güncellicem tarzı bi yazım olmuştu ?? evet sayın yöneticiler ?

NOT: Bu arada oyunu 2 saat kadar oynadım güzel çevrilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 5 Temmuz 2019; 0:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Konuya ilk mesaj yazan kişi olarak mesajımın neden silindiğini öğrenebilirmiyim ?

Yama için teşekkürler kaliteli çevirdiğinize inanıyorum oynadıktan sonra yorumumu tekrardan güncellicem tarzı bi yazım olmuştu ?? evet sayın yöneticiler ?

NOT: Bu arada oyunu 2 saat kadar oynadım güzel çevrilmiş..
    Hocam mesajın silinmemiştir. İlk konuyu ben açtım da. O konuyu kaldırttım herkesin mesajı gitti. Bu yeni konu.
  • yamanın kalitesinden kimsenin şüphesi olmasın gerçekten çok güzel hazırlanmış elinize yüreğinize sağlık tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seleukos

Arkadaşlar Season Pass (Tüm DLC'ler dahil) kısmına takılmayın. Oyunun normal versiyonunda da hiçbir sıkıntı çıkarmadan çalışıyor yama. Umarım beğenirsiniz, iyi oyunlar.
    Buna takılmıştım. Oyunun kendi 29, season pass 40 lira çünkü
  • Diğer konu çeviri sahibi konu açacağı için kaldırılmıştı, bilginize.

Bu arada çeviri gayet güzel, şu an oynuyorum elinize sağlık. Sokaktaki NPC konuşmalarının bazıları çevrilmemiş sanırım ama hiç önemli olmadığını düşünüyorum.

Tekrardan teşekkürler.
  • Kürekli Deluxe Edition ile uyumlumudur?
  • Açıklama için teşekkürler...

Dip not: Yama kaliteli emeğinize sağlık. Sadece biR kaç çevrilmeyen yer vardı sokaktaki npc konuşmaları olması lazım.Birde oyunun başlarında sadece bir kelimede yanlışlık vardı...Misal olarak(oyunda geçen bir kelime değil verdiğim örnek )severek yapıyorum değilde serenek yapıyorum tarzında idi ufak harf hatası olmuş ama cümle bütünlüğünde sıkıntı yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

Kürekli Deluxe Edition ile uyumlumudur?
    Hem orjinal hem de kürekli Deluxe sürümünde denedim sıkıntı görmedim
  • Cevap için teşekkürler. Ayrıca yamayı yapan ekibinde ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 5 Temmuz 2019; 2:18:4 >
  • Çok teşekkürler
  • Elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu doğru düzgün oynamak içimden hiç gelmemişti, en azından Türkçe yama ile bitiririm, elinize emeğinize sağlık teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.