Şimdi Ara

Mafia III - Türkçe Yama ÇIKTI! (TechnoGame Geri Döndü! - Resmi Konu!) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
15
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok, oyunu çok önceden oynamıştım. Mafia serisine hakaret olmuş. O kadar kötü bir oyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

Yok, oyunu çok önceden oynamıştım. Mafia serisine hakaret olmuş. O kadar kötü bir oyun.
    ilk bölümden sonrası bi yeri basıp adam öldürüyosun bütün oyun lanet şey üzerine kurulu
  • ayrıca dikkat ederseniz (ben ettim ) Mafia 3 ün sonunda credits'de bir Türk var Mustafa isminde facebook'tan bulup yeni seri hakkında soru sorduğumda vito ile devam edileceğini söylemişti
  • Yamaları para ile satmaya çalışıp ` kısa yoldan köşeyi döneyim " diyen uyanık tayfaya da kapak olsun bu konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F6806FD -- 7 Temmuz 2019; 14:13:2 >
  • Kolpaçino Özgür kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun gelicek yani ne zaman sordunuz acaba ?
  • Elinize sağlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elinize sağlık gerçekten digital delux editionda çalışıyormu acaba ?
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Şu ''oyun çok kötü olmuş'' diyen tiplerden de gına geldi artık. Çok kötüyse oynamayın kardeşim zorla mı oynattırıyorlar size Ben şayet konusunu çok beğendim film gibi hikayesi var. Aksiyonu bol bir oyun tamam bir gta değil olamazda ama bu kadar yerin dibine sokulacak bir oyun asla değil. İlk çıktığında mafia 2 de yerin dibine sokulmuştu bazı kişilerce ''yok çok kısa yok ilk oyun gibi değil bu ne biçim mafia oyunu'' gibi şimdi bu oyuna yapılıyor bu haksızlık. Bu yazılar bu oyunu Türkçe olarak çeviren emek veren insanları üzüyor şayet ben çeviride olmadığım halde bazı yazıları okuyunca üzüldüm bazısı neden bu oyunu çevirdiniz ki demiş bu resmen emeğe hakarettir sen beğenmiyorsan görmezden gel oynama sevdiğin şeyi yap.

• Aslında oyun hiç fena değil, insanlar mafia 1 ve 2 den gelen hype etkisi ile oyuna girince şok yaşadılar bence mafia 3 değil de farklı bir isimde bu oyun çıksaydı sanırım bu kadar eleştiri almazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAGNAROX_

Yeni oyun gelicek yani ne zaman sordunuz acaba ?
    2 yıl olmuştur hocam
  • Yaz indirimini bişey bulamadığım için ets2 ye dlc alarak kapatıyordum , konuyu görüp deluxe aldım.Emekleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 7 Temmuz 2019; 21:49:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %99 denmiş ama çevrilmemiş Çok yere rastladım Hikayenin kritik yerinde bile var ne yazıkki
  • Yamayı kurdum çevrilmemiş bir kaç yer var ancak problem değil emeğinize sağlık çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı denedim gayet güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler.
  • Yamayı bugün deneme fırsatım oldu gerçekten çok kaliteli bir iş çıkmış ortaya elinize emeğinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 1 ve 2 hayranı olarak mafia 3 beni malesef üzdü. Olumsuz yorum yapıyorum diye kınamayın fakat ilk 1-2 saat gayet iyiydi sonra oyun rutine bağladı. Birine git yardım iste, o birine yönlendirsin. Ondan sonra git o adamın bi kaç mekanını bas, mekanı bastıktan sonra öldüreceğin kişi ortaya çıksın sonra aynı mekanı tekrar bas adamı öldür. Sistem hep böyle işliyor. Hikaye ana görevi çok kıt ve çevre etkileşimi bayıyor resmen. 5 saat oynadıktan sonra bıraktım oyunu. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav nasıl bir grafiği var bu oyunun,çamurumsu herşey,
    sweetfx modlarına baktım şimdi,onlar biraz adam etmiş görselliği.
    Linki bırakıyorum
    https://sfx.thelazy.net/games/game/1488/

Seçin birini,tabi önce ana dosyayı indirip atı oyunun içine.
  • Hocam eksik kısımlar tamamlanacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.