Şimdi Ara

MAFİA oynamis olanlar buraya!!! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
2
Favori
72.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mafia yi 13 kez bitirdim ve 5 kez bitirdigimde sonunda agLadim. Geri kaLanLarinda gozLerim hep doLdu. Her yerini herseyini biLirim Mafia nin. Zaten gidicem yere haritaya bakmadan giderdim. Cok kez ruyaLarima girdi. O Sam'e hala gicigim var 5 senedir. ihanet etti bize. Ayni sekiLde Salieri'ye de gicigim var. Oyunun sonunda bizi oldurmeye caLisio bu sitenin %95 i o video yu izLememistir. Bizi oLdurmeye caLisio. ArabayLa bizi kovaLiyo yanindada 3-5 guardian iLe ama trenLe kaciyoruz. Sonrada onu yakaLiyoLar iste eLektrikli sandaLyeye mahkum ediyoLar ve ebesininkini tersten goruyo. PisLik ihtiyar en bastan beri sevmiodum ztn.
  • Onu anlatmaya kelimeler yetmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jerry_

Mafia yi 13 kez bitirdim ve 5 kez bitirdigimde sonunda agLadim. Geri kaLanLarinda gozLerim hep doLdu. Her yerini herseyini biLirim Mafia nin. Zaten gidicem yere haritaya bakmadan giderdim. Cok kez ruyaLarima girdi. O Sam'e hala gicigim var 5 senedir. ihanet etti bize. Ayni sekiLde Salieri'ye de gicigim var. Oyunun sonunda bizi oldurmeye caLisio bu sitenin %95 i o video yu izLememistir. Bizi oLdurmeye caLisio. ArabayLa bizi kovaLiyo yanindada 3-5 guardian iLe ama trenLe kaciyoruz. Sonrada onu yakaLiyoLar iste eLektrikli sandaLyeye mahkum ediyoLar ve ebesininkini tersten goruyo. PisLik ihtiyar en bastan beri sevmiodum ztn.

ya bu video nerede geçiyor bizi bilgilendirebilirmisin? çok merak ettim, zaten bu oyunu tekrar oynadıkça yeni şeyler keşfediyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tester1987 -- 18 Temmuz 2009; 2:01:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jerry_

Mafia yi 13 kez bitirdim ve 5 kez bitirdigimde sonunda agLadim. Geri kaLanLarinda gozLerim hep doLdu. Her yerini herseyini biLirim Mafia nin. Zaten gidicem yere haritaya bakmadan giderdim. Cok kez ruyaLarima girdi. O Sam'e hala gicigim var 5 senedir. ihanet etti bize. Ayni sekiLde Salieri'ye de gicigim var. Oyunun sonunda bizi oldurmeye caLisio bu sitenin %95 i o video yu izLememistir. Bizi oLdurmeye caLisio. ArabayLa bizi kovaLiyo yanindada 3-5 guardian iLe ama trenLe kaciyoruz. Sonrada onu yakaLiyoLar iste eLektrikli sandaLyeye mahkum ediyoLar ve ebesininkini tersten goruyo. PisLik ihtiyar en bastan beri sevmiodum ztn.

oyunun final videosu oldukca etkileyiciydi
  • arkadaşlar sistem gereksinimlerini yazarmısınız lütfen
  • Efsane oyundur kendileri.. 2. Oyunu merakla bekliyorum inşallah mahvetmezler..
  • arkadaşlar mafia 1'de Ordinary Routine(sıradan işler) görevinde Ralphy'nin(Erhan) gösterdiği arabaya nasıl biniyoruz?? lütfen yardım edin...
  • ne oynardım be duygulandım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven Shield

Bu oyun hayatımda oynadığım en iyi 3 oyundan biridir. PES 5, Rainbow Six Serisi ve Tabi ki Mafia..

pes 5 mi muhahahaha

bu arada mafia nin oynanılabilirlği zor arabayı kullanma fln ayrıyaten görüntüler de cok dandik neyini sevdiniz ki odöneme göreyse iyi olabilir
  • Benimde en sevdiğim oyunlar arasında.Kesinlikle Kv yaması ile oynanmasını tavsiye ederim.Ama en sevdiğim oyun resident evil serisi.
  • ben de kurtlar vadisi yamalı oynadım ve bitirdim gerçekten çok güzel bir oyun. tomb raider serisi kadar zevkli. görev yaparken polisler işi bozuyo.en çok da limanda testereyi öldürüp oradan kaçılan bölümde ve finalde yığınla adamı öldürdüğümüz müzede zorlandım. masanın arkalarından bile adam çıkıyo artık her deliğe girip bakar oldum arkamda adam bırakmayayım diye. mematiye de dünya mermi yağdırıyoruz keleşle zor ölüyo ; allahtan orada oyun kaydediliyor yoksa kafayı yerdim bitirene kadar. bu kv yamalı mafiada özel görevleri yaparken haritada görevi göstermiyo mesela arabaları sıraya dizin diyo hapishanenin orada var bi araba türkçe haritası yok mu oyunun kimsede ? bi de o araba sıralama görevini yaparken başka el sallayan adama gidip konuşayım dedim yeni görev versin diye oyun kaydedildi süre de azaldı nasıl kurtulucam bu sorundan ?
  • arabalari gosteren bir harita sanirim.mafianin dosyalarinin oldugu yerde vardi.
  • harita var ama haritada görev yerlerini gösteriyo arabalar nerde göstermiyo.
  • hayatımda oynadığım en iyi oyun. herşeyiyle dört dörtlük

oyunun sonunda az kalsın ağlıyordum

bu arada arkadaşlar oyun ilk başlarda sıkıcı gelebilir zira bende öyle oldu. ama 3. bölümden itibaren kendinizi tam bir mafya gibi hissediyorsunuz. bu oyunu 1 hafta önce bitrdim (bayağı bir geç oldu ama oldu bu oyunu oynamadan önce gta 4 ün yerini kesinlikle tutamaz diyordum ama oynayınca.........................
  • quote:

Orijinalden alıntı: daserka

arkadaşlar sistem gereksinimlerini yazarmısınız lütfen

İstediği en düşük sistem bu

500 MHz Pentium III or AMD Athlon processor
    96 MB RAM
    16x CD / DVD ROM
    1.8 GB free hard-disk space
    16 MB graphics card
    DirectX 8.1

Ben ilk olarak zamanında 2002 senesiydi sanırsam Celeron 1000 + 128 Mb Sdram 133 Mhz'lik 32mb Tnt 2 M64 ekran kartı ile oynamıştım sorunsuz.
  • Yarış bölümü epey zorlamıştı beni..
  • İngilizce bilmediğim zamanlarda oynarken geminin içine sızamamıştım. O yüzden oyunu silmiştim. Kuzenim anlatınca mecburen yeniden kurdum oyunu adam akıllı oynadım bitirdim. Tabi bu sefer de konuyu anlamamıştım. Ne zaman ingilizce olayı da çözüldü bir daha oynadım. Son göreve kadar her birinden ayrı ayrı zevk aldığım yegane oyunlardandır. Benim için oyunun uzun olması önemli değil, ilk baştaki heyecanı her bölümde vermeli. Bir süre sonra monotonlaşmamalı. İşte o oyunlardan biriydi Mafia. (Kursam mı tekrar )
  • Bir oyun hiç mi kendini tekrar etmez arkadaş
    Kesinlikle türünün en iyi oyunu GTA falan yanından geçemez
  • hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan birisiydi defalarca bitirdim mafia yı bence tam bir efsane oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Yarış bölümü epey zorlamıştı beni..

Aynen benide çok zorlamıştı kaç kere tekrar etmiştim hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 11 Nisan 2010; 12:01:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.