Şimdi Ara

Mafia III - Türkçe Yama ÇIKTI! (TechnoGame Geri Döndü! - Resmi Konu!) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
15
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

Hocam eksik kısımlar tamamlanacak mı?
    Testi o kadar detaylı gerçekleştirilmemiş mi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Testi o kadar detaylı gerçekleştirilmemiş mi ya?

Alıntıları Göster
    Eksik kısımda bir iki cümle. Duvara çarpınca gelen farklı birkaç tepki ya da diyaloglarda gözden kaçan bir iki cümle. O kadarı da anlaşılsın bir zahmet. :)
  • Yanlız oyun'un dlc leri bir harika olmuş. Hikaye sürekli tekrara düşünce şu dlclere bir bakayım dedim, faster baby ve sign of the times'ı oynadım hakkını vermişler bence özellikle sign of the times'a bayıldım
  • T Square kullanıcısına yanıt
    GTA 5 oynnaıdıysa oynamsı gereksiz bir oyun olmuş
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Temporal Anti Alising becermemişler. O işi piri Ubisoft
  • Yav bu oyunun ana konusu nerede arkadaş bulamadım???
    Oyunun ana konusu: Irkçılık yapmayın.
  • Oyun ilerledikçe Netflix'in Punisher dizisine benzemiyor mu? Hikaye ve Lincoln Clay'in dövüşürken çıkardığı sesler falan yoksa bana mı öyle geliyor?
  • Arkadaşlar eksik gördüğünüz kısımları nurullah390'ya veya bana iletin. Biz tekrardan test ediyoruz. Yeni bir sürüm paylaşabiliriz.
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Öyle olsa bile Punisher Mafia 3'e benzer çünkü Mafia 3 daha erken çıkmış.
  • Seleukos S kullanıcısına yanıt
    Çeviriyi Microsoft Office-Word ortamına aktarıp yazım denetiminden geçirerek İngilizce kalan metinleri veya İngilizce-Türkçe karışık metinleri, yazım hatası imla hatası noktalama hatası gibi pek çok hatayı otomatik olarak tespit eder üzerinden geçersiniz ve bu tür eksiklikleri %90 oranında giderirsiniz. Şahsen mantık ve ek hataları dışında pek çok hatayı bu şekilde hallediyor kusursuz olmasa da kalite anlamında geliştirme sağlıyorum. Tavsiye edilir...
  • Öncelikle yama için çok çok teşekkürler dostlar. Elinize sağlık sizin sayenizde bir oyun daha katıldı türkçe kervanına sağolun:)
    Diğer bir konu oyunun sevilip sevilmemesi. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ama kısa ve öz olarak kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Kötü yorumlara aldanmayın kendiniz deneyin oynayın. Bende oynamadım yorumlar yüzünden. Hazır türkçeside çıkmışken yükleyim dedim. Muazzam bir oyun.
    Senaryo anlatımı.
    Aksiyonu.
    Hikayesi.
    Karakterler. Ki Vito amcamız için bile oynanır. Yaşlandıkça karizma olmuş.
    Ve tabikide müzikleri.
    Herşeyiyle enfes bir oyun. Mafia 2 tarzında değil . Mafia 2 daha karanlık daha ağır abi bir oyundu. Dizi gibi düşünün. Her sezonda farklı tarzda ilerleyen bir dizi. Bu sezonda aksiyon macera renkli hayat anlatılmış. Max payne 3 gibi. Gerçi onuda beğenmeyen çoktu ama oda kral bir oyundu :)
    Dicem o ki takın kulaklığı kapatın ışıkları kendinizi bırakın oyunun dünyasına ve müthiş bir intikam hikayesi izleyin..

Ve eminimki gelecek oyunda Vito ve Joe hikayesi anlatılcak. Çünkü arada atlanan bayağı bir yıl var . Biraz ekmek yemek için başka karaktere girmişler.

Tekrar sağolun iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMetto -- 9 Temmuz 2019; 20:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ana oyunun hikayesi:neworleans ta bulunan çeşitli bölgelerin (limanlar,fabrikalar,restorantlar,gece kulupleri)gibi yerlerin çeşitli mafya ve çete liderleri tarafindan ele geçirilmesi ve haraca bağlanması bunuda biz mekan basarak yapiyoruz.Hikaye asıl olarak mahkeme ara sahnelerindeki dava incelemelerinde anlatılıyor.Çok tekrara düşüyor ama keyifli.Mafia algisi ile oynamayın yoksa sevmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 9 Temmuz 2019; 22:3:58 >
  • Beyler yanlış anladınız :)
    Forumdaki konusundan bahsediyorum:)
  • Şu oyunu türkçe yaması çıktı diye övmüyorsunuz değil mi? Oyun bildiğiniz rezalette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 9 Temmuz 2019; 22:40:27 >
  • Oyun rezalet falan değil, kendini çok tekrar ediyor o kadar. Geçtiği dönem açısından atmosferi harika, müzikler enfes, araç sürüşünü ve mekaniklerini ben kendi adıma beğendim neredeyse her aracın kendine has bir sürüşü var. Çatışma ve silah mekanikleri de çoğu oyundan güzel GTA daki gibi hantal değil. Siper almak bazen saçmalıyor. Hikayesi gayet güzel, problem hikayeyi ilerletmek için benzer şeyleri yaparken hikayeden kopuyorsunuz bazen.
    Mafia 2 de oyunu ilerletmek için eve gidip uyumak benim hiç sevmediğim bir durumdu. Mafia 3 te bu yok ama görevler dışında bir kaç aktivite de olsaydı keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 10 Temmuz 2019; 1:9:13 >
  • TayfunKey kullanıcısına yanıt
    Hocam bir göteve girdim komple ingilizce çıktı. Umarım düzeltilir ama ben tekrar bu oyunu oynayabilir miyim bilmiyorum. Oyun eğlenceli. Saints row gibi ama çok uzun. Belki açarım tekrar. Mesela saints row 2 ye geçende yine başladım. Klasik olsun. O da ingilizce. Amaç ortalığı yıkmak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Oyun rezalet falan değil, kendini çok tekrar ediyor o kadar. Geçtiği dönem açısından atmosferi harika, müzikler enfes, araç sürüşünü ve mekaniklerini ben kendi adıma beğendim neredeyse her aracın kendine has bir sürüşü var. Çatışma ve silah mekanikleri de çoğu oyundan güzel GTA daki gibi hantal değil. Siper almak bazen saçmalıyor. Hikayesi gayet güzel, problem hikayeyi ilerletmek için benzer şeyleri yaparken hikayeden kopuyorsunuz bazen.
    Mafia 2 de oyunu ilerletmek için eve gidip uyumak benim hiç sevmediğim bir durumdu. Mafia 3 te bu yok ama görevler dışında bir kaç aktivite de olsaydı keşke.
    On numara yorum olmuş artı yönleri eksi yönlerini çok net artaya atmışsın Yoksa çocuk yorumu gibi oyun rezalet nedir ya neye göre kime göre rezalet sana göre rezalet bana göre çok iyi bir aksiyon oyunu

• Bana kalırsa Take-Two Interactive oyunun tüm haklarını 2K'nın elinden alıp, Rockstar Games'e emanet etmeli. Rockstar ise reboot bir şekilde MAFIA serisini yeniden yapmalı. Agent muammaya karıştı. Mafia gibi bir seride o firmaya emanet edilmeli bence.

Tabii yapımcılarda haklı. ''Etraf Online çöplük olmuş, bu devirde Story mod yapılmaz'' diyorlar :)
  • Kendini çok tekrar ediyor o kadarcık. Oyundaki ana bossları indirme görevlerini açabilmek için en az 60 kerecik birbirinin tıpatıp aynısı şeyleri yapmanız gerekiyor. Ve bunlar zorunlu. Tüm oyunda bunun üzerine kurulu. Başka oyunlarda yan görev bile olmayacak ıvır zıvır toplama, patlatma, kırma tarzı şeyleri zorunlu görev yapmış adamlar. Sonra niye rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 10 Temmuz 2019; 16:32:53 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.