Şimdi Ara

Mafia III - Türkçe Yama ÇIKTI! (TechnoGame Geri Döndü! - Resmi Konu!) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
15
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Mafia III: Definitive Edition çıktı. Oyuna dair her şeyi içeriyor. Acaba Türkçe yamayı da ona uyumlu hâle getirir misiniz? Pek çok insan def. edition ile oynamak isteyecektir.
  • Mafia III definitive edition a uyumlu hale getirilirse çok güzel olur.
  • Arkadaşlar daha önce yapılan yamayı denedim ve çalışıyor bilginize. yaptıklarım oyunu yükledim ve açtım, daha sonra eski oyun dan kalan save ile devam dedim. ve açıldıktan sonra, çıkış yaptım
    ardından yamayı kurdum, menü ve açıklamalar Türkçe oldu. fakat alt yazılar ilk başta İngilizce olarak devam etti, fakat ayarlar kısmından dili değiştir kısmına gelerek tekrar İngilizce seçtim. konuşma dili ve alt yazı kısmını şu an sorunsuz olarak oynuyorum. Fakat oyun da çok bir değişiklik yok en azından artı yönde eksi olarak ise daha önce yüksek ayarlarda oynadığım oyun, şu an normal ayarlarda sıkıntı yapıyor fps düşüşleri kaplamaların geç yüklenmesi vs. yani oyun hala aynı oyun puslu görünüm olayını biraz olsun düzeltmişler. onu merak eden bir çok kişi vardır eminim fakat biraz fazla bir beklenti içine girmeyin yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatezio

Arkadaşlar daha önce yapılan yamayı denedim ve çalışıyor bilginize. yaptıklarım oyunu yükledim ve açtım, daha sonra eski oyun dan kalan save ile devam dedim. ve açıldıktan sonra, çıkış yaptım
    ardından yamayı kurdum, menü ve açıklamalar Türkçe oldu. fakat alt yazılar ilk başta İngilizce olarak devam etti, fakat ayarlar kısmından dili değiştir kısmına gelerek tekrar İngilizce seçtim. konuşma dili ve alt yazı kısmını şu an sorunsuz olarak oynuyorum. Fakat oyun da çok bir değişiklik yok en azından artı yönde eksi olarak ise daha önce yüksek ayarlarda oynadığım oyun, şu an normal ayarlarda sıkıntı yapıyor fps düşüşleri kaplamaların geç yüklenmesi vs. yani oyun hala aynı oyun puslu görünüm olayını biraz olsun düzeltmişler. onu merak eden bir çok kişi vardır eminim fakat biraz fazla bir beklenti içine girmeyin yani :)
    Bu oyunda en sevdiğim bölüm ormanlık yerde adamları gizlice öldürüp göle atıyorduk ve timsah yiyordu orayı seviyorum. Gerisi pekte bir halta yaramaz.

• @nurullah390, @TayfunKey Türkçe Yamayı Definitive Edition sürümüne günceller misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.